Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah bende elif hocaya muayene oldu o bana 2 kere ilaçlı dan sonra iğneliye gecelim dedi suan iğnede 6. gunum pazartesi tekrar muayene olucam bakalım

inşallah bende elif hocaya muayene oldu o bana 2 kere ilaçlı dan sonra iğneliye gecelim dedi suan iğnede 6. gunum pazartesi tekrar muayene olucam bakalım
Hayırlısı olsun canım. Bende bu ay ovulasyon testlerini denicem. Adetimin bugün 6.günü. haftaya başlarım. Adet günlerimiz çok yakın. Bebiş olup olmadığını sırayla öğrencez bakalım. Tek isteğim tüp bebeğe gerek kalmadan hamile olmak. Hastane işleri iğneler çok yoruyor..

Ovulasyon testleri ne işe yarıyor

Kıyamam ya çektiğin acıları güzel haberle unutursun inşallh hocam.bana ilk aşılamamda jel vermişti doktor progesteron hormonu için.bunda hiçbişey vermedi.o da umudu kesti galiba benden
Olur mu öyle şey canim sorsaydın belki unutmuştur ya da gerek duymamıştir vücudumuz üretiyor zaten bu hormonu illaki ovulasyon olduktan sonra

Olur mu öyle şey canim sorsaydın belki unutmuştur ya da gerek duymamıştir vücudumuz üretiyor zaten bu hormonu illaki ovulasyon olduktan sonra
Canm ben hastane tercihimi yanlış yaptım diye düşünüyorum zaten.aşılama değil tüp bebek tedavisi ön planda.mesela ilk aşılamam çatlatma iğnesinden 41 saat sonra ikincisi 26 saat sonra yapıldı.aradaki saat farkı bana göre uçurum.ha çatlayıp çatlamadığını kontrol ederler ilkinde erken çatladığını falan farkeder ozmn başka.yani iki aşılamam arasında uygulama konusunda çok fark var.sormadım bile umutsuz olduğum için.

Ovulasyon testleri ne işe yarıyor
Adetin 13.gününden itibaren hergün gebelik testine benzer bi çubukla idar testi yapıyosun. Bu vücuttaki lh yani yumurtlama olacağı zamanı gösteriyo. Çift çizgi oluşursa 24-48 saat içinde yumurtlayacağını gosteriyo ve denemek için uygun günleri belirliyor :)) kimi adete yakın kimisi adetin tam ortasında oluyo yumurtlama. Benimkisi ise 17-18.günlere denk geliyo. Bu testle daha net gün belirliyosun.. günaşırı ilişki bizi biraz yorduğu için buna başvurdum..

Saol canım bilgilendirdiğin için eğerki tutmazsa bende deneyeyim en azından gününü bilirim iyimiş

O ne biçim iş öyle hangi hastane canım gittiğin. Aslında yumurta iğne yapıldıktan 36 ile 48 saat içinde illaki catlar benim doktorum öyle demişti. Ben de yumurtanın çatlayıp catlamadigina neden bakmiyosunuz demiştim de. Yani olcak olduktan sonra olur canım hiç içini karartma kaç gün kaldı teste

Bu arada forumda mesaj geldiğinde bildirim alma gibi bi özellik yok mu ki böyle iyi değil görmüyorum hemen mesajlari

Ege üniv tüp bebek merkezi canım özelden giriyorum bide.12. Gün bugün bakalım herşey kısmet dediğin gibi insan okadar emek verince düzgün yapılsın istiyo işte

Narın ınsallah canım ınsallah. Ignesız stressız hamıle kalırsın ınsallah, annenler glsınler at butun stresnı sonrasını Allah rast getırsın

Zeynep hocam bende cok yanlıs bır merkez ve dr secmısım.yorumlara bakmıstım arastırmıstım ama malesef oyle dehılmıs. Evet catlatma sonrası sureyı ve catlayıp catlamadıgına bakılıp bakılmadıgıbı sormustun hatta bana. Hayırlısı ınsallah canım

Bu arada forumda mesaj geldiğinde bildirim alma gibi bi özellik yok mu ki böyle iyi değil görmüyorum hemen mesajlari
Sag ust kosede bayrak ısaretı var canım. Onun uzerıne tıklayonca cıkıyor ama whats up gıbı rakamsal bıldırım gıbı bırsey olmuyor.bugun benım sayfa donuyor devamlı forumda

Ege üniv tüp bebek merkezi canım özelden giriyorum bide.12. Gün bugün bakalım herşey kısmet dediğin gibi insan okadar emek verince düzgün yapılsın istiyo işte
Zeynep hocam senın 12 oldu masallah. Aramızda 2 gun var ama senın dr 14. Gun ıstemıs aynı test gunune denk gelmısız dıye hatırlıyorum

Narın ınsallah canım ınsallah. Ignesız stressız hamıle kalırsın ınsallah, annenler glsınler at butun stresnı sonrasını Allah rast getırsın
İnşallah canım. Morale de çok ihtiyacım var. Hasretimde azalır. Yanımda olduklarını bilmek bana iyi geliyo. Her ay olduğu gibi bu ay da umutluyum. Emeksiz yemek olmuyor. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.. bu arada adetim bitti ama sol kasığım hala ağrıyor. Acaba çatlamayan yumurtalar kist mi yaptı bilemedim.

Dün hamiş arkadaşıma gittim. Kız 2 haftada erimiş 4-5kilo vermiş. Su bile içse midesi bulanıyo hergün serum yiyo. Yanımdayken 3 defa banyoya koştu o sesleri falan uff. Bugün de iyi olmazsa yatış yapacak doktor. Bi yandan da gözüm korkuyor bende mi böyle olcam diye çok fena bi durum

Haklısın emeklerimiz az değil karsimizdakinden de aynı hassasiyeti bekliyoruz haklı olarak . Kimi ticarete dondrmus bu işi Allah vicdan versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…