- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
İlk girdiğimde özel mesajlarda mail geliyodu şimdi o da gelmiyo oyle bişey varmı acaba diye merak etmiştim canımSag ust kosede bayrak ısaretı var canım. Onun uzerıne tıklayonca cıkıyor ama whats up gıbı rakamsal bıldırım gıbı bırsey olmuyor.bugun benım sayfa donuyor devamlı forumda
15. gün istedi hatta hocam salı benim test günüm.senin yanlış hatırlamıyosam 18 iydi demi aşılama tarihinZeynep hocam senın 12 oldu masallah. Aramızda 2 gun var ama senın dr 14. Gun ıstemıs aynı test gunune denk gelmısız dıye hatırlıyorum
Evet hocam 18 ı15. gün istedi hatta hocam salı benim test günüm.senin yanlış hatırlamıyosam 18 iydi demi aşılama tarihin
Aman Allah korusun canım. Benımde buyık korkum o. Tup bebege engel olur dıye. Tabıkı umutlu olucaz nefes aldıgımız surece hayatta hıc bır hayalın umudu bıtmezİnşallah canım. Morale de çok ihtiyacım var. Hasretimde azalır. Yanımda olduklarını bilmek bana iyi geliyo. Her ay olduğu gibi bu ay da umutluyum. Emeksiz yemek olmuyor. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.. bu arada adetim bitti ama sol kasığım hala ağrıyor. Acaba çatlamayan yumurtalar kist mi yaptı bilemedim.
Allah yardımcısı olsun yazık ya. Eksık yanlıs dılek dılemeyelım de o gunlerı gorelım deee...Dün hamiş arkadaşıma gittim. Kız 2 haftada erimiş 4-5kilo vermiş. Su bile içse midesi bulanıyo hergün serum yiyo. Yanımdayken 3 defa banyoya koştu o sesleri falan uff. Bugün de iyi olmazsa yatış yapacak doktor. Bi yandan da gözüm korkuyor bende mi böyle olcam diye çok fena bi durum
Benım bılgım yok canım bu konuda, bel de vurur ama hanı tutuldu falansaKızlar nasılsınızz
Bugün aşılamadan sonraki 4.günüm fakat kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var özellikle ayakta durduğumda önceden çatlatma ignesinden sonra yumurtam çatlarken hissediyordum, aşılamadan once 14,15mm iki tane küçük yumurta vardı doktor onları önemsemedi yeni çatlıyor olabilir mi?
Canlar doktorum bana klomen kist bırakabilir ama gonal f yani iğne bırakmaz dedi klomen yumurtaları büyütmeye devam ediyormuş ama iğne devam etmiyomusAman Allah korusun canım. Benımde buyık korkum o. Tup bebege engel olur dıye. Tabıkı umutlu olucaz nefes aldıgımız surece hayatta hıc bır hayalın umudu bıtmez
Onu ben de çok merak ediyorum acaba sonradan catlamayan yumurtalar catlar mi ki diyeKızlar nasılsınızz
Bugün aşılamadan sonraki 4.günüm fakat kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var özellikle ayakta durduğumda önceden çatlatma ignesinden sonra yumurtam çatlarken hissediyordum, aşılamadan once 14,15mm iki tane küçük yumurta vardı doktor onları önemsemedi yeni çatlıyor olabilir mi?
Bi de kistle uğraşmayayım. Saol canım bilgin için rahatladım valla :*Canlar doktorum bana klomen kist bırakabilir ama gonal f yani iğne bırakmaz dedi klomen yumurtaları büyütmeye devam ediyormuş ama iğne devam etmiyomus
Annesinin doğuma kadar midesi bulanmış. Tabi arkadaşımın ikizi de var belki daha yoğun yaşamıştır annesi.. Benim annem de 3.aydan sonra mide bulantıları yaşamış. Annelerimiz nasılsa bizde öyle olcaz galiba.. Bizimki bu durumları nasıl karşılar hiç fikrim yok. Isim konusunda çok tartışıyoruz. Sen doğur ismi de sen koy tek kelime etmem diyorum vallahiAllah yardımcısı olsun yazık ya. Eksık yanlıs dılek dılemeyelım de o gunlerı gorelım deee...
benım eşim o seslere kesınlıkle tahammul edemıyor. Oyle olursam vay halıme
İnşallah kalmaz canım önce sağlık sonra bebis :*Bi de kistle uğraşmayayım. Saol canım bilgin için rahatladım valla :*
Irsilik etkılıyor demekkı.Annesinin doğuma kadar midesi bulanmış. Tabi arkadaşımın ikizi de var belki daha yoğun yaşamıştır annesi.. Benim annem de 3.aydan sonra mide bulantıları yaşamış. Annelerimiz nasılsa bizde öyle olcaz galiba.. Bizimki bu durumları nasıl karşılar hiç fikrim yok. Isim konusunda çok tartışıyoruz. Sen doğur ismi de sen koy tek kelime etmem diyorum vallahiönce isme karar verelim sonra çocuk düşünürüz demez mi. Ortada bişey yok uğraştığım şeylere bak delircem en sonunda
Biz de hele bi olsun da ismi ne olursa olsun diyoz artıkAnnesinin doğuma kadar midesi bulanmış. Tabi arkadaşımın ikizi de var belki daha yoğun yaşamıştır annesi.. Benim annem de 3.aydan sonra mide bulantıları yaşamış. Annelerimiz nasılsa bizde öyle olcaz galiba.. Bizimki bu durumları nasıl karşılar hiç fikrim yok. Isim konusunda çok tartışıyoruz. Sen doğur ismi de sen koy tek kelime etmem diyorum vallahiönce isme karar verelim sonra çocuk düşünürüz demez mi. Ortada bişey yok uğraştığım şeylere bak delircem en sonunda
Canm beni de güldürdünAnnesinin doğuma kadar midesi bulanmış. Tabi arkadaşımın ikizi de var belki daha yoğun yaşamıştır annesi.. Benim annem de 3.aydan sonra mide bulantıları yaşamış. Annelerimiz nasılsa bizde öyle olcaz galiba.. Bizimki bu durumları nasıl karşılar hiç fikrim yok. Isim konusunda çok tartışıyoruz. Sen doğur ismi de sen koy tek kelime etmem diyorum vallahiönce isme karar verelim sonra çocuk düşünürüz demez mi. Ortada bişey yok uğraştığım şeylere bak delircem en sonunda
Amiin canım. Valla komedi dram bi hayata bebiş getirmeye çalışıyorumCanm beni de güldürdünAllah da seni güldürsün tez zamanda.Aminnn
Aşılamaya başlicam diyorum isme karar verdin mi diyo gel de başlaBiz de hele bi olsun da ismi ne olursa olsun diyoz artıkisim tartismalarini ilk senelerde yapiyoduk da şimdi geçtik onlardan. Ne istiyo esin canım babasının ismini mi
Kız olursa elif ayşe ( ayşe annanesinin adı ) erkek olursa gökdeniz diyo. Ortalık ayşe kaynıyo istemiyorum diyorum. Kuzeni zaten koymuş kızına o ismi ne gerek var. Gökdeniz fena değilIrsilik etkılıyor demekkı.
İsim kararı ıyımıs
Hahahhaha...seslı guldum yaaa
Bizimki de erkek hastası.tüp bebeğe giderse bu işin sonu doktora söyleyelim XY şeklinde ayarlasın diyoKız olursa elif ayşe ( ayşe annanesinin adı ) erkek olursa gökdeniz diyo. Ortalık ayşe kaynıyo istemiyorum diyorum. Kuzeni zaten koymuş kızına o ismi ne gerek var. Gökdeniz fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?