Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Allah acil sifalar versin canim insallah babanin ameliyati iyi gecer. Ben daha dun oldum asilama daha cok var. Senin test gunun nezaman

Amin insallah canim rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın

Bende 1 ekimde yaptirdim canim kac yumurtan vardi kc mm lerdi acaba sperm degeriniz nasildi
Devlet hastanesinde yaptirdigim icin oyle cok bilgi alamadim canim bisey söylemiyorlar hadi kalk iki gun daha igneyi kullan yada catlatma ignesini vur şu gün gel diyorlar. Sprem sayisinda bir sıkıntımız yok cok şükür. Problen bende rahim duvarim kalinlasmiyor tup bebek tedavisinden once dr. Onerdigi icin yaptirdik

Rabbim bana şafi ismi ile şifa versin insallah canim. Sen yinede umutsuz olma rabbimden umut kesilmez. Hepimiz test gününü iple cekiyoruz insallah birbirimize güzel haberler veririz

Hapla kalinlasir bebegim oysa tek sorun sorun bile degil ah zaten devlet hastanesi ilgilenmiyor bile ki yaptiklarina dua etmek lazim bendebilk oraya gittim en son aglayarak cikmistim morel bozuyolar anca baska bisey degil ondan sonra gitmedim ama tupe gecersek elim mecbur ozelde yaptiramayiz tup bebegi

Merhaba arkadaslar sizlerde asilamadan sonra estrofem ve progestan fitili kullaniyormusunuz

Estrofem ilacla bile 5.5 ila 5.6 mm arasi kalinlasti canim tüp bebek tedavisinde başarı şansı %30 denildi ne yazikki ama rabbimden umut kesilmez o ol derse her türlü oluverir bende umudumu yitirmedim

Şunu anlayamiyorum yumurta catladiktan sonra 24 saat yasiyor hatta ilk 12 saat önemli diyen doktorlar nicin catladiktan sonra daha 3 gün boyunca iliski öneriyorlar biri bana lutfen bunu aciklasin ya cunku ben ovulasyon testinde cift cizgiden sonra siliklesince bir iliski yapıyoruz diğer günler yapmiyoruz 24 saat gecti diye yanlış mi yapıyoruz

Şunu anlayamiyorum yumurta catladiktan sonra 24 saat yasiyor hatta ilk 12 saat önemli diyen doktorlar nicin catladiktan sonra daha 3 gün boyunca iliski öneriyorlar biri bana lutfen bunu aciklasin ya cunku ben ovulasyon testinde cift cizgiden sonra siliklesince bir iliski yapıyoruz diğer günler yapmiyoruz 24 saat gecti diye yanlış mi yapıyoruz ((

Estrofem ilacla bile 5.5 ila 5.6 mm arasi kalinlasti canim tüp bebek tedavisinde başarı şansı %30 denildi ne yazikki ama rabbimden umut kesilmez o ol derse her türlü oluverir bende umudumu yitirmedim
Zaten tup bebek orani %40 kuzum %10 dusse ne olur ki hepimiz allahin elindeyiz o ol derse oluyor ben ilk asilamada progestan kullanmistim simdi aklima geldi benimde en fazla doktor muayenesinde 8mm oluyodu hatta bi ara hic kalinlasma olmamisti doktor suratini asmisti sonradan kalinlasti neyse iste progestani kullandiktan diger ay sonra rahim kalinligi ilk muayenede hazir di doktor rahmin hazir seni bekliyo demisti soylemek istedim sana bence progestan dan diye dusunuyorum bu ay hersey benim cok sukur yolunda gitti rahim bastan kalinlasti femara yi 5 gun kullanip kestim mesela yumurtam erkenden buyudu falzn bakafim sans gerisi tabi

Tutma olayinin sansini daha cok arttirsin diye canım normaldede ovulasyon testinde pik gördüğün zaman ilk 3 gün ilişki deniliyor cunku yumurta 12_36 saat içinde çatladığı için diye biliyorum canım

Tutma olayinin sansini daha cok arttirsin diye canım normaldede ovulasyon testinde pik gördüğün zaman ilk 3 gün ilişki deniliyor cunku yumurta 12_36 saat içinde çatladığı için diye biliyorum canım
Iste dr catlamis demiş arkadasa ve sonra niye üç gün iliski önermiş zaten 24 saat yasiyor bu mantigi çözemedim 24 saat sonra tutmada olmaz ki

Benim gittigim dr.bana saglikli bir rahimde %70 ise sende %30 dedi oyuzden oyle soyledin canım. Ben sadece gonal-f ovitrella catlatma iğnesi kullandım aşılama sonrasi sadece progestan kulaniyorum. Bende ilk aşılama tedavimde 2 yada 3 tabe ilaç kullandığımı hatırlıyorum

Iste dr catlamis demiş arkadasa ve sonra niye üç gün iliski önermiş zaten 24 saat yasiyor bu mantigi çözemedim 24 saat sonra tutmada olmaz ki
Ben aslinda saat kavramina cok takilmak istemiyorum. Rabbim verecekse isterse 36 saat geçsin yine verecektir. Arkadaşında kafasına saat olayini çok takmasın bence rahat olsun

Allah ol derse inan bebisin sana gelir kuzum benim hic oyle dusunme o doktorda sacmalamis benc biraz icini ferah tut bende hersey yolundada ne oluyor sanki bi kere kimyasal bile gecirmedim

Allah ol derse inan bebisin sana gelir kuzum benim hic oyle dusunme o doktorda sacmalamis benc biraz icini ferah tut bende hersey yolundada ne oluyor sanki bi kere kimyasal bile gecirmedim
Orasi oyle canim artik dr.lere bile güvenim kalmadi cunku her umut ettigim dr.bana histeroskopi olmab gerek dedi 3 kerede oldum ve sonuc hüsran beni hayal kirikligina ugratti ki rahim duvarımın kalinlasmamasi bu yuzden. Histeroskopilerden once 2015 de dogal gebeligim olmustu 3.ayda kp atislari durunca kürtaj olmak zorunda kaldim sonrada histeskopileri olunca dahada gebe kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…