Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar doktordan cıktım ve malesef yumurtalar büyümemişler normalde suan 12,13 mm feln olması lazımmış ama benimkiler 10 mm bile olmamışlar daha anladım neden ? Doktor 3 gün daha iğne yapmamı ve sonrasında yine kontorole gelmemi söyledi sizdede böyle olan varmı ? Bide kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapıldı sizlerde

Kızlar iyi günler!Ben bugün 2.ci aşılama başladım. Eylulde olmadı. Bugun 2.ci adet günüm yarın başlıyorum ığne vurmaya salı*çarşamba*perşembe* her gün fostimon 150. Cuma günü kontrol. ilk aşılamada klomen kullandık 2 tane yumurta oldu ama tutmadı(((Herkese hayırlı olsun!!!İNŞ yakın zamanda bebeşlerimiz alacağız

Ben 11 gün iğne oldum hiç üzülme büyürler Allahın izniyle strese girmeyin sadece

Selam kızlar. Doktordan geldim simdi. 5 gundur yumurta icin igne kullaniyordum baktı doktorum. Sag tarafta 13 mm'lik yumurtam olmuş doktor gayet güzel zaten gunde 2 mm buyuyor dedi 3 gün daha iğne vurunacagim persembe günü tekrar bakacak doktor yeterli boyuta (18-19 mm) gelmis olursa cuma günü aşılama yapılacak inşallah bu arada benimkide mikroçip aşılama olacakmış zaten son dönemlerde sadece bu tedavi uygulaniyormuş.

Canim hic sıkma canini böyle durumlarda doktor dozunu arttiriyormus doktorun soylemedi mi sana? Moralini bozacak birsey yokmDoz arttirilarak 18 mm oldugunda catlama ignesi vurulur. Kaç gündür iğne kullaniyordun?

Merhaba bayanlar hayirli olsun insallah kisa zmnda evlat sahibi oluruz bnde asilama yaptirdim dun sadece merak ediorum belirtileriniz asilamadan sonra ne zmn baslior ? Agriniz siziniz varmi ?Doktorum bna 10.gun test yap dedi erken degilmi ? Bnm goglerim sizlio kasiklarim agrio batma fln var anlamadim hele sag bacagim kopacak gibi sizlio arada bi normalmi ya

Canim bir bayanin yumurtasi gunde 1 2 mm buyuyormus 17 ve 25 arasi catlatip asilama veya tup bebek yapiliormus uzulme hayirlisini dile rabbim insallah nasip eder saglikli hayirli yawrular hepimize

Hayırlı olsun aşılaman canım benim daha aşılama yapılmadı o yüzden bisi söyleyemicem. Inşallah güzel sonuçlar alırsın 10.gün pozitif görenleri okumuştum daha önceden canım bazılarının da 14.gün test yaptığını okumuştum.

Kalbim bazen heycandan pat pat atio bazen cok umutsuz insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz ne zmn yapilacak senin asilaman ?

Kalbim bazen heycandan pat pat atio bazen cok umutsuz insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz ne zmn yapilacak senin asilaman ?
Amin Canim inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Ben 5 gündür menegon iğne vurunuyordum yumurta gelişmesi için..bugün kontrolüm vardı 1.3 mm olmuş, doktor gayet güzel 3 gün daha vurun iğne dedi. Perşembe günü tekrar kontrole gitcem yeterli seviyeye gelmiş olursa cuma günü aşılama yapabiliriz dedi dokror.

Ay hadi insallah tez zmnda buyur ve asilaman tutar kuzum hayirlisi olsun insallah kalbini ferah tut

kızlar ya bugün kontrolüm vadı. Femara kullandım 5 gün boyunca adetin 5. günü başlayıp.
normalde 20-22 olan yumurta bugün baktık 12 mm adetin 14. günü femara biteli 6 gün oldu. doktor çarşamba tekrar çağırdı ilaç falan vermedi 2 güne büyürmü yumurtalar 2-3 tane vardı en büyüğü 12 mm. Hiç böyle olmazdı 1 tane olurdu 22 mm olurdu . Aşılamayı ilk kez denicektik Allahım çıldırıcam her ay olan yumurta aşılama olcak yok

Ay hadi hayırlısı ile aşılamanı da olursun canım Çok da güzel büyümüşler güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…