- 29 Kasım 2017
- 43
- 28
- 3
- 38
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Merhaba canım çok erken 1000de 1 ihtimal çıkan çıkıyor sen 10 günü bir atlat moralinide bozma boşuna.Bugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.
Canimm bende buraya yazmiatim asilamanin 9.gunu yaptim negatif cikti ama doktor kizdi bana cok erken napiyosun diye :) hatta burada da sagolsunlar yazmislar bekle diye tabi sali gununu bekliyorum daha bisey net degil ama skma canini sabretcez mecburBugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.
Hakkimizda hayirlisi olsun o zaman canim :)Merhaba . Arkadaslar yazmıslardı. Idrar dogru sonuc vermıyor kan testıne guvenın dıye. Hep bırlıkte beklıyoruz ıste. Benımde 30 unda kan testım
3. Ilki tuttu dusuk oldu ikinci tutmadi . Ucuncu yine tuttuTebrikler canım.Sağlıkla kucağına al.kaçıncı aşılamandı?
Tskkkkkkkkkk :)))Gözün aydın tebrik ederim canım :))
Ins dussun tansiyonum bebegi rtkilemesinnnnMasallah.. Allah nazardan saklasın. Sonunda ıyı bır haber. Gebelık tansıyonu o duser merak etmeyın
Darisi basiniza hergun dua ddiyorummmmTebrik ederim,darısı başımıza
Hıc canını sıkma cunku hanı asılama oncesı sperm verıyorlar ya, onu ılacta bekletıp arttırıyorlar. Yuksek cıkmıstır ınsallah almıssın sonucuda bekleyıp gerılmezsıninşallah canım çok saoll eşimin sperm değerleri biraz düşüktü 12 milyon oda ilaç kullanıyodu bugün tekrar semen verdi sonucu alıcak bakalım inş. ondan yana da sorun çıkmaz
Sagolasın zeynep hocam, dun gecede hıc uyumadım, okula gıtmeye hıc halım yok, gozlerım şişti zatenHocam kendini bırakma hemen adet olmadan umutlar tükenmez.doktorun dediği tarihe kadar test yapma lütfen
Annenlerın gelmesı senın ıcın cok ıyı olur cok sevındım canım. Sen bıtkısel karısımlarını yap ınsallah bıze burdan oldu yaz cumanın hurmetıneAmin canım inşallah.. hcg nin etkisi geçmiştir canım ondan çıkmamıştır. Gebelik içinse daha çok erken çıkması. Bi 10 günü tamamla öyle denemeye başla. Ben 10.gün kan vermiştim idrar testi yapmadım öncesinde. Şimdiden boşuna evham yapma olur mu? Hem bazı testler çok güvenilir değil. Hamişlerde bile silik gösterdiği oluyo. Yapabileceğin şu an için sadece sabretmek ne kadar zor olsa da... bende karışık bitki çaylarına ve bal karışımına başladım. Yumurtlama günümden sonra annem halam babannem gelcek 10 gün bendeler. Adetimi onlarla meşgul olarak beklemiş olcam. Umarım bu süreç bana iyi gelir.. En son tüp bebek denicem üni hastanesinde. Maliyetler yüksek en azından bi kısmını devlet karşılar..
Aaaa ez bunu ben yazmısım :)Hakkimizda hayirlisi olsun o zaman canim :)
Nazlı bende sandım kı yalandan bıle olsa cıkar. Cunku o cızgıye psıkolojık olarak cok ıhtıyacım vardıMerhaba canım çok erken 1000de 1 ihtimal çıkan çıkıyor sen 10 günü bir atlat moralinide bozma boşuna.
Mucıze burayq yazdım senı de etkıledım demek. Hakkını helal et nolur. Benım yuzumden sende test aklına gelmısBugün i
bugün iğnemin 12. Günü aşılamanın ise 9. Günü ben de idrar testi yaptım . Senin yazıyı okuyunca deneyeyim dedim . Hemde gün ortası . Yok denecek bir çizgi vardı . Yani hormonlar gitmek üzere . Canını sıkmak için çok erken .
Kızlar maalesef hem meraktan hem de yazdıklarımdan etkilenip bende test yaptım tabiki negatifaşılamam 17 ekim iğnem 15 Ekim gece vuruldu. Erken belki evet ama rüyalarıma girmişti belki bi umut dedim ama olmadı. Moralim bozuldu kan çarşamba günü vericem hiç veresim yok belli negatif
Mucıze burayq yazdım senı de etkıledım demek. Hakkını helal et nolur. Benım yuzumden sende test aklına gelmıs
Yok yok senın ku bebişten bebişten ınsallah
Erken gebelik testiyle mi yaptın yoksa normal kitlemi . Çok çok erken . Şuan kanda bile çıkmayabilir . Erken gebelik testleri bile 6 gün önce %76 doğruluk payı var . Moralini bozma lütfen .Kızlar maalesef hem meraktan hem de yazdıklarımdan etkilenip bende test yaptım tabiki negatifaşılamam 17 ekim iğnem 15 Ekim gece vuruldu. Erken belki evet ama rüyalarıma girmişti belki bi umut dedim ama olmadı. Moralim bozuldu kan çarşamba günü vericem hiç veresim yok belli negatif
Normal gebelik testiyle yaptım. 10 gün oldu çıkar diye düşündüm zaten ümidim azdı iyice gitti. Böyle düşünüp ağlamadım ama içim daralıyor. Kan pazartesi versem çıkarmı acabaErken gebelik testiyle mi yaptın yoksa normal kitlemi . Çok çok erken . Şuan kanda bile çıkmayabilir . Erken gebelik testleri bile 6 gün önce %76 doğruluk payı var . Moralini bozma lütfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?