Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar benim de bugün 2. asilamamin 3. Günü 3 yıldır hasta olduğumda tek bi ilaç kullanmayan ben dün ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü tam zamanında çok fena hasta oldum doktorum ateşin kesinlikle çıkmaması lazım dedi ve ilaç kullanmamı söyledi bunda da vardır bi Hayır hiçbirimiz umudumuzu kaybetmeyelim inşallah hepimizin dualari kabul olur bebeklerimize kavuşuruz

Hocam sana aşılamadan sonra yapman için kaç tane iğne verdilerki?

Hayırlısı olsun canım bana da ağrı kesici dahil ilaç yasak demişlerdi.Allah nasip ettiyse olur Zaten.sanki söyledikleri kurallara dört dörtlük uyduğumuzda garantisi varmı.takma kafana.Geçmiş olsun buarada

Belkıde bu ılac bebegıne yaklastırıcak senı canım. En hayırlısı olsun ınsallah senın ıcın. O yuzden hıc olumsuz dısunme lutfen. Bu oldugumuz ıgneler catlatmalar falan neler yapıyor acaba bedenımıze. O yuzden ılac ıctıgını beynıne kazıma bıle

Teşekkür ederim canım öyle tabi atesin çıkmasından daha iyidir heralde diye düşündüm ben de. Olacağı varsa her türlü olur Rabbim ol desin yeter ki

Öyle canım benim teşekkür ediyorum telkinin için hiçbi zaman umudumu kaybetmiyorum sadece o kadar bu ay belki olur diyerek hiç ilaç kullanmayıp ikinci asilamada ilaç kullanmak zorunda kalmak talihsizlik oldu azcık :)

Kıyamam ya çektiğin acıları güzel haberle unutursun inşallh hocam.bana ilk aşılamamda jel vermişti doktor progesteron hormonu için.bunda hiçbişey vermedi.o da umudu kesti galiba benden
Insallah canım benım..hepımız hocam gzel haberler yazalım buraya ınsallah. Ah bu doktorlar. Aynı tıp bılımını okumuyor mu bunlar ben anlayamadım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…