Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende canım senin aynı durumundayım yarın sabah banada aşılama yapılacak

merhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptık. 5. günüm ve benimle aynı ayda aşılama yapanlar belirtilerini paylaşabilir mi?
Merhabalar bende 3 gün once asilama oldum. Ama öyle belirti filan yok zaten pek umutlanmakda istemiyorum bende endometris de var basari sansi oldukca düşük diye biliyorum hakkimizda hayirlisi ama cok şükür 4 yil once ilk asilamamda bir kızım oldu şuan 3 yasinda Rabbim ona hayirli ömür versin ve kimsenin kucagini Rabbim bos birakmasin

Herşeyde bi hayır vardır canım umarım 1 ay sonra yaparsın ve tutar aşılaman

Yaa çok güzel böyle duyunca umutlanıyorum aşılama için ne güzel bir kizin olmuş darısı bu asilamana olsun inşallah canım ve darısı bize olsun

Selam canlarım. 5 gündür menegon iğne vurunuyordum bugün bitti yarın öğlen 12 de kontrolüm var yumurtaya bakacak doktorum hayırlı sonuçlar alırım inşallah. Sizde durumlar nasıl, nasil gidiyor aşılama süreci

Ben cuma günü aşılama oldum 11 gün gonal f 450 mg kullanmistim.. bakalım bekliyoruz hayırlısı olur inş

Aşılaman hayırlı olsun canım benim inşallah tutar aşılama bir gün mu oluyor canım.nasil bir süreç oldu anlatır mısın
Çok tessekkür ederim.. yumurtalarıma baktı istediğim olgunluğa ulaşmışlar dedi doktorum çarşamba ovitrelle catlatma iğnesi verdi gece 1 de vuruldum cuma öğlen 11 de muayenesine çağırdı eşimden sperm örneği aldı mikro çip uygulaması yaptırdım ben 12.45 'te aşılamami yapti 20 dak filan sürdü benim.. sonra yarim saat uzandım

Anladım canım. Mikroçip uygulaması dediğin nasıl oluyor farklı birşey mi

amin canım Allah uzun ve hayırlı ömürler versin. valla sürekli kasık ağrım var ama 8. gün ve 10. gün yani bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı. pek ümidim kalmadı benimde. çok takmamak lazım ama elimizde olmadan takıyoruz. hayırlısı inşallah Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşallah...

Hayırlı olsun inşallah canım. Sonucunu sonra yazar mısın lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…