Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canım çok erken 1000de 1 ihtimal çıkan çıkıyor sen 10 günü bir atlat moralinide bozma boşuna.

Canimm bende buraya yazmiatim asilamanin 9.gunu yaptim negatif cikti ama doktor kizdi bana cok erken napiyosun diye :) hatta burada da sagolsunlar yazmislar bekle diye tabi sali gununu bekliyorum daha bisey net degil ama skma canini sabretcez mecbur

inşallah canım çok saoll eşimin sperm değerleri biraz düşüktü 12 milyon oda ilaç kullanıyodu bugün tekrar semen verdi sonucu alıcak bakalım inş. ondan yana da sorun çıkmaz
Hıc canını sıkma cunku hanı asılama oncesı sperm verıyorlar ya, onu ılacta bekletıp arttırıyorlar. Yuksek cıkmıstır ınsallah almıssın sonucuda bekleyıp gerılmezsın

Annenlerın gelmesı senın ıcın cok ıyı olur cok sevındım canım. Sen bıtkısel karısımlarını yap ınsallah bıze burdan oldu yaz cumanın hurmetıne

Mucıze burayq yazdım senı de etkıledım demek. Hakkını helal et nolur. Benım yuzumden sende test aklına gelmıs
Yok yok senın ku bebişten bebişten ınsallah

Kızlar maalesef hem meraktan hem de yazdıklarımdan etkilenip bende test yaptım tabiki negatif aşılamam 17 ekim iğnem 15 Ekim gece vuruldu. Erken belki evet ama rüyalarıma girmişti belki bi umut dedim ama olmadı. Moralim bozuldu kan çarşamba günü vericem hiç veresim yok belli negatif

Erken yapmışsın bekle biraz daha hemen umudunu yitirme lütfen. Bazılarında erken bazılarında geç belli oluyor idrarda.hatta idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar bile var.sıkma canını.

Mucıze burayq yazdım senı de etkıledım demek. Hakkını helal et nolur. Benım yuzumden sende test aklına gelmıs
Yok yok senın ku bebişten bebişten ınsallah

Karnım adet olacak gibi ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Benim önce göğüs hassasiyetim geçer sonra adet olurum . Hala göğüs hassasiyetim var bakalım. Kendini suçlama ayrıca.

Erken gebelik testiyle mi yaptın yoksa normal kitlemi . Çok çok erken . Şuan kanda bile çıkmayabilir . Erken gebelik testleri bile 6 gün önce %76 doğruluk payı var . Moralini bozma lütfen .

Kızlar günaydın dün gece 3 te felaket bi adet sancısıyla uyandım.kasıklarım söküldü ağrıdan.lavaboya gittim ped alarak yanıma ama bişey yoktu.göğüslerim deseniz dokunamıyorum bile adet öncesi hassasiyet.yüzümde her ay misafirim olan o kocaman sivilce yine çıktı.bı gece ağrısı önceki aşılamamda test günümden bi hafta kadar önce olmuştu yine.yani benim adet olmamam için hiçbi sebep Yok şuanda. Sökülemiyo sanırım.bende umut yok sizler için dua ediyorum.Adetimi bekliyorum

Erken gebelik testiyle mi yaptın yoksa normal kitlemi . Çok çok erken . Şuan kanda bile çıkmayabilir . Erken gebelik testleri bile 6 gün önce %76 doğruluk payı var . Moralini bozma lütfen .
Normal gebelik testiyle yaptım. 10 gün oldu çıkar diye düşündüm zaten ümidim azdı iyice gitti. Böyle düşünüp ağlamadım ama içim daralıyor. Kan pazartesi versem çıkarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…