Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet kullanıyorum protestan. Ins rabbim yardımcımız olur

Evet kullanıyorum protestan. Ins rabbim yardımcımız olur
Ben goguslerim sisip bel agrisi yasayinca bi okuyim yan etkileri dedim belirti sandigimiz herset yaziyo şok oldum resmen ve adet tarihine kadarda kullanicam valla kotu bir durum ama belirtileri tutuyomu ay tuttumu diye umut etmek yanlis olucak sanirim beklemekte zor

Sizin az kalmis hadi insallah mujdeli haber alirsiniz tutmustur insallah

merhaba kızlar bugun asılamanın 11 gunu ve 2 gundur adet agrım var dun kasıgıma bıcak saplandı dıye bılırım ama agrım var allahım bılır ama umudum yok yıne

merhaba kızlar bugun asılamanın 11 gunu ve 2 gundur adet agrım var dun kasıgıma bıcak saplandı dıye bılırım ama agrım var allahım bılır ama umudum yok yıne
Oyle dusunme agri varsa umut vardir bence :) bir iki gune kan testi yaptiracak misin? Varsa zaten kuccucuk de olsa cikar.

perşembe adet gunum zaten canım ama o gune kadar kan vermıycem perşembe adet olmazsam ancak kan verıcem
Canım aynı durumdayız aynı gün aşılama olmuşuz perşembeye kadar olmazsam bende kan vericem iğnelerin etkisi 10 güne kadar geçti benim şuan da hiç belirtim yok inşallah güzel haberler verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…