- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunAy hadi hayırlısı ile aşılamanı da olursun canımÇok da güzel büyümüşler güzel haberlerini bekliyoruz
KesinlikleAllah yardımcın olsun canım. Inşallah asilaman tutar. Hicbir sebep yokken hamile kalamamak insanın sinirlerini bozuyor
Benim daha ilk aşılama hepimiz inşallah olumlu sonuclar alırız Allahin izniyle...Her şeyin hayırlısıBen bir de şehir değiştircem tüp bebek için aslında diyorum 3. Aşılamayı da yapsam mı böle değişik değişik ruh halleri
Progestan tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum canım emin değilim ama faydalı birşey olduğu kesinKesinliklebugün oldum aşılama bakalım 14 gün sonra nolucak progestan verdi ilaç olarak acaba faydası olurmu
İnşallah inşallahBenim daha ilk aşılama hepimiz inşallah olumlu sonuclar alırız Allahin izniyle...
Yanlis anlarmiyim bende senle aynı düşünüyorum kalplerimiz bir ❤İnşallah inşallahBeni yanlış anlamadın umarım canım ben kendim için dedim düşüncelerdeyim. Bunlar ümitsizlik değil de B planı gibi düşünüyorum. Yoksa nasip kısmet işleri bunlar
Amin canim insallah benim 4. Günüm ne belirti var ne birsey cok fazla umutlanmak da istemiyorum ama bir yanimda ister istemez umutlaniyo. Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi insallah .. şu zaman gecsede bi rahatlasak beklemek yoruyor insani....amin canım Allah uzun ve hayırlı ömürler versin. valla sürekli kasık ağrım var ama 8. gün ve 10. gün yani bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı. pek ümidim kalmadı benimde. çok takmamak lazım ama elimizde olmadan takıyoruz. hayırlısı inşallah Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşallah...
İnşallahProgestan tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum canım emin değilim ama faydalı birşey olduğu kesinhadi bakalım Hayırlı olsun aşılaman inşallah bebisle sonuçlanır
Sağol canım ne bilim bi tuhaf oldumBen 11 gün iğne oldum hiç üzülme büyürler Allahın izniyle strese girmeyin sadece
Bende 5 gündür yapıyorum iğne canım bugün doktora gitttim ama yumurtalarım daha 10 mm bile olamamış neden bilmiyorum 3 gün daha iğne kullanıp doktora tekrar gideceğim kontrol edecekSelam kızlar. Doktordan geldim simdi. 5 gundur yumurta icin igne kullaniyordum baktı doktorum. Sag tarafta 13 mm'lik yumurtam olmuş doktor gayet güzel zaten gunde 2 mm buyuyor dedi 3 gün daha iğne vurunacagim persembe günü tekrar bakacak doktor yeterli boyuta (18-19 mm) gelmis olursa cuma günü aşılama yapılacak inşallahbu arada benimkide mikroçip aşılama olacakmış zaten son dönemlerde sadece bu tedavi uygulaniyormuş.
5 gündür iğne kullanıyorum canım önceki kullandığım iğnede 75 yazıyordu şimdi başka bi iğne verdi ama ondada 75 yazıyor bakalım perşembe günü yeniden gidicem , benm doktorumda bana 20 mm olunca aşılama yapıcakmışCanim hic sıkma canini böyle durumlarda doktor dozunu arttiriyormus doktorun soylemedi mi sana? Moralini bozacak birsey yokmDoz arttirilarak 18 mm oldugunda catlama ignesi vurulur. Kaç gündür iğne kullaniyordun?
Amin canım inşallah bakalım perşembeye kadar ne kadar büyüyecek yumurtalarCanim bir bayanin yumurtasi gunde 1 2 mm buyuyormus 17 ve 25 arasi catlatip asilama veya tup bebek yapiliormus uzulme hayirlisini dile rabbim insallah nasip eder saglikli hayirli yawrular hepimize
Benimde daha yapılmadı canm aşılama ama inşallah tutar seninkideMerhaba bayanlar hayirli olsun insallah kisa zmnda evlat sahibi oluruz bnde asilama yaptirdim dun sadece merak ediorum belirtileriniz asilamadan sonra ne zmn baslior ? Agriniz siziniz varmi ?Doktorum bna 10.gun test yap dedi erken degilmi ? Bnm goglerim sizlio kasiklarim agrio batma fln var anlamadim hele sag bacagim kopacak gibi sizlio arada bi normalmi ya
İnşallah tutar canm bebeğin hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin canim insallah benim 4. Günüm ne belirti var ne birsey cok fazla umutlanmak da istemiyorum ama bir yanimda ister istemez umutlaniyo. Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi insallah .. şu zaman gecsede bi rahatlasak beklemek yoruyor insani....
Doktordan doktora değişebilir canım.ama 18 mm olması yeterli zaten. Perşembe günü duruma göre doktorun dozunu artırabilir yada hiç gerek kalmaz5 gündür iğne kullanıyorum canım önceki kullandığım iğnede 75 yazıyordu şimdi başka bi iğne verdi ama ondada 75 yazıyor bakalım perşembe günü yeniden gidicem , benm doktorumda bana 20 mm olunca aşılama yapıcakmış
Kısmetten ötesi yalan..Yol uzun pes etmek yokk umutttt hep varselam kızlar benim dün aşılamamın 11. günü idi kan testi yaptırdım ve malesef tutmamış. Rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin... nasip 2. aşılamaya dualarınızı eksik etmeyin...
Insallah kuzumBenimde daha yapılmadı canm aşılama ama inşallah tutar seninkide
Inşallah canım cumlemize Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin. Inşallah hepimiz güzel haberler alirizİnşallah tutar canm bebeğin hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?