- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Ben çıkacağını düşünüyorum , hadi hayırlısıPazartesı gunu kan versem olurmu acaba? Salı gunu okuldan gec cıkıyorum. Yakınımdakı hastane bır sonrakı gun verıyor zaten sonucu. 29 ekımde okul torenınden sonra kan versem dedım. Deneyımım olmadıgı ıcın danısayım dedım ptesı artık kanda cıkar mı olumlu olumsuz. Test gunum salı yanı 30 u
Bana da yazdı . Hatta hamileysek ilk 3 ay kullanmaya devam edeceğiz.Bana jel yazdı cronone adında hergün kullancakmışım siz kullandınızmı böyle bişi
Yumurtan çatlamış mı baktılar mı ? Bana tek garip gelen onu kontrol etmediler o olduEvet canım çok şükür atlattım çok kafama takmıştım gözüme uyku girmiyordu okadar korkuyordum meğerse 2 dakikalık işlemmiş inferlite1 süper :)
Banada bişi demediler bakmadılarda jeli günde birkez kullanıyorsun değilmi kullandıktan sonra 20 dakika yürü dedi hemşireYumurtan çatlamış mı baktılar mı ? Bana tek garip gelen onu kontrol etmediler o oldu
Aşılamanın kaçıncı günündesinYumurtan çatlamış mı baktılar mı ? Bana tek garip gelen onu kontrol etmediler o oldu
İlk aşılamamda bana da vermişlerdi canım.kullandıktan sonra yürüyüşü ihmal etme sonra birikip tortu şekline dönüşüyo vajinada.bide akıntını kahverengiye çevirirse korkma.olabiliyo.Bana jel yazdı cronone adında hergün kullancakmışım siz kullandınızmı böyle bişi
İki aşılamamda da bakmadılar benimde.ve bu benim kafamda büyük soru işareti.demek sizin de aynıymış.ben genelde doktorun aşılama öncesi çatlayıp çatlamadığına bakıp hatta hastaya da gösterdiğini duyuyorumBanada bişi demediler bakmadılarda jeli günde birkez kullanıyorsun değilmi kullandıktan sonra 20 dakika yürü dedi hemşire
Doktoruna göre değişiyor demekki aman sonu iyi olsun tutsunda inşallahİki aşılamamda da bakmadılar benimde.ve bu benim kafamda büyük soru işareti.demek sizin de aynıymış.ben genelde doktorun aşılama öncesi çatlayıp çatlamadığına bakıp hatta hastaya da gösterdiğini duyuyorum
Aşılamadan sonra yatarken 20 dakika benimde çok şiddetli kasık ağrım oldu.hemşire gelip kalkabilirsin desin diye gözünün içine baktım.Herkese merhaba hanımlar bende salı günü asilama oldu aneztezili valla baktimi çatladımı diye hiç bilmiyorum o sıra uyuyordumama çıkışta eşime iyi geçti yumurtaya en yakın yere koyduk demiş benim daha 3 gün oldu nasıl geçecek bu günler bilmiyorum bide hafif oksürük oldum tam üstüne yani bide benim asilamadan sonra ayaklarım dik yatarken çok kasık agrim oldu ve eşimin sper mi işlem sonrasi 30 milyon kalmis kullanılacak mikroenjeksiyon ile oldum asilamayi
Dun aksam bı ozel hastaneyı aradım kapalımı dıye. Acıkmıs. Ozeller acık olur dıye bılıyorum. 105 tl mıs ucretı de. Cok fazla degılmı genelde boylemı acabaBende aynı durumdayım 29 ekim heryer kapalı ama nerde vercezz
Insallah hocam hayırlısı bakalım. Bugun bıraz daha ıyıyım hocam. Testın tekrarını ısteyecek durumdayızdır ınsallah hepımız. Tek testle husrana ugramayız ınsallah hepımızİyiyim hocam yemek telaşındayım sen nasılsın? Üstteki mesajını gördüm bildiğim kadarıyla doktorlar zaten tek kan testi ile kalmıyolar.değerin iki günde bir ikiye katlanması gerekiyomuş sağlıklı bi gebelik için.zaten tekrar verirsin gibime geliyo.ptesi ver istersen işin varsa
Hayırlı ugurlu olsun ınsallah. Bende anestezılı oldum. Oksuruk bende de oldu. O oksuruk anestezı atma oksurugu. Kotu bısey degıl. Cıgerler atıyor. Ama yavas oksurursen cok ıyı olur, yanı derınden degılde sankı bogazına su kacmısta onu temızler gıbı. Tam aktaranıldım mıHerkese merhaba hanımlar bende salı günü asilama oldu aneztezili valla baktimi çatladımı diye hiç bilmiyorum o sıra uyuyordumama çıkışta eşime iyi geçti yumurtaya en yakın yere koyduk demiş benim daha 3 gün oldu nasıl geçecek bu günler bilmiyorum bide hafif oksürük oldum tam üstüne yani bide benim asilamadan sonra ayaklarım dik yatarken çok kasık agrim oldu ve eşimin sper mi işlem sonrasi 30 milyon kalmis kullanılacak mikroenjeksiyon ile oldum asilamayi
Gunaydın. Uzulmeyın hemen. Sakın olun. Afedersınız beyaz mıKızlar merhaba benim gonal f iğnemin 9. günü haftaya cuma aşılamam olucak kısmetse. Bugün sabah yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi benden sizce normal mi ya iğne yapıyor olabilir mi bilenler varsa nolur cevap versin yaa
Benımde ılk. Kendı kendıme bu cozumu buldum mecbur. Aklınızda olsun. Insallah ıhtıyacınız olmazda.Evet benim ilk aşılamam bunu bilmiyordum tavsiye için çok teşekkür ederim
Sarı beyaz karışımı canım korkuyorum daha dün muayene oldum ve sağda bi tane 13 mm yumurtam olduğunu söylediler bugün çatlamış olamaz değil miGunaydın. Uzulmeyın hemen. Sakın olun. Afedersınız beyaz mı
Once sakın olun.Hemen gorunce cevap yazmak ıstedım. Ben aktarmaya calısayım. Afedersınız hıc bır zaman camasırım kırlenmez benım nokta kadar bıle akıntım olmazdı. Ne zaman asılamaya basladım. Cok cok arttı. O yuzden kendı deneyımımden soyleyım cok normal. Zaten hepımız o yumurta catlasın da sperm tutsun derdındeyız. Yanı o kadar kolay bısey degıl. O yumurta catlasın dıye bır belkı ıkı otrıvelle ıgne vurulucaksınız. Sonucta o ıgneyı karına yapıyotsun canım bı sekılde ıgnenın vucuttan atılıcak yerı gerekSarı beyaz karışımı canım korkuyorum daha dün muayene oldum ve sağda bi tane 13 mm yumurtam olduğunu söylediler bugün çatlamış olamaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?