- 7 Kasım 2018
- 81
- 65
- 3
- 32
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.781
Evet kullanıyorum protestan. Ins rabbim yardımcımız olurSizler asilamadan sonra fitil yada progestan icerikli herhangi bir ilac kullandinizmi acaba?
Benimde ucuncu gunum asilamadan sonra fitil kullaniyorum yan etkilerini bi okudumki aman yarabbi bel agrisi bas agrisi kasiklarda kramplar gogus hassasiyeti hepsi var ama benim net yasadigim bel agrisi ve gogus hassasiyeti neye sevinecegimi sasirdim ilaclardanmi yoksa yumuos hareketliligimi bilemedim bence gununuzu bekleyin arkadaslar karamsar olmayin bu agrilar bizi kandiriyo sanki insallah hepimizinki tutar beklemekten baskada cagremiz yok rabbim yardimcimiz olsun
Ben goguslerim sisip bel agrisi yasayinca bi okuyim yan etkileri dedim belirti sandigimiz herset yaziyo şok oldum resmen ve adet tarihine kadarda kullanicam valla kotu bir durum ama belirtileri tutuyomu ay tuttumu diye umut etmek yanlis olucak sanirim beklemekte zorEvet kullanıyorum protestan. Ins rabbim yardımcımız olur
Sizin az kalmis hadi insallah mujdeli haber alirsiniz tutmustur insallahBen goguslerim sisip bel agrisi yasayinca bi okuyim yan etkileri dedim belirti sandigimiz herset yaziyo şok oldum resmen ve adet tarihine kadarda kullanicam valla kotu bir durum ama belirtileri tutuyomu ay tuttumu diye umut etmek yanlis olucak sanirim beklemekte zor
Sizin az kaldi sanirim mujdeli haberleriniz olur insallah doktor kacinci gun test hcg istedi sizden ?bana 12 gun sonra yani kasim 20 de adet olmazsan gel dediKızlar benimde bugun 9.günüm hiç bir belirti yok allahtan başka çaremiz yok dua edelim birbirimize
cnm benim ilk.once rahim filmi ile amh yapildiKızlar bişey sormak istiyorum hepinize amh testi yapıldı mı ? Benim hiçbi doktorum yaptırmamis bu testi. Belli değerler olunca mı yapılıyo yoksa hep yapılan bi test mi ?
kasim 16 sinda canim insallah pozitif cikarSizin az kaldi sanirim mujdeli haberleriniz olur insallah doktor kacinci gun test hcg istedi sizden ?bana 12 gun sonra yani kasim 20 de adet olmazsan gel dedi
Insallah pozitif görürsünuz benimde umutlar bitti nezle oldum ic atesim var belim cok agiriyor kismet birdaha deniycez artik allahtan umut kesilmez
Salı günü doktora sorcam canım bakalım anlamadım hangi durumlarda isteniyocnm benim ilk.once rahim filmi ile amh yapildi
amh rezerv durumunu gosterir cnm. ultrasonda yeterli gormedyse. o yuzden ister. yada.ilk tedavinse hemen rahim filmiyle beraber isterSalı günü doktora sorcam canım bakalım anlamadım hangi durumlarda isteniyo
bi sor ne diyecek bakalmSalı günü doktora sorcam canım bakalım anlamadım hangi durumlarda isteniyo
Anladım canım teşekkür ederimamh rezerv durumunu gosterir cnm. ultrasonda yeterli gormedyse. o yuzden ister. yada.ilk tedavinse hemen rahim filmiyle beraber ister
Oyle dusunme agri varsa umut vardir bence :) bir iki gune kan testi yaptiracak misin? Varsa zaten kuccucuk de olsa cikar.merhaba kızlar bugun asılamanın 11 gunu ve 2 gundur adet agrım var dun kasıgıma bıcak saplandı dıye bılırım ama agrım var allahım bılır ama umudum yok yıne
perşembe adet gunum zaten canım ama o gune kadar kan vermıycem perşembe adet olmazsam ancak kan verıcemOyle dusunme agri varsa umut vardir bence :) bir iki gune kan testi yaptiracak misin? Varsa zaten kuccucuk de olsa cikar.
Canım aynı durumdayız aynı gün aşılama olmuşuzperşembe adet gunum zaten canım ama o gune kadar kan vermıycem perşembe adet olmazsam ancak kan verıcem
Şuan bende de hiç ağrı sızı yok 12. günüm o zaman en iyisi kan vermeden adeti beklemekAhhh inşallah canım benim inşallah
Ben pazar günü jan verdim 0.12 cıktı değer yani negatifŞuan bende de hiç ağrı sızı yok 12. günüm o zaman en iyisi kan vermeden adeti beklemek
İlkmeleğim senle de aynı gün olduk aşılamayı kanı erken vermişsin çıkmaması normal değil mi canımBen pazar günü jan verdim 0.12 cıktı değer yani negatif
Canım dokktorum kontrole pazartesi çağırmıştı bende gidemicem o gün diye pazar yaptırdım doktoru aradım sonra tutmamış demekki ama günün geçerse testi yenile dedi[
İlkmeleğim senle de aynı gün olduk aşılamayı kanı erken vermişsin çıkmaması normal değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?