Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa kaç cıktı beta kuzum. Üzülme diyemiyorum aynı şeyleri yaşadım maalesef anlıyorum. Hayırlısı diyip yolumuza devam etcez
4.54 çıktı canım.aynen canım rabbim bizleride en kısa zamanda sevindirsin inşallah. aşılama şansı cok düşük canım ben pazartesi doktoruma kontrole gidecem.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Kuzum bu düşük değil ki 2,5 den sonra hamilelik var diyorlardı sen doktor ile görüştün mu bu betayi

Kız sen hamilesin ne negatifi kaçıncı günün bugün? Geç döllenme olduysa bu gayet pozitif bir rakam

Buarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima

Buarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima
Kanaman çok mu canım. Benim ilk gün aşılamadan sonra peceteye nohut büyüklüğü kadar damarlı bir kan gelmişti başkada gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…