- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Bende canım senin aynı durumundayım yarın sabah banada aşılama yapılacakSelam canım ismim rabia. 29 yasındayım. ben araniza yeni katıldım. 14 aylik evliyim 1 ay çekilme yontemiyle korunduk. 13 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Bütün testlerim normal çıktı rahim filmi çekildi iki tüpte açık. Yumurtlamamda bur sıkıntı yok hormon testim gayet güzel.Esimin sperm testi normal. Ikimizde de problem yok.Doktor sebepsiz infertilite dedi ve aşılamaya karar verdik.bugun reglmin 3.günü ve bugun tedaviye başladık menegon isimli iğne ile kalçadan. 5 gun boyunca gunde 1tane iğne vurunucam ve doktorum pazartesi kontrole gel yumurta kontrolü yapcaz dedi. Benim durumumda olupta aşılama ile hamile kalan var mı? Ve aşılama tedavisine başlayan yada baslayacak olan arkadaşlar burda toplanıp birbirimize destek olalım bilgi alışverişi yapalım Allahin izni ile o hasret çektiğimiz cift cizgiyi görelim ve bebeklerimize kavuşalım insallah
Merhabalar bende 3 gün once asilama oldum. Ama öyle belirti filan yok zaten pek umutlanmakda istemiyorum bende endometris de var basari sansi oldukca düşük diye biliyorum hakkimizda hayirlisi ama cok şükür 4 yil once ilk asilamamda bir kızım oldu şuan 3 yasinda Rabbim ona hayirli ömür versin ve kimsenin kucagini Rabbim bos birakmasinmerhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptık. 5. günüm ve benimle aynı ayda aşılama yapanlar belirtilerini paylaşabilir mi?
Aynen öyle canım her şerde bir hayır her hayırda şer var derlerHakkında hayırlısı canım ben de 3 aydır aşılama için bekliyorum en sonunda çikolata kistiyle evime döndümReglimi bekliyorum başlamak için hepimiz için hayırlısı olsun
Herşeyde bi hayır vardır canım umarım 1 ay sonra yaparsın ve tutar aşılamanİyi geceler arkadaşlarr çokk büyük ümitlr başlamıştım ki bugğn eşim ayağınıda ufak bir kırık oldu ve 1 ay üstüne basmaması gerekiyor sanırım bu ay erteliycem garip bi histeyim her şerde vardır bi hayır diyip önümüzdeki ayı bekliycez
Hadi hayırlısı ile güzel güzel büyümüştür yumoşlarYarın doktora gidicem kızlar bakalım kaç yumurta büyüdü kaç mm oldu cok merak ediyorum
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah asilaman tutar. Hicbir sebep yokken hamile kalamamak insanın sinirlerini bozuyorBende canım senin aynı durumundayım yarın sabah banada aşılama yapılacak
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahYarın doktora gidicem kızlar bakalım kaç yumurta büyüdü kaç mm oldu cok merak ediyorum
Yaa çok güzel böyle duyunca umutlanıyorum aşılama içinMerhabalar bende 3 gün once asilama oldum. Ama öyle belirti filan yok zaten pek umutlanmakda istemiyorum bende endometris de var basari sansi oldukca düşük diye biliyorum hakkimizda hayirlisi ama cok şükür 4 yil once ilk asilamamda bir kızım oldu şuan 3 yasinda Rabbim ona hayirli ömür versin ve kimsenin kucagini Rabbim bos birakmasin
Ben cuma günü aşılama oldumSelam canlarım. 5 gündür menegon iğne vurunuyordum bugün bitti yarın öğlen 12 de kontrolüm var yumurtaya bakacak doktorum hayırlı sonuçlar alırım inşallah. Sizde durumlar nasıl, nasil gidiyor aşılama süreci
Aşılaman hayırlı olsun canım benim inşallah tutarBen cuma günü aşılama oldum11 gün gonal f 450 mg kullanmistim.. bakalım bekliyoruz hayırlısı olur inş
Çok tessekkür ederim.. yumurtalarıma baktı istediğim olgunluğa ulaşmışlar dedi doktorum çarşamba ovitrelle catlatma iğnesi verdi gece 1 de vuruldum cuma öğlen 11 de muayenesine çağırdı eşimden sperm örneği aldı mikro çip uygulaması yaptırdım ben 12.45 'te aşılamami yapti 20 dak filan sürdü benim.. sonra yarim saat uzandımAşılaman hayırlı olsun canım benim inşallah tutaraşılama bir gün mu oluyor canım.nasil bir süreç oldu anlatır mısın
Anladım canım. Mikroçip uygulaması dediğin nasıl oluyor farklı birşey miÇok tessekkür ederim.. yumurtalarıma baktı istediğim olgunluğa ulaşmışlar dedi doktorum çarşamba ovitrelle catlatma iğnesi verdi gece 1 de vuruldum cuma öğlen 11 de muayenesine çağırdı eşimden sperm örneği aldı mikro çip uygulaması yaptırdım ben 12.45 'te aşılamami yapti 20 dak filan sürdü benim.. sonra yarim saat uzandım
İnşallahh canım inşallahhh sizin güzel haberlerinizi bekliyorumHerşeyde bi hayır vardır canım umarım 1 ay sonra yaparsın ve tutar aşılaman
Amin inşallah.... Rabbim cümlemize hayirli evlatlar nasip etsin inşallahYaa çok güzel böyle duyunca umutlanıyorum aşılama içinne güzel bir kizin olmuş darısı bu asilamana olsun inşallah canım ve darısı bize olsun
Anladım canım. Mikroçip uygulaması dediğin nasıl oluyor farklı birşey mi
[/QUOTE
Bildiğim en kaliteli spermi ayrıştırıp oyle rahim e enjekte ediyolar yüzde 70 oranında başarısı varmış öyle söylemişti doktorum normal aşılamadan farklı bir uygulama dedi kabul ettik bizde
amin canım Allah uzun ve hayırlı ömürler versin. valla sürekli kasık ağrım var ama 8. gün ve 10. gün yani bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı. pek ümidim kalmadı benimde. çok takmamak lazım ama elimizde olmadan takıyoruz. hayırlısı inşallah Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşallah...Merhabalar bende 3 gün once asilama oldum. Ama öyle belirti filan yok zaten pek umutlanmakda istemiyorum bende endometris de var basari sansi oldukca düşük diye biliyorum hakkimizda hayirlisi ama cok şükür 4 yil once ilk asilamamda bir kızım oldu şuan 3 yasinda Rabbim ona hayirli ömür versin ve kimsenin kucagini Rabbim bos birakmasin
Hayırlı olsun inşallah canım. Sonucunu sonra yazar mısın lütfen?Çok tessekkür ederim.. yumurtalarıma baktı istediğim olgunluğa ulaşmışlar dedi doktorum çarşamba ovitrelle catlatma iğnesi verdi gece 1 de vuruldum cuma öğlen 11 de muayenesine çağırdı eşimden sperm örneği aldı mikro çip uygulaması yaptırdım ben 12.45 'te aşılamami yapti 20 dak filan sürdü benim.. sonra yarim saat uzandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?