- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Aynen canım rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHaklisin ne ümitlerle bekliyoruz anne olanlara ödemiyoruz bebeklere iç geçirip özlem duyuyoruz. Tek bilemediğimiz doğru zaman ne zaman ve gelecek günü ne zaman.
4.54 çıktı canım.aynen canım rabbim bizleride en kısa zamanda sevindirsin inşallah. aşılama şansı cok düşük canım ben pazartesi doktoruma kontrole gidecem.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahYaaakaç cıktı beta kuzum. Üzülme diyemiyorum aynı şeyleri yaşadım maalesef anlıyorum. Hayırlısı diyip yolumuza devam etcez
Kuzum bu düşük değil ki 2,5 den sonra hamilelik var diyorlardı sen doktor ile görüştün mu bu betayi4.54 çıktı canım.aynen canım rabbim bizleride en kısa zamanda sevindirsin inşallah. aşılama şansı cok düşük canım ben pazartesi doktoruma kontrole gidecem.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Kız sen hamilesin ne negatifi4.54 çıktı canım.aynen canım rabbim bizleride en kısa zamanda sevindirsin inşallah. aşılama şansı cok düşük canım ben pazartesi doktoruma kontrole gidecem.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Evet canım görüştüm negatif dediKuzum bu düşük değil ki 2,5 den sonra hamilelik var diyorlardı sen doktor ile görüştün mu bu betayi
Allah allah ben mi yanlış biliyorum acabaEvet canım görüştüm negatif dedi
Canım benim doktorumu aradım ve sonucum 4.54 dedim oda baktı evet negatif olmuş dediKız sen hamilesin ne negatifikaçıncı günün bugün? Geç döllenme olduysa bu gayet pozitif bir rakam
Zaten benim bildigimde 5 in üzeri gebelik benim 5in altı bide 15 nci günümAllah allah ben mi yanlış biliyorum acabaolumsuzluğa kapılma kuzum regl gelmezse 2 gün sonra bidakan ver bence.
Ya 5.00 olunca zaten hamilelik başlangıcı diye biliyorum. Geç döllenme olabilir kuzum regline yakın bu derece çıkması normal değil.Canım benim doktorumu aradım ve sonucum 4.54 dedim oda baktı evet negatif olmuş dedi
Pazartesi hastaneye gitcem bakalım o güne kadar reglim gelmesse tekrar kanda baktiririmYa 5.00 olunca zaten hamilelik başlangıcı diye biliyorum. Geç döllenme olabilir kuzum regline yakın bu derece çıkması normal değil.
Hadi inşallah gelmez canım regl dönemi bu değerin çıkması düşündürücü. negatif olsaydı benimki gibi 1 falan çıkardıPazartesi hastaneye gitcem bakalım o güne kadar reglim gelmesse tekrar kanda baktiririm
Sağol canım.ama benim hiç umudum yok senin regl ne zaman benim 9 daHadi inşallah gelmez canım regl dönemi bu değerin çıkması düşündürücü. negatif olsaydı benimki gibi 1 falan çıkardı
Allah sabir versin insallah bidahaki denemende tutarKızlar sonucum negatif malesef çok üzgünüm
İnşallah canımAllah sabir versin insallah bidahaki denemende tutar
Canım benim de çok az biraz kanamam olmuştuBuarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima
Kanaman çok mu canım. Benim ilk gün aşılamadan sonra peceteye nohut büyüklüğü kadar damarlı bir kan gelmişti başkada gelmemişti.Buarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima
Buarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima
Aşılamadan kaç gün sonra olur ki regl? Benim heran gelecek gibi vajina ağrım başladı bugün. Ve bugün aşılamanın 14.günüSağol canım.ama benim hiç umudum yok senin regl ne zaman benim 9 da
Yaaa ne guzel takipte kalalim herkese nasip olur ins cok isterim en az kendim kadarBende 30 ekimde aşılama oldum aynı belirtiler bendede var inşallah bu ay hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?