- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Tabikide yazarımHayırlı olsun inşallah canım. Sonucunu sonra yazar mısın lütfen?
Haberlerini bekliyorumAnladım canım bende birazdan doktoruma gideceğim bi sorayım ona mikroçip konusunu
Ben 11 gün iğne oldum hiç üzülme büyürler Allahın izniyle strese girmeyin sadeceSlm kızlar doktordan cıktım ve malesef yumurtalar büyümemişler normalde suan 12,13 mm feln olması lazımmış ama benimkiler 10 mm bile olmamışlar dahaanladım neden ? Doktor 3 gün daha iğne yapmamı ve sonrasında yine kontorole gelmemi söyledi sizdede böyle olan varmı ? Bide kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapıldı sizlerde
Canim hic sıkma canini böyle durumlarda doktor dozunu arttiriyormus doktorun soylemedi mi sana? Moralini bozacak birsey yokmDoz arttirilarak 18 mm oldugunda catlama ignesi vurulur. Kaç gündür iğne kullaniyordun?Slm kızlar doktordan cıktım ve malesef yumurtalar büyümemişler normalde suan 12,13 mm feln olması lazımmış ama benimkiler 10 mm bile olmamışlar dahaanladım neden ? Doktor 3 gün daha iğne yapmamı ve sonrasında yine kontorole gelmemi söyledi sizdede böyle olan varmı ? Bide kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapıldı sizlerde
Canim bir bayanin yumurtasi gunde 1 2 mm buyuyormus 17 ve 25 arasi catlatip asilama veya tup bebek yapiliormus uzulme hayirlisini dile rabbim insallah nasip eder saglikli hayirli yawrular hepimizeSlm kızlar doktordan cıktım ve malesef yumurtalar büyümemişler normalde suan 12,13 mm feln olması lazımmış ama benimkiler 10 mm bile olmamışlar dahaanladım neden ? Doktor 3 gün daha iğne yapmamı ve sonrasında yine kontorole gelmemi söyledi sizdede böyle olan varmı ? Bide kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapıldı sizlerde
Hayırlı olsun aşılaman canım benim daha aşılama yapılmadı o yüzden bisi söyleyemicem. Inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba bayanlar hayirli olsun insallah kisa zmnda evlat sahibi oluruz bnde asilama yaptirdim dun sadece merak ediorum belirtileriniz asilamadan sonra ne zmn baslior ? Agriniz siziniz varmi ?Doktorum bna 10.gun test yap dedi erken degilmi ? Bnm goglerim sizlio kasiklarim agrio batma fln var anlamadim hele sag bacagim kopacak gibi sizlio arada bi normalmi ya
Kalbim bazen heycandan pat pat atio bazen cok umutsuz insallah guzel sonuclar aliriz hepimizHayırlı olsun aşılaman canım benim daha aşılama yapılmadı o yüzden bisi söyleyemicem. Inşallah güzel sonuçlar alırsın10.gün pozitif görenleri okumuştum daha önceden canım bazılarının da 14.gün test yaptığını okumuştum.
Amin Canim inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Ben 5 gündür menegon iğne vurunuyordum yumurta gelişmesi için..bugün kontrolüm vardı 1.3 mm olmuş, doktor gayet güzel 3 gün daha vurun iğne dedi. Perşembe günü tekrar kontrole gitcem yeterli seviyeye gelmiş olursa cuma günü aşılama yapabiliriz dedi dokror.Kalbim bazen heycandan pat pat atio bazen cok umutsuz insallah guzel sonuclar aliriz hepimizne zmn yapilacak senin asilaman ?
Ay hadi insallah tez zmnda buyur ve asilaman tutar kuzum hayirlisi olsun insallah kalbini ferah tutAmin Canim inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Ben 5 gündür menegon iğne vurunuyordum yumurta gelişmesi için..bugün kontrolüm vardı 1.3 mm olmuş, doktor gayet güzel 3 gün daha vurun iğne dedi. Perşembe günü tekrar kontrole gitcem yeterli seviyeye gelmiş olursa cuma günü aşılama yapabiliriz dedi dokror.
Inşallah canım benim cumlemizin inşallahAy hadi insallah tez zmnda buyur ve asilaman tutar kuzum hayirlisi olsun insallah kalbini ferah tut
Ay hadi hayırlısı ile aşılamanı da olursun canımSelam kızlar. Doktordan geldim simdi. 5 gundur yumurta icin igne kullaniyordum baktı doktorum. Sag tarafta 13 mm'lik yumurtam olmuş doktor gayet güzel zaten gunde 2 mm buyuyor dedi 3 gün daha iğne vurunacagim persembe günü tekrar bakacak doktor yeterli boyuta (18-19 mm) gelmis olursa cuma günü aşılama yapılacak inşallahbu arada benimkide mikroçip aşılama olacakmış zaten son dönemlerde sadece bu tedavi uygulaniyormuş.
Al benden de o kadar canımBende hicbir belirti yok şuana kadar tutmadı mı diye düşünmüyo deilim
Yarın beş gün olucak ne ağrı ne bisey hayırlısı olsun... Bende yavaştan hazirlicamAl benden de o kadar canımvalla ben de tüp bebeğe hazırlıyorum kendimi yavaştan
Her şeyin hayırlısıYarın beş gün olucak ne ağrı ne bisey hayırlısı olsun... Bende yavaştan hazirlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?