Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamadan kaç gün sonra olur ki regl? Benim heran gelecek gibi vajina ağrım başladı bugün. Ve bugün aşılamanın 14.günü
Canım benim benimde ilk aşılamam olduğu için hiç bir fikrim yok ben porogestani bıraktım bugün hiç kullanmadım regl de 2 gün kaldı

Canım benim benimde ilk aşılamam olduğu için hiç bir fikrim yok ben porogestani bıraktım bugün hiç kullanmadım regl de 2 gün kaldı
Bende 4 gündür kullanmıyorum bitmişti zaten. Aşılama olunca günü değişti sanırım. Normalde aşılama olmasaydım 10 Kasım regl günümdü

Regl oldum şimdi. Ama ilk defa pembe renkte geldi her zaman koyu kahve renginde başlardı ilk defa pembe renk geldi

Merhaba 4ünde dra gittiğimde solda 19mm sağda da 30 mm yumurtam vardı. 5 gün günde 2 adet olmak üzere femara aldım. Biri baya büyümüş yumurtamın 30mm. Doktorum çatlatma iğnesi yapalım dedi. 5inde de aşılama yapıldı. Doktor dün için ilişki verdi ama olamadı. Bugün denicez. Sorun olur mu ki? Bazı drlar hiç vermiyomus bile ilişki. Bir de sağ yumurtalığımda tuhaf bi ağrı var acaba catlamadi mi diyorum? Yardımcı olun bana kızlar

Canim yumurtaliktaki agrinin sebebi muhtemelen catladigi icindir yani benim oyle olmustu catlatma ignesi baya etkili bisey bi kac gun etkisi gecmiyor goguslerde hassasiyet belde agri kasiklarda batma gibi belirtileri oluyor normal bunlar o yuzden cok dusunme stres yapma akisina birak hayirlisi olur ins

Sağol canım ya valla bundan önce de 2 çatlatma iğnesi oldu tutmadı her defasında stres yapmıcam dedim yine yaptım ilk aşılamam ondan biraz merak içindeyim.. Yorumun için teşekkürler inş catlamislardir Bu kandil gecesinde dualarımızın kabul olması dilegiyle

Ben de sen gibi aynen 2 defa catlatma ignesi oldum hersey cok guzel ilerledi ama negatifti buda ilk asilamam hikayelerimiz benziyor az cok rabbim cok buyuk dualarima aliyorum hep burada umut icinde bekleyen sizleri.Sabredelim ins . Ol der ve olur..

Kızlar ben regl oldum ama çok şiddetli sancim var bende miyom da var acaba büyüdumu diye çok korkuyorum tekrar miyom ameliyatı olmak istemiyorum

Kızlar Benim reglim dünden beri leke geliyo ve çok sancim var normalde hiç böyle olmazdım hemen başlardı reglim çok korkuyorum beta hcg de aşılamanın 14ncu günü 4.54 tu çok araştırdım böyle olanlar çoğu dış gebelik yaşamışlar benim tüplerde sıvı olduğu için böyle birşey yasiyo olabilirmiyim acaba pazartesi hastaneye gidecem inşallah kötü birşey yoktur

Keske bir kez daha kan verseydin canim kac gundur var lekelenmen dis gebelikte olabilir kimyasal ya da yerlesme kanamasida olabilir benziyor zaten genelde birbirine

Canım reglim başladı.senin kaçıncı günün inşallah sizler pozitif sonuç alırsınız
hayirlisi olsun canim uzulme vardir bi vakti zamani ins en dogru zamanda saglikli bebislerimiz olur. benim asilamadan sonra 11 . Gunum . Yalniz Normalde 26 gunde bir adet olurum son adet tarihime gore yarinda adet gunum oluyor . Bakalim 15 gun bekle dedi doktorum bekliyecegim

Amin sağol canım inşallah sen pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…