Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bisey sorucam ben cuma aşılama oldum cumadan sayarsak 5 gün cumartesi sayarsak 4 erken gebelik testi aldım negatif sonucum erken mi sizce

Kızlar bisey sorucam ben cuma aşılama oldum cumadan sayarsak 5 gün cumartesi sayarsak 4 erken gebelik testi aldım negatif sonucum erken mi sizce
Cnm bna doktor 10 .gun test yap dedi pazar gunu asilamm oldu bnce erken yapmissin sen cok erken insallah tutunuz hepimize bebesimiz

Inşallah canım yaaa ben ikinci bebegimiziistiyorum oğlum 6 yasinda kardeş çok istiyor bakalım hepimiz olumlu sonuçlar alırız insallahhhhh

Bisi daha sorabilirmiyim doktorum bna jel yazmisti ama bilgi vermedi hafta sonuda baska doktor asilama yapti heycandan soramadim napcam bu jeli her gunmu kullancam yoksa sadece iliskilerdemi ?

Canım çok erken daha 10.gün bile belli olmayıp 14.gün pozitif görenler var. Erkenden test yapip psikoloji olrak etkilenme canım bekle 5-6 gün daha. Inşallah bebiş vardır

Merhaba kizlar, bende eylul ve ekim ust uste asilama yaptirdim. ve bu cmt adetimim basladi ilk 2 gun cok hafifti ama bugun 4. gun ve surekli et parcalari dusuyor boyle bisey yasayan var mi ? benden sadece dis gebelik gecirdigimde 2 kez buyukce et parcasi gelmisti. 3. asilamayi da yapalim demisti doktor ama almadim ilaclari belki de kist oldu bilmiyorum. adetim asilamadan tam 14 gun sonra yani tam vaktinde geldi

Geçmiş olsun canım hiç gebelik yaşamadığım için bisi soyleyemicem ama 2 ay öncede bende büyük büyük et parçaları düşmüştü regl günümd. Hatta fotoğrafını çekip doktoruma göstermiştim düşük falan değil demişti

Merhaba kizlar. Asilama da 6. Günüm ama pek bi belirti yok sadece kasigima soguk geldiği zaman biraz agri oluyor acaba bu bir belirti olabilir mi idrar testi yapmak istiyorum ama olumlu yada olumsuz cikarsa alacagim her iki sonuca da hazir degilim bosuna umutlanmak yada üzülmek istemiyorum henüz erken diye.gunler de gecmek bilmiyor

Mrb canım. Bence bekle biraz daha. Çok erken. En azından 12. Güne kadar beklemeni tavsiye ederim. Kafana takma

Kizlar ewt guzel sonuclar varmi ?
Belirti yasayan fln cok sessizsiniz 5 gun oldu allahin izniyle bnm ve sag kasigim bacagimi katladigimda sanki misket var gibi cildiriorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…