Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar iyiki varsınız size yazınca rahatladım yoksa daha çok kafaya takardım o silik çizgiye o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam

Kızlar ben sabah 8 de yapmıştım çizgi çıkmayınca çöpe atıp uyudum sonra 10 da bidaha baktım çöpten alıp çok silik bir çizgi oluşmuş. Boşa heveslenmiyim dimi

Aaaa ez bunu ben yazmısım :)
Benı gulumsettın. Rabbımde senı guldursun. Su haldeyken guldım ya
Sana ben yazmıstım bunu hatırladım. Iste psıkolojı ne zor seymıs kac gun once yapma dedıgım seyı yapmısım.
su an senı o kadar o kadar o kadar ıyı anlıyorum kı tuhaa anlatamam. Sesın yoktu bı kac gundur. Aklıma dusmustun

Zeynep hocam ne olur tutunma agrısı olsun ınsaAllah lutfen sokuldu falan deme

Bugün bende aşılama yaptırdım Zeynep kamilde öncelikle bunu ben gibi korkanlar için yazıyorum ben aşılamayı yaptıramam diye düşünüyordum çünkü çok korkuyordum normal muanede bile kasıyorum itekliyodum kendimi ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı 2 dakikalık işmiş tabi bunda etkili olan inferlite 1 de görev yapan asistan olduğunu düşündüğüm (ismini bilmiyorum malesef) şarışın doktorun ve ikbal hemşirenin katkısı büyük gerçekten çok moral verip rahatlattılar sağolsunlar korkmadan fazla kasmadan hallettim bu konuda Zeynep Kamil hastanesini yakın olanlar için tavsiye ediyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

HAyırlı ugurlu olsun ınsallah sımdıden. Izmır de sanırım. Kolay atlatmanıza sevındım. Doktor cok onemlı ıste olay o. Bemım doktorum dondu gıttı arkasını

HAyırlı ugurlu olsun ınsallah sımdıden. Izmır de sanırım. Kolay atlatmanıza sevındım. Doktor cok onemlı ıste olay o. Bemım doktorum dondu gıttı arkasını
İstanbul üsküdarda devlet hastanesi gittiğim yer kesinlikle doktor çok önemli halimden anlayıp hep sakinleştirdiler moral verdiler bu sayede kendimi bıraktım güvenle inşallah sonuçlarımızda pozitif olur

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın

Normal gebelik testiyle yaptım. 10 gün oldu çıkar diye düşündüm zaten ümidim azdı iyice gitti. Böyle düşünüp ağlamadım ama içim daralıyor. Kan pazartesi versem çıkarmı acaba
Daha çok çok erken bence . Ben bi önceki hamileliğimde beta hcg adete 2-3 gün kala kanda 130 du . Ona rağmen o kitte silik çıkmıştı . Oazartesi kanda netice olur bence .

Canım çok sevindim . Bak dediğim gibi çıktı . Kısa bir işlem ve gerçekten infertilite 1 doktoru ve hemşiresi çok iyi . Hakkında hayırlısı olsun . Pozitifi gör inşallah

Daha çok çok erken bence . Ben bi önceki hamileliğimde beta hcg adete 2-3 gün kala kanda 130 du . Ona rağmen o kitte silik çıkmıştı . Oazartesi kanda netice olur bence .
Pazartesı gunu kan versem olurmu acaba? Salı gunu okuldan gec cıkıyorum. Yakınımdakı hastane bır sonrakı gun verıyor zaten sonucu. 29 ekımde okul torenınden sonra kan versem dedım. Deneyımım olmadıgı ıcın danısayım dedım ptesı artık kanda cıkar mı olumlu olumsuz. Test gunum salı yanı 30 u

Seldasam kendı deneyımımı aktarayım, ılk mı sızın hatırlayamadım ama. Afedersınız kabızlık sorunu cok yasadım asılamadn sonrakı 3 gun. Kayısı zararsız dıye bılıyorum. Ben kayıso yedım aklında olsun. Tabı cok fazla yemedım ama cok faydasını gordum eger snede olursa

Bende aynı durumdayım 29 ekim heryer kapalı ama nerde vercezz

Canım çok sevindim . Bak dediğim gibi çıktı . Kısa bir işlem ve gerçekten infertilite 1 doktoru ve hemşiresi çok iyi . Hakkında hayırlısı olsun . Pozitifi gör inşallah
Evet canım çok şükür atlattım çok kafama takmıştım gözüme uyku girmiyordu okadar korkuyordum meğerse 2 dakikalık işlemmiş inferlite1 süper :)

Evet benim ilk aşılamam bunu bilmiyordum tavsiye için çok teşekkür ederim

Zeynep_35 nasılsın hocam.
İyiyim hocam yemek telaşındayım sen nasılsın? Üstteki mesajını gördüm bildiğim kadarıyla doktorlar zaten tek kan testi ile kalmıyolar.değerin iki günde bir ikiye katlanması gerekiyomuş sağlıklı bi gebelik için.zaten tekrar verirsin gibime geliyo.ptesi ver istersen işin varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…