Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Super hayorli olsn ins canim. Benim 1 tane anca yumrta oluyodu yumrta takip ve asilamada. Evt strs yapiyor insan 5 gun geckti benmde

Dostlar bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi . Yumurtam çatlamamıştır değil mi pazartesi usg ye gireceğim tekrar . Ama çatlatma iğnesi için geç kalmaktan korkuyorum . Cuma sabah 11 mm’ di yumurtam acayip kasık ağrım var bu arada .

Kaçıncı gününde sin 14.günü çatlama olasılığı fazla

Benim bugün adetimin 13. Günü iğnemin ise 10. Günü . Ya göğüslerim de acayip hassas çok rahatsız edici ağrısı var . Bi formulü Yok mu ağrısını azaltmanın . Ne tavsiye edersiniz ?
Merhabalar, göğüslerin ne zaman hassaslasmaya başladı acaba. Benim mesela catlatma ignesinin ertesi günü başlıyo acimaya

Bu durumu bende çok merak ediyorum. Öncesinde zaten yumurta çatlamadığı için ilişkiye girmek şart mı? Yoksa aşılama iğnesi vurulduktan sonra mı ilişki olmalı? Ben vajinusmus hastasıyım dolayısıyla ilişki benim için hep sıkıntı, bide jel kullanıyorum zarar verirmi merak ediyorum. Aşılama yaptırıp tutanlar neler yaptı yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar, göğüslerin ne zaman hassaslasmaya başladı acaba. Benim mesela catlatma ignesinin ertesi günü başlıyo acimaya
Daha çatlatma iğnesi olmadım ben . Normal yumurta geliştirici iğnedeyim . Fostimon kullanıyorum . Herkeslerin çatlatma iğnesinden sonra hassaslaşmış galiba göğsü . Benim de böyle olunca bi gariplik mi var acaba dedim .

Selam arkadaşlar yıllardır bu sitenin takipçisiyim ve yeni üye oldum:) 10 ekim itibari ile 2.aşılamamı oldum bugün 5.günüm. 2 yıldır çocuk istiyoruz. Bende ve eşimde hiçbir problem yok değerlerimiz çok iyi. Demekki zamanını bekliyo deyip sabrediyoruz. Bu bekleme süresi tabiki zor oluyo. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

Doktorlar
Bnm doktorum asilama gunude dahil olmak üzere 3 gün ilişki önerdi dha sonra sinda 1 hafta gün aşırı olacak dedi

Amin canm insllah 8 ekimde de ben ilk asilama mi oldum Rabbim hayırlı sonuçlar versin tüm bekleyenlere

Amiinn. Kaç yumurtayla aşılaman yapıldı ve ağrın oldu mu? Benim aşı günü de dahil adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. İlk aşılamam daha rahat gecmişti.
Evet suan bnmde agrilarim var ama iğne dha etkisini kaybetmedigi için bu ağrılar. En son baktrdgmda 2 yumurta büyümüş tü biri 32 mmm diğeri 28 mm

Canım bana doktor aşılama günü önerdi, diğer günler için bir şey demedi ama bir haftya kadr devam ettim en son 5. Gün sanırım. İlk aşılamamda önemsemeyip rutin devam etmiştik tutmamıştı. Bu sefer risk almayayım dedim. Bakalım ne olacak yarın 10. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…