- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Benimde yarın test günüm çok korkuyorum negatif görürüm diyeBende 30 ekimde aşılama oldum aynı belirtiler bendede var inşallah bu ay hamile kalırız
Stres yapma kuzum sakın ol herşey olacağına varırBenimde yarın test günüm çok korkuyorum negatif görürüm diye
Sağol canım benimStres yapma kuzum sakın ol herşey olacağına varırinşallah gebelik vardır ❤
Merhaba kizlar bende ekim ayının 28 'de ilk aşilamami oldum şuan aşilamanin 11 günündeyim ve aşılamanın 6 gününe kadar bel bacak karin alti hafif ağrılarim batmalar ve beyaz hafif akintim oldu 7 8 9 10 11 günüm de azaldı ağrilarim yine beyaz sıvı akintim oluyor hafif onun dışında başka şikayetim yok Bugün kan verdim Sonucunu bekliyorum e nabizdan varmı ben gibi olanmerhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptık. 5. günüm ve benimle aynı ayda aşılama yapanlar belirtilerini paylaşabilir mi?
Kuzum.ne zaman yapcan testBenimde yarın test günüm çok korkuyorum negatif görürüm diye
Canım verdim üniversite hastanesini oldugu için saat 3 ten sonra sonucum çıkacakmış bekliyorum bende canım dualarınızı eksik etmeyimKuzum.ne zaman yapcan test
Canım senin sonucun belli oldumu inşallah güzel haberlerini verirsinMerhaba kizlar bende ekim ayının 28 'de ilk aşilamami oldum şuan aşilamanin 11 günündeyim ve aşılamanın 6 gününe kadar bel bacak karin alti hafif ağrılarim batmalar ve beyaz hafif akintim oldu 7 8 9 10 11 günüm de azaldı ağrilarim yine beyaz sıvı akintim oluyor hafif onun dışında başka şikayetim yok Bugün kan verdim Sonucunu bekliyorum e nabizdan varmı ben gibi olan
Hadi inşallah pozitiftir kuzumCanım verdim üniversite hastanesini oldugu için saat 3 ten sonra sonucum çıkacakmış bekliyorum bende canım dualarınızı eksik etmeyim
İnşallah canım ben acilden vermedim.ama hastaneye gitmicem hastanenin wepsitesinden öğrenirim şimdi bile baktım henüz çıkmamış sonuç beklemekten başka çarem yokHadi inşallah pozitiftir kuzumbende üniversite hastanesi acil servisinden kan vermiştim kuzum 1-1,30 saat sonra çıktı hep. Sizin neden öyleki. Hastanenin wep sitesinden de öğrenebilirsin sonucunu. Yada e-nabız uygulaman varsa orayada düşüyor. Yani hastaneye tekrar gitmene gerek yok sonuç için
Anladım canım bizde haberini bekliyoruzİnşallah canım ben acilden vermedim.ama hastaneye gitmicem hastanenin wepsitesinden öğrenirim şimdi bile baktım henüz çıkmamış sonuç beklemekten başka çarem yok
Sağol canım bende bakıp bakıp duruyorum daha sonuç çıkmadıAnladım canım bizde haberini bekliyoruz
kızlar selamlar, benim sonucum belli oldu ama riskli o yüzden yazmadımTabiki haber ederim. Ben bu şekilde gecikmesini nedense hala fitille bağlıyorum ,çünkü belim çok çok ağrıyor ve benim adette hep öyle olur
Kuzum hayırlısı olsun canım benim üzülme bak sakın. Tamam insan kırılıyor üzülüyor ama aşılamada şans %10 .Kızlar sonucum negatif malesef çok üzgünüm
Amin canım haklısın herşeyden önce sağlık.ama genede insan üzülüyorKuzum hayırlısı olsun canım benim üzülme bak sakın. Tamam insan kırılıyor üzülüyor ama aşılamada şans %10 .
Allah önce sağlığımıza birşey vermesin
Haklisin ne ümitlerle bekliyoruz anne olanlara ödemiyoruz bebeklere iç geçirip özlem duyuyoruz. Tek bilemediğimiz doğru zaman ne zaman ve gelecek günü ne zaman.Amin canım haklısın herşeyden önce sağlık.ama genede insan üzülüyor
YaaaKızlar sonucum negatif malesef çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?