- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Hocam sana aşılamadan sonra yapman için kaç tane iğne verdilerki?Az once karından ıgnemı yaptım. Hep hemsıreye gıdıyordum.dedım kı tup bebege gecıs yapmam gerekırse ıgne sayısı artıcak. Yapayım. Evde tektım ıgnenın tamamını sokmadım sanırım ama dısarı akmadı yanı. Insallah yanlıs yapmamısımdır. Insılun ıgnesıyle yaptım bu ılacın kendı ıgnesı yok. Yanı sırınga ucu tamamı gorunmez olmadı. Yarısı ıcerdeydı
Hayırlısı olsun canım bana da ağrı kesici dahil ilaç yasak demişlerdi.Allah nasip ettiyse olur Zaten.sanki söyledikleri kurallara dört dörtlük uyduğumuzda garantisi varmı.takma kafana.Geçmiş olsun buaradaMerhaba kızlar benim de bugün 2. asilamamin 3. Günü 3 yıldır hasta olduğumda tek bi ilaç kullanmayan ben dün ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü tam zamanında çok fena hasta oldum doktorum ateşin kesinlikle çıkmaması lazım dedi ve ilaç kullanmamı söyledi bunda da vardır bi Hayır hiçbirimiz umudumuzu kaybetmeyelim inşallah hepimizin dualari kabul olur bebeklerimize kavuşuruz
Asılamadan 1 gun sonra test gunune kadar hocam. 1 haftadır oluyorum ıgne. Prolutex. Acaba yanlıs mı yaptım enjektorun ıgnesının tamamını derıye sokmayıncaHocam sana aşılamadan sonra yapman için kaç tane iğne verdilerki?
Belkıde bu ılac bebegıne yaklastırıcak senı canım. En hayırlısı olsun ınsallah senın ıcın. O yuzden hıc olumsuz dısunme lutfen. Bu oldugumuz ıgneler catlatmalar falan neler yapıyor acaba bedenımıze. O yuzden ılac ıctıgını beynıne kazıma bıleMerhaba kızlar benim de bugün 2. asilamamin 3. Günü 3 yıldır hasta olduğumda tek bi ilaç kullanmayan ben dün ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü tam zamanında çok fena hasta oldum doktorum ateşin kesinlikle çıkmaması lazım dedi ve ilaç kullanmamı söyledi bunda da vardır bi Hayır hiçbirimiz umudumuzu kaybetmeyelim inşallah hepimizin dualari kabul olur bebeklerimize kavuşuruz
Teşekkür ederim canım öyle tabi atesin çıkmasından daha iyidir heralde diye düşündüm ben de. Olacağı varsa her türlü olur Rabbim ol desin yeter kiHayırlısı olsun canım bana da ağrı kesici dahil ilaç yasak demişlerdi.Allah nasip ettiyse olur Zaten.sanki söyledikleri kurallara dört dörtlük uyduğumuzda garantisi varmı.takma kafana.Geçmiş olsun buarada
Öyle canım benim teşekkür ediyorum telkinin için hiçbi zaman umudumu kaybetmiyorum sadece o kadar bu ay belki olur diyerek hiç ilaç kullanmayıp ikinci asilamada ilaç kullanmak zorunda kalmak talihsizlik oldu azcık :)Belkıde bu ılac bebegıne yaklastırıcak senı canım. En hayırlısı olsun ınsallah senın ıcın. O yuzden hıc olumsuz dısunme lutfen. Bu oldugumuz ıgneler catlatmalar falan neler yapıyor acaba bedenımıze. O yuzden ılac ıctıgını beynıne kazıma bıle
İlaç deri altına gittiyse sorun olmaz.bu iğneler progesteron hormonu içinmiAsılamadan 1 gun sonra test gunune kadar hocam. 1 haftadır oluyorum ıgne. Prolutex. Acaba yanlıs mı yaptım enjektorun ıgnesının tamamını derıye sokmayınca
Olsun olsunÖyle canım benim teşekkür ediyorum telkinin için hiçbi zaman umudumu kaybetmiyorum sadece o kadar bu ay belki olur diyerek hiç ilaç kullanmayıp ikinci asilamada ilaç kullanmak zorunda kalmak talihsizlik oldu azcık :)
Yanlış olduysa da bi defadan bişey olmaz bence bidaakileri daha iyi yapmaya çalışırsın canım bana vajinal jel verdi iğneden korkuyorum zaten bi de bu iğne olmasın dedim :)İlaç deri altına gittiyse sorun olmaz.bu iğneler progesteron hormonu içinmi
Umarım gıtmıstır hocam.evet oyleymıs. Kendınden bı haber doktorum bısey demedı eczacı soyledıİlaç deri altına gittiyse sorun olmaz.bu iğneler progesteron hormonu içinmi
Karnım gercekten süzgeçe dondu. Ayın 4 unden berı mahvoldumYanlış olduysa da bi defadan bişey olmaz bence bidaakileri daha iyi yapmaya çalışırsın canım bana vajinal jel verdi iğneden korkuyorum zaten bi de bu iğne olmasın dedim :)
Daha mı etkili canım acaba iğne olanUmarım gıtmıstır hocam.evet oyleymıs. Kendınden bı haber doktorum bısey demedı eczacı soyledı
Kıyamam canım yaa Allah emeklerimizin karşılığını en hayırlı şekilde versin inşallahKarnım gercekten süzgeçe dondu. Ayın 4 unden berı mahvoldum
Hıc bılmıyorum kı canım. Yan etkı yapmazmıs bulantı falan. Bıldıgmden degıl ılac ıcerıgını okudum yorumları falan. Heeepsı aynı benceDaha mı etkili canım acaba iğne olan
Amın amın canım hepımızın amınKıyamam canım yaa Allah emeklerimizin karşılığını en hayırlı şekilde versin inşallah
Kıyamam ya çektiğin acıları güzel haberle unutursun inşallh hocam.bana ilk aşılamamda jel vermişti doktor progesteron hormonu için.bunda hiçbişey vermedi.o da umudu kesti galiba bendenKarnım gercekten süzgeçe dondu. Ayın 4 unden berı mahvoldum
İnşallah tutar canım ya Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmaz inşallahCanım öyle düşünme hiç belli olmaz hangisinin tutacağı:) ben ilk asilamamı 2 yumurtam da büyüktü olduğunda ama kısmet olmadı şimdi de tek yumurta ile denedik şans belki tutar)
Insallah canım benım..hepımız hocam gzel haberler yazalım buraya ınsallah. Ah bu doktorlar. Aynı tıp bılımını okumuyor mu bunlar ben anlayamadım :) :)Kıyamam ya çektiğin acıları güzel haberle unutursun inşallh hocam.bana ilk aşılamamda jel vermişti doktor progesteron hormonu için.bunda hiçbişey vermedi.o da umudu kesti galiba benden
Lise matematik hocamSenin branşın ne hocam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?