Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sag ust kosede bayrak ısaretı var canım. Onun uzerıne tıklayonca cıkıyor ama whats up gıbı rakamsal bıldırım gıbı bırsey olmuyor.bugun benım sayfa donuyor devamlı forumda
İlk girdiğimde özel mesajlarda mail geliyodu şimdi o da gelmiyo oyle bişey varmı acaba diye merak etmiştim canım

Aman Allah korusun canım. Benımde buyık korkum o. Tup bebege engel olur dıye. Tabıkı umutlu olucaz nefes aldıgımız surece hayatta hıc bır hayalın umudu bıtmez

Kızlar nasılsınızz
Bugün aşılamadan sonraki 4.günüm fakat kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var özellikle ayakta durduğumda önceden çatlatma ignesinden sonra yumurtam çatlarken hissediyordum, aşılamadan once 14,15mm iki tane küçük yumurta vardı doktor onları önemsemedi yeni çatlıyor olabilir mi?

Allah yardımcısı olsun yazık ya. Eksık yanlıs dılek dılemeyelım de o gunlerı gorelım deee...
benım eşim o seslere kesınlıkle tahammul edemıyor. Oyle olursam vay halıme

Benım bılgım yok canım bu konuda, bel de vurur ama hanı tutuldu falansa

Aman Allah korusun canım. Benımde buyık korkum o. Tup bebege engel olur dıye. Tabıkı umutlu olucaz nefes aldıgımız surece hayatta hıc bır hayalın umudu bıtmez
Canlar doktorum bana klomen kist bırakabilir ama gonal f yani iğne bırakmaz dedi klomen yumurtaları büyütmeye devam ediyormuş ama iğne devam etmiyomus

Onu ben de çok merak ediyorum acaba sonradan catlamayan yumurtalar catlar mi ki diye

Allah yardımcısı olsun yazık ya. Eksık yanlıs dılek dılemeyelım de o gunlerı gorelım deee...
benım eşim o seslere kesınlıkle tahammul edemıyor. Oyle olursam vay halıme
Annesinin doğuma kadar midesi bulanmış. Tabi arkadaşımın ikizi de var belki daha yoğun yaşamıştır annesi.. Benim annem de 3.aydan sonra mide bulantıları yaşamış. Annelerimiz nasılsa bizde öyle olcaz galiba.. Bizimki bu durumları nasıl karşılar hiç fikrim yok. Isim konusunda çok tartışıyoruz. Sen doğur ismi de sen koy tek kelime etmem diyorum vallahi önce isme karar verelim sonra çocuk düşünürüz demez mi. Ortada bişey yok uğraştığım şeylere bak delircem en sonunda

Irsilik etkılıyor demekkı.

İsim kararı ıyımıs
Hahahhaha...seslı guldum yaaa

Biz de hele bi olsun da ismi ne olursa olsun diyoz artık isim tartismalarini ilk senelerde yapiyoduk da şimdi geçtik onlardan. Ne istiyo esin canım babasının ismini mi

Hadi biraz moral olsun

Şirket o yıl personel gezisini Thailand' daki bir timsah çiftliğine yapmıştı. Kahvaltıdan sonra uçuk, kaçık patron ilginç bir teklifle karşılarına çıktı; Her kim ki timsahların yetiştirildiği gölete atlayıp, sahile sağ, salim çıkarsa 5.000.000 $' ın sahibi olacak, yok eğer timsahlara yem olursa, geziye kiminle katılmışsa o kişi 2.000.000 $ teselli mükafatı alacaktı.
Uzun süre kimse cesaret edip atlayamadı, ta ki bir adam atlayana kadar. En önde o, arkasında timsahlar delice bir yarış başladı. Adam hayatına oynamıştı. Nihayet adam kılpayı sıyrılarak sudan çıkmayı başardı. Bir süre tıkanan nefesinin düzelmesini bekledikten sonra, gırtlağını yırtarcasına bağırdı;
- Ulan hangi şerefsiz beni suya itti ... !!!
Ve kim çıktı dersiniz? Karısı !!!

Işte " Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır " sözü burdan gelmektedir ...
ben çok guldum sizinle paylaşmak istedim

Canm beni de güldürdün Allah da seni güldürsün tez zamanda.Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…