- 26 Ocak 2017
- 307
- 285
- 103
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Erken olduğunu tahmin ettim ama belki dedim bi ümit. Acaba erken gebelik testi alsam çıkarmıErken yapmışsın bekle biraz daha hemen umudunu yitirme lütfen. Bazılarında erken bazılarında geç belli oluyor idrarda.hatta idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar bile var.sıkma canını.
AminnnnnnnnnnnAllahım bu mubarek günün hürmetine sen evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakma hayırlı evlatlar nasip et bizlere , amiiinnnn
Benı gulumsettın. Rabbımde senı guldursun. Su haldeyken guldım yaAaaa ez bunu ben yazmısım :)
su an senı o kadar o kadar o kadar ıyı anlıyorum kı tuhaa anlatamam. Sesın yoktu bı kac gundur. Aklıma dusmustunKızlar maalesef hem meraktan hem de yazdıklarımdan etkilenip bende test yaptım tabiki negatifaşılamam 17 ekim iğnem 15 Ekim gece vuruldu. Erken belki evet ama rüyalarıma girmişti belki bi umut dedim ama olmadı. Moralim bozuldu kan çarşamba günü vericem hiç veresim yok belli negatif
Zeynep hocam ne olur tutunma agrısı olsun ınsaAllah lutfen sokuldu falan demeKızlar günaydın dün gece 3 te felaket bi adet sancısıyla uyandım.kasıklarım söküldü ağrıdan.lavaboya gittim ped alarak yanıma ama bişey yoktu.göğüslerim deseniz dokunamıyorum bile adet öncesi hassasiyet.yüzümde her ay misafirim olan o kocaman sivilce yine çıktı.bı gece ağrısı önceki aşılamamda test günümden bi hafta kadar önce olmuştu yine.yani benim adet olmamam için hiçbi sebep Yok şuanda. Sökülemiyo sanırım.bende umut yok sizler için dua ediyorum.Adetimi bekliyorum
HAyırlı ugurlu olsun ınsallah sımdıden. Izmır de sanırım. Kolay atlatmanıza sevındım. Doktor cok onemlı ıste olay o. Bemım doktorum dondu gıttı arkasınıBugün bende aşılama yaptırdım Zeynep kamilde öncelikle bunu ben gibi korkanlar için yazıyorum ben aşılamayı yaptıramam diye düşünüyordum çünkü çok korkuyordum normal muanede bile kasıyorum itekliyodum kendimi ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı 2 dakikalık işmiş tabi bunda etkili olan inferlite 1 de görev yapan asistan olduğunu düşündüğüm (ismini bilmiyorum malesef) şarışın doktorun ve ikbal hemşirenin katkısı büyük gerçekten çok moral verip rahatlattılar sağolsunlar korkmadan fazla kasmadan hallettim bu konuda Zeynep Kamil hastanesini yakın olanlar için tavsiye ediyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
İstanbul üsküdarda devlet hastanesi gittiğim yer kesinlikle doktor çok önemli halimden anlayıp hep sakinleştirdiler moral verdiler bu sayede kendimi bıraktım güvenle inşallah sonuçlarımızda pozitif olurHAyırlı ugurlu olsun ınsallah sımdıden. Izmır de sanırım. Kolay atlatmanıza sevındım. Doktor cok onemlı ıste olay o. Bemım doktorum dondu gıttı arkasını
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınBugün bende aşılama yaptırdım Zeynep kamilde öncelikle bunu ben gibi korkanlar için yazıyorum ben aşılamayı yaptıramam diye düşünüyordum çünkü çok korkuyordum normal muanede bile kasıyorum itekliyodum kendimi ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı 2 dakikalık işmiş tabi bunda etkili olan inferlite 1 de görev yapan asistan olduğunu düşündüğüm (ismini bilmiyorum malesef) şarışın doktorun ve ikbal hemşirenin katkısı büyük gerçekten çok moral verip rahatlattılar sağolsunlar korkmadan fazla kasmadan hallettim bu konuda Zeynep Kamil hastanesini yakın olanlar için tavsiye ediyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Sağolun hepimizin gönlüne göre olur inşallahHayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın
Daha çok çok erken bence . Ben bi önceki hamileliğimde beta hcg adete 2-3 gün kala kanda 130 du . Ona rağmen o kitte silik çıkmıştı . Oazartesi kanda netice olur bence .Normal gebelik testiyle yaptım. 10 gün oldu çıkar diye düşündüm zaten ümidim azdı iyice gitti. Böyle düşünüp ağlamadım ama içim daralıyor. Kan pazartesi versem çıkarmı acaba
Canım çok sevindim . Bak dediğim gibi çıktı . Kısa bir işlem ve gerçekten infertilite 1 doktoru ve hemşiresi çok iyi . Hakkında hayırlısı olsun . Pozitifi gör inşallahBugün bende aşılama yaptırdım Zeynep kamilde öncelikle bunu ben gibi korkanlar için yazıyorum ben aşılamayı yaptıramam diye düşünüyordum çünkü çok korkuyordum normal muanede bile kasıyorum itekliyodum kendimi ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı 2 dakikalık işmiş tabi bunda etkili olan inferlite 1 de görev yapan asistan olduğunu düşündüğüm (ismini bilmiyorum malesef) şarışın doktorun ve ikbal hemşirenin katkısı büyük gerçekten çok moral verip rahatlattılar sağolsunlar korkmadan fazla kasmadan hallettim bu konuda Zeynep Kamil hastanesini yakın olanlar için tavsiye ediyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Pazartesı gunu kan versem olurmu acaba? Salı gunu okuldan gec cıkıyorum. Yakınımdakı hastane bır sonrakı gun verıyor zaten sonucu. 29 ekımde okul torenınden sonra kan versem dedım. Deneyımım olmadıgı ıcın danısayım dedım ptesı artık kanda cıkar mı olumlu olumsuz. Test gunum salı yanı 30 uDaha çok çok erken bence . Ben bi önceki hamileliğimde beta hcg adete 2-3 gün kala kanda 130 du . Ona rağmen o kitte silik çıkmıştı . Oazartesi kanda netice olur bence .
Seldasam kendı deneyımımı aktarayım, ılk mı sızın hatırlayamadım ama. Afedersınız kabızlık sorunu cok yasadım asılamadn sonrakı 3 gun. Kayısı zararsız dıye bılıyorum. Ben kayıso yedım aklında olsun. Tabı cok fazla yemedım ama cok faydasını gordum eger snede olursaBugün bende aşılama yaptırdım Zeynep kamilde öncelikle bunu ben gibi korkanlar için yazıyorum ben aşılamayı yaptıramam diye düşünüyordum çünkü çok korkuyordum normal muanede bile kasıyorum itekliyodum kendimi ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı 2 dakikalık işmiş tabi bunda etkili olan inferlite 1 de görev yapan asistan olduğunu düşündüğüm (ismini bilmiyorum malesef) şarışın doktorun ve ikbal hemşirenin katkısı büyük gerçekten çok moral verip rahatlattılar sağolsunlar korkmadan fazla kasmadan hallettim bu konuda Zeynep Kamil hastanesini yakın olanlar için tavsiye ediyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Bende aynı durumdayım 29 ekim heryer kapalı ama nerde vercezzPazartesı gunu kan versem olurmu acaba? Salı gunu okuldan gec cıkıyorum. Yakınımdakı hastane bır sonrakı gun verıyor zaten sonucu. 29 ekımde okul torenınden sonra kan versem dedım. Deneyımım olmadıgı ıcın danısayım dedım ptesı artık kanda cıkar mı olumlu olumsuz. Test gunum salı yanı 30 u
Evet canım çok şükür atlattım çok kafama takmıştım gözüme uyku girmiyordu okadar korkuyordum meğerse 2 dakikalık işlemmiş inferlite1 süper :)Canım çok sevindim . Bak dediğim gibi çıktı . Kısa bir işlem ve gerçekten infertilite 1 doktoru ve hemşiresi çok iyi . Hakkında hayırlısı olsun . Pozitifi gör inşallah
Evet benim ilk aşılamam bunu bilmiyordum tavsiye için çok teşekkür ederimSeldasam kendı deneyımımı aktarayım, ılk mı sızın hatırlayamadım ama. Afedersınız kabızlık sorunu cok yasadım asılamadn sonrakı 3 gun. Kayısı zararsız dıye bılıyorum. Ben kayıso yedım aklında olsun. Tabı cok fazla yemedım ama cok faydasını gordum eger snede olursa
İyiyim hocam yemek telaşındayım sen nasılsın? Üstteki mesajını gördüm bildiğim kadarıyla doktorlar zaten tek kan testi ile kalmıyolar.değerin iki günde bir ikiye katlanması gerekiyomuş sağlıklı bi gebelik için.zaten tekrar verirsin gibime geliyo.ptesi ver istersen işin varsaZeynep_35 nasılsın hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?