Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptık. 5. günüm ve benimle aynı ayda aşılama yapanlar belirtilerini paylaşabilir mi?
Merhaba kizlar bende ekim ayının 28 'de ilk aşilamami oldum şuan aşilamanin 11 günündeyim ve aşılamanın 6 gününe kadar bel bacak karin alti hafif ağrılarim batmalar ve beyaz hafif akintim oldu 7 8 9 10 11 günüm de azaldı ağrilarim yine beyaz sıvı akintim oluyor hafif onun dışında başka şikayetim yok Bugün kan verdim Sonucunu bekliyorum e nabizdan varmı ben gibi olan

Canım senin sonucun belli oldumu inşallah güzel haberlerini verirsin

Canım verdim üniversite hastanesini oldugu için saat 3 ten sonra sonucum çıkacakmış bekliyorum bende canım dualarınızı eksik etmeyim
Hadi inşallah pozitiftir kuzum bende üniversite hastanesi acil servisinden kan vermiştim kuzum 1-1,30 saat sonra çıktı hep. Sizin neden öyleki. Hastanenin wep sitesinden de öğrenebilirsin sonucunu. Yada e-nabız uygulaman varsa orayada düşüyor. Yani hastaneye tekrar gitmene gerek yok sonuç için

İnşallah canım ben acilden vermedim.ama hastaneye gitmicem hastanenin wepsitesinden öğrenirim şimdi bile baktım henüz çıkmamış sonuç beklemekten başka çarem yok

Kızlar merhaba aşılama süreci tahmini kaç gün sürüyor her gün mü gidiyorsunuz doktora? Doktor bir-iki ay daha olmazsa aşılama dedi ama çalışıyorum ve merkeze çok uzağım bulunduğum yerde kadın doğum doktoru yok bilgi verirseniz çok memnun olurum

Amin canım haklısın herşeyden önce sağlık.ama genede insan üzülüyor
Haklisin ne ümitlerle bekliyoruz anne olanlara ödemiyoruz bebeklere iç geçirip özlem duyuyoruz. Tek bilemediğimiz doğru zaman ne zaman ve gelecek günü ne zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…