- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Super hayorli olsn ins canim. Benim 1 tane anca yumrta oluyodu yumrta takip ve asilamada. Evt strs yapiyor insan 5 gun geckti benmdeBen de Ekim’de aşılama yaptıracaklar ardındayım. Doktorum önce tüp bebek yapalım dedi muayenede 3 yumurta ve rahim kalınlığının normal olduğunu görünce önce aşılama yapalım dedi. Tahlil sonuçlarım da iyi çıktı. Ama bu ay hayatımda ilk kez 19 gün adetim gecikti.25 Ağustos - 10 Ekim arası olmadım. Tedaviye başlayacağım için stres yaptım galiba.
Kaçıncı gününde sin 14.günü çatlama olasılığı fazlaDostlar bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi . Yumurtam çatlamamıştır değil mi pazartesi usg ye gireceğim tekrar . Ama çatlatma iğnesi için geç kalmaktan korkuyorum . Cuma sabah 11 mm’ di yumurtamacayip kasık ağrım var bu arada .
Benim bugün adetimin 13. Günü iğnemin ise 10. Günü . Ya göğüslerim de acayip hassas çok rahatsız edici ağrısı var . Bi formulü Yok mu ağrısını azaltmanın . Ne tavsiye edersiniz ?Kaçıncı gününde sin 14.günü çatlama olasılığı fazla
Merhabalar, göğüslerin ne zaman hassaslasmaya başladı acaba. Benim mesela catlatma ignesinin ertesi günü başlıyo acimayaBenim bugün adetimin 13. Günü iğnemin ise 10. Günü . Ya göğüslerim de acayip hassas çok rahatsız edici ağrısı var . Bi formulü Yok mu ağrısını azaltmanın . Ne tavsiye edersiniz ?
Sanirim yok canm bnm bugün asilamamin 6.günü halen aynı ağrılar devam ediyorBenim bugün adetimin 13. Günü iğnemin ise 10. Günü . Ya göğüslerim de acayip hassas çok rahatsız edici ağrısı var . Bi formulü Yok mu ağrısını azaltmanın . Ne tavsiye edersiniz ?
Kızlar bi şey sorucam ya ilişkiyi ne yapıyorsunuz, aşılamadan sonra bir iki gün dktor faydası olur dedi tamam ama ondan sonraki günlerde rutin devam mı yoksa zararı olur mu acaba?
7. Günüm, emin olamıyorum bir zararı olur tutunmaya diye. İlk aşılamadan sonra normal rutin devam etmişti ama acaba bu sefer risk almasam mı diyorum.
Sizin sonuç ne çıktı acabaSonuç daha cikmadi merakla sayfa yenileyip duruyimmm. 20.00 da cikar dedilerdi beklemedeyimmm
Daha çatlatma iğnesi olmadım ben . Normal yumurta geliştirici iğnedeyim . Fostimon kullanıyorum . Herkeslerin çatlatma iğnesinden sonra hassaslaşmış galiba göğsü . Benim de böyle olunca bi gariplik mi var acaba dedim .Merhabalar, göğüslerin ne zaman hassaslasmaya başladı acaba. Benim mesela catlatma ignesinin ertesi günü başlıyo acimaya
Çatlatma iğnesinin mi 6. Günündesin . Ben daha onu vurulmadım .Sanirim yok canm bnm bugün asilamamin 6.günü halen aynı ağrılar devam ediyor
DoktorlarBu durumu bende çok merak ediyorum. Öncesinde zaten yumurta çatlamadığı için ilişkiye girmek şart mı? Yoksa aşılama iğnesi vurulduktan sonra mı ilişki olmalı? Ben vajinusmus hastasıyım dolayısıyla ilişki benim için hep sıkıntı, bide jel kullanıyorum zarar verirmi merak ediyorum. Aşılama yaptırıp tutanlar neler yaptı yardımcı olursanız sevinirim
Bnm doktorum asilama gunude dahil olmak üzere 3 gün ilişki önerdi dha sonra sinda 1 hafta gün aşırı olacak dediBu durumu bende çok merak ediyorum. Öncesinde zaten yumurta çatlamadığı için ilişkiye girmek şart mı? Yoksa aşılama iğnesi vurulduktan sonra mı ilişki olmalı? Ben vajinusmus hastasıyım dolayısıyla ilişki benim için hep sıkıntı, bide jel kullanıyorum zarar verirmi merak ediyorum. Aşılama yaptırıp tutanlar neler yaptı yardımcı olursanız sevinirim
Amin canm insllah 8 ekimde de ben ilk asilama mi oldum Rabbim hayırlı sonuçlar versin tüm bekleyenlereSelam arkadaşlar yıllardır bu sitenin takipçisiyim ve yeni üye oldum:) 10 ekim itibari ile 2.aşılamamı oldum bugün 5.günüm. 2 yıldır çocuk istiyoruz. Bende ve eşimde hiçbir problem yok değerlerimiz çok iyi. Demekki zamanını bekliyo deyip sabrediyoruz. Bu bekleme süresi tabiki zor oluyo. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
yok canm bn geçen hafta cumartesi catlatma ignesi vuruldu m pazartesi asilama oldum ama o belirtiler normal bnce çünkü yumurtlama yaklasiyo yumurta uyarıci bir sürü ilaç iciyozÇatlatma iğnesinin mi 6. Günündesin . Ben daha onu vurulmadım .
Amiinn. Kaç yumurtayla aşılaman yapıldı ve ağrın oldu mu? Benim aşı günü de dahil adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. İlk aşılamam daha rahat gecmişti.Amin canm insllah 8 ekimde de ben ilk asilama mi oldum Rabbim hayırlı sonuçlar versin tüm bekleyenlere
Evet suan bnmde agrilarim var ama iğne dha etkisini kaybetmedigi için bu ağrılar. En son baktrdgmda 2 yumurta büyümüş tü biri 32 mmm diğeri 28 mmAmiinn. Kaç yumurtayla aşılaman yapıldı ve ağrın oldu mu? Benim aşı günü de dahil adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. İlk aşılamam daha rahat gecmişti.
Maşallah çok iyi büyümüşler. Benim 2 tane 16.5 vardı hcg yi vuracağım gün. 16.gün aşılamam yapıldı.Evet suan bnmde agrilarim var ama iğne dha etkisini kaybetmedigi için bu ağrılar. En son baktrdgmda 2 yumurta büyümüş tü biri 32 mmm diğeri 28 mm
Bnde pcos var canm pek umutlanmym bnMaşallah çok iyi büyümüşler. Benim 2 tane 16.5 vardı hcg yi vuracağım gün. 16.gün aşılamam yapıldı.
Canım bana doktor aşılama günü önerdi, diğer günler için bir şey demedi ama bir haftya kadr devam ettim en son 5. Gün sanırım. İlk aşılamamda önemsemeyip rutin devam etmiştik tutmamıştı. Bu sefer risk almayayım dedim. Bakalım ne olacak yarın 10. GünBu durumu bende çok merak ediyorum. Öncesinde zaten yumurta çatlamadığı için ilişkiye girmek şart mı? Yoksa aşılama iğnesi vurulduktan sonra mı ilişki olmalı? Ben vajinusmus hastasıyım dolayısıyla ilişki benim için hep sıkıntı, bide jel kullanıyorum zarar verirmi merak ediyorum. Aşılama yaptırıp tutanlar neler yaptı yardımcı olursanız sevinirim
Umut her zaman vardır canım. Geçen hafta çocuğun olmaz denilen arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı. Allah ol derse olurBnde pcos var canm pek umutlanmym bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?