- 30 Haziran 2021
- 102
- 53
- 13
- 43
Sakinligimizi koruyalım İNŞAALLAH bakalım ne bekliyor biziBosver belirti arama kafayi yersin yoksa ben kendimi cok dinliyorum ve zaman gecmek bilmiyor ,
Hadi bakalim insallah hayirli haberler alirsin kuzumBukez hic idrar testi yapmadim evede bilerek almiyorum normalde hergun bitane yapiyodumsaldim bukez baya 13 ü kan testinde gorucez ak koyunmu kara koyunmu artik
Allah acil sifalar versin canim insallah babanin ameliyati iyi gecer. Ben daha dun oldum asilamaDr çok umutlanma yüzde 10 dediolmazsa rahme bakacam sonraki ayda tüp bebek tedavisine başlayalım dedim . Bekleyip gorecegiz. Memlekete gideceğim yarım babamın ameliyatı için. Daha dört gün oldu regl olmazsam on gün sonra falan yaparım . Sen ne zaman yaptiracaksin
Amin teşekkür ederimAllah acil sifalar versin canim insallah babanin ameliyati iyi gecer. Ben daha dun oldum asilamadaha cok var. Senin test gunun nezaman
Amin insallah canim rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasınEvet tüp bebek hem maliyet olarak hem ruhsal olarak fazlaca zahmetli bı de kesin olacak olsa ama yine nasip diyoruz. İNŞAALLAH bu aşılamamiz annelerine tutunuverir de annelerini zahmetten kurtarır. Dr %10 ihtimal var aşılamada çok fazla umutlanma dedi ama güzel bişey oldu Dr işlemi besmele ile yaptı
Devlet hastanesinde yaptirdigim icin oyle cok bilgi alamadim canim bisey söylemiyorlar hadi kalk iki gun daha igneyi kullan yada catlatma ignesini vur şu gün gel diyorlar. Sprem sayisinda bir sıkıntımız yok cok şükür. Problen bende rahim duvarim kalinlasmiyor tup bebek tedavisinden once dr. Onerdigi icin yaptirdikBende 1 ekimde yaptirdim canim kac yumurtan vardi kc mm lerdi acaba sperm degeriniz nasildi
Rabbim bana şafi ismi ile şifa versin insallah canim. Sen yinede umutsuz olma rabbimden umut kesilmez. Hepimiz test gününü iple cekiyoruz insallah birbirimize güzel haberler veririzBenim ayın 5 inde yapıldı. Ama malesef kötü bı döneme denk geldi. Kurumumuz inanılmaz yoğun calisiyoruz. Devlet memuruyum ama haftasonu dahil çalışmak zorundayiz bu ara. Bi de malesef babam ameliyat olacak . Kaç gün uyuyamadım bile. Memlekete gideceğim . Stres. Üzülme, fazla çalışma, yolculuk... Dr yapma dediği her şeyi yapmak zorunda kaldım. Nasip
Hapla kalinlasir bebegim oysa tek sorun sorun bile degil ah zaten devlet hastanesi ilgilenmiyor bile ki yaptiklarina dua etmek lazim bendebilk oraya gittim en son aglayarak cikmistim morel bozuyolar anca baska bisey degil ondan sonra gitmedim ama tupe gecersek elim mecbur ozelde yaptiramayiz tup bebegiDevlet hastanesinde yaptirdigim icin oyle cok bilgi alamadim canim bisey söylemiyorlar hadi kalk iki gun daha igneyi kullan yada catlatma ignesini vur şu gün gel diyorlar. Sprem sayisinda bir sıkıntımız yok cok şükür. Problen bende rahim duvarim kalinlasmiyor tup bebek tedavisinden once dr. Onerdigi icin yaptirdik
Estrofem ilacla bile 5.5 ila 5.6 mm arasi kalinlasti canim tüp bebek tedavisinde başarı şansı %30 denildi ne yazikki ama rabbimden umut kesilmez o ol derse her türlü oluverir bende umudumu yitirmedimHapla kalinlasir bebegim oysa tek sorun sorun bile degil ah zaten devlet hastanesi ilgilenmiyor bile ki yaptiklarina dua etmek lazim bendebilk oraya gittim en son aglayarak cikmistim morel bozuyolar anca baska bisey degil ondan sonra gitmedim ama tupe gecersek elim mecbur ozelde yaptiramayiz tup bebegi
Merhaba canım sadece progestan fitil kullaniyorumMerhaba arkadaslar sizlerde asilamadan sonra estrofem ve progestan fitili kullaniyormusunuz
Şunu anlayamiyorum yumurta catladiktan sonra 24 saat yasiyor hatta ilk 12 saat önemli diyen doktorlar nicin catladiktan sonra daha 3 gün boyunca iliski öneriyorlar biri bana lutfen bunu aciklasin ya cunku ben ovulasyon testinde cift cizgiden sonra siliklesince bir iliski yapıyoruz diğer günler yapmiyoruz 24 saat gecti diye yanlış mi yapıyoruzMerhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu ay aşılama yaptıran herkesin sağlıklı sihatli pozitif haberler alalım..ben de dün beşinci asilamami yaptırdım. Diğerlerinde hiç aşılama öncesi yumurtaya bakmamisti. Bu sefer baktı yumurta çatlamış dedi. Tecrübeli olmam gerekir ama yumurtanın çatlamış olması iyi bişey mi ? Ve eşim şehir dışında üç gün birliktelik önerdi Dr ama eşim aşılama yapıldıktan sonra gitmek zorunda kaldı. Nasip tabiki. Cvp yazan olursa mutlu olurum. Sevgiler
Zaten tup bebek orani %40 kuzum %10 dusse ne olur ki hepimiz allahin elindeyiz o ol derse oluyor ben ilk asilamada progestan kullanmistim simdi aklima geldi benimde en fazla doktor muayenesinde 8mm oluyodu hatta bi ara hic kalinlasma olmamisti doktor suratini asmisti sonradan kalinlasti neyse iste progestani kullandiktan diger ay sonra rahim kalinligi ilk muayenede hazir di doktor rahmin hazir seni bekliyo demisti soylemek istedim sana bence progestan dan diye dusunuyorum bu ay hersey benim cok sukur yolunda gitti rahim bastan kalinlasti femara yi 5 gun kullanip kestim mesela yumurtam erkenden buyudu falzn bakafim sans gerisi tabiEstrofem ilacla bile 5.5 ila 5.6 mm arasi kalinlasti canim tüp bebek tedavisinde başarı şansı %30 denildi ne yazikki ama rabbimden umut kesilmez o ol derse her türlü oluverir bende umudumu yitirmedim
Tutma olayinin sansini daha cok arttirsin diye canım normaldede ovulasyon testinde pik gördüğün zaman ilk 3 gün ilişki deniliyor cunku yumurta 12_36 saat içinde çatladığı için diye biliyorum canımŞunu anlayamiyorum yumurta catladiktan sonra 24 saat yasiyor hatta ilk 12 saat önemli diyen doktorlar nicin catladiktan sonra daha 3 gün boyunca iliski öneriyorlar biri bana lutfen bunu aciklasin ya cunku ben ovulasyon testinde cift cizgiden sonra siliklesince bir iliski yapıyoruz diğer günler yapmiyoruz 24 saat gecti diye yanlış mi yapıyoruz((
Iste dr catlamis demiş arkadasa ve sonra niye üç gün iliski önermiş zaten 24 saat yasiyor bu mantigi çözemedim 24 saat sonra tutmada olmaz kiTutma olayinin sansini daha cok arttirsin diye canım normaldede ovulasyon testinde pik gördüğün zaman ilk 3 gün ilişki deniliyor cunku yumurta 12_36 saat içinde çatladığı için diye biliyorum canım
Benim gittigim dr.bana saglikli bir rahimde %70 ise sende %30 dedi oyuzden oyle soyledin canım. Ben sadece gonal-f ovitrella catlatma iğnesi kullandım aşılama sonrasi sadece progestan kulaniyorum. Bende ilk aşılama tedavimde 2 yada 3 tabe ilaç kullandığımı hatırlıyorumZaten tup bebek orani %40 kuzum %10 dusse ne olur ki hepimiz allahin elindeyiz o ol derse oluyor ben ilk asilamada progestan kullanmistim simdi aklima geldi benimde en fazla doktor muayenesinde 8mm oluyodu hatta bi ara hic kalinlasma olmamisti doktor suratini asmisti sonradan kalinlasti neyse iste progestani kullandiktan diger ay sonra rahim kalinligi ilk muayenede hazir di doktor rahmin hazir seni bekliyo demisti soylemek istedim sana bence progestan dan diye dusunuyorum bu ay hersey benim cok sukur yolunda gitti rahim bastan kalinlasti femara yi 5 gun kullanip kestim mesela yumurtam erkenden buyudu falzn bakafim sans gerisi tabi
Ben aslinda saat kavramina cok takilmak istemiyorum. Rabbim verecekse isterse 36 saat geçsin yine verecektir. Arkadaşında kafasına saat olayini çok takmasın bence rahat olsunIste dr catlamis demiş arkadasa ve sonra niye üç gün iliski önermiş zaten 24 saat yasiyor bu mantigi çözemedim 24 saat sonra tutmada olmaz ki
Allah ol derse inan bebisin sana gelir kuzum benim hic oyle dusunme o doktorda sacmalamis benc biraz icini ferah tut bende hersey yolundada ne oluyor sanki bi kere kimyasal bile gecirmedimBenim gittigim dr.bana saglikli bir rahimde %70 ise sende %30 dedi oyuzden oyle soyledin canım. Ben sadece gonal-f ovitrella catlatma iğnesi kullandım aşılama sonrasi sadece progestan kulaniyorum. Bende ilk aşılama tedavimde 2 yada 3 tabe ilaç kullandığımı hatırlıyorum
Orasi oyle canim artik dr.lere bile güvenim kalmadi cunku her umut ettigim dr.bana histeroskopi olmab gerek dedi 3 kerede oldum ve sonuc hüsran beni hayal kirikligina ugratti ki rahim duvarımın kalinlasmamasi bu yuzden. Histeroskopilerden once 2015 de dogal gebeligim olmustu 3.ayda kp atislari durunca kürtaj olmak zorunda kaldim sonrada histeskopileri olunca dahada gebe kalamadımAllah ol derse inan bebisin sana gelir kuzum benim hic oyle dusunme o doktorda sacmalamis benc biraz icini ferah tut bende hersey yolundada ne oluyor sanki bi kere kimyasal bile gecirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?