- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 35
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.761
Canım benim de bu gün 9. Günüm üçüncü gün oluyor kasik agrım benim de var umutsiz olma inşallah daha durkızlar benım bugun 9 gunum asılamadan sonrave sanırım yıne tutmadı cünkü ağrım basladı adet agrısı gıbı 3 asılamada tutmadıa artık gucum kalmadı asılama yaptırmak ıstemıyorum ınsallah tüp bebege gecerler artık bıktım cunku asılama surecınden
canım nerdeyse 3 bucuk yıl oldu ve her ay adet oldugumu hıssettım 3 asılama yaptırdım 2 sındede tutmıycagını hıssettım ona ragmen uzuldum ve bundada hıssedıyorum tutmadı gercı ben bır cocugum olabılecegını de hıssetmıyorum o kadar umutsuz vakayımCanım benim de bu gün 9. Günüm üçüncü gün oluyor kasik agrım benim de var umutsiz olma inşallah daha dur
Öyle düşünme gerçekten rabbim isteyin vereyim diyor sen inanmadığın duanın gerçekleşmesini nasıl beklersin ki. Bol bol meryem ve yusuf duasını oku bu ay peygamber efendimizin doğduğu ay çokça selavat çek. Coj zor bi süreç bende yaşıyorum bunu bu yüzden çok iyi anlıyorum ama rabbimin neyi eksik senin de duanı gerçekleştirecektircanım nerdeyse 3 bucuk yıl oldu ve her ay adet oldugumu hıssettım 3 asılama yaptırdım 2 sındede tutmıycagını hıssettım ona ragmen uzuldum ve bundada hıssedıyorum tutmadı gercı ben bır cocugum olabılecegını de hıssetmıyorum o kadar umutsuz vakayım
Cok tesekkur ederim korktum valla ters giden biseyler var sandim gerci hic bir belirti yok daha bekliyorum 4. Gunden sonra belki biseyler OlurBenim o dediğin akıntı asilama haricinde de yumurta çatladiktan sonra gelir hep normal bişey korkma süreci etkileyen bişey değil ben de sormuştum doktoruma
Aslında işin gerçeği şu. asilamadan 20 gün sonrasına kadar hissettiğimiz belirtiler hep ilaçların belirtileri hamile olsak da olmasak da bu belirtileri hepimiz hmen hemen hissediyoruz. O yüzden belirtilerine çok kulak verip kendini ona göre değerlendirme. En garanti belirti adet gecikmesi onun dışındakilere ne umut bağla ne de umutsuzluğa kapıl. Bu benim naçizane fikrimCok tesekkur ederim korktum valla ters giden biseyler var sandim gerci hic bir belirti yok daha bekliyorum 4. Gunden sonra belki biseyler Olur
Fikrinize katiliyorum ilacsiz normal denedigim aylarda cok belirgin birsey olmuyordu ama bu ay catlatma ignesinden sonra asiri gogus hassasiyeti var normalde adet tarihime yakin olur bu hassasiyet simdi iki hafta var nerdeyse ama hassaslasti allah buyuk bekliyoryz rabbim verir cabalayan herkese insallahAslında işin gerçeği şu. asilamadan 20 gün sonrasına kadar hissettiğimiz belirtiler hep ilaçların belirtileri hamile olsak da olmasak da bu belirtileri hepimiz hmen hemen hissediyoruz. O yüzden belirtilerine çok kulak verip kendini ona göre değerlendirme. En garanti belirti adet gecikmesi onun dışındakilere ne umut bağla ne de umutsuzluğa kapıl. Bu benim naçizane fikrim
İnşallah Allah yardımcımız olsunFikrinize katiliyorum ilacsiz normal denedigim aylarda cok belirgin birsey olmuyordu ama bu ay catlatma ignesinden sonra asiri gogus hassasiyeti var normalde adet tarihime yakin olur bu hassasiyet simdi iki hafta var nerdeyse ama hassaslasti allah buyuk bekliyoryz rabbim verir cabalayan herkese insallah
Kızlar benimde bugun 9.günüm hiç bir belirti yok allahtan başka çaremiz yok dua edelim birbirimizeİnşallah Allah yardımcımız olsun
Aminnnnnİnşallah Allah yardımcımız olsun
Allah im isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahKızlar benimde bugun 9.günüm hiç bir belirti yok allahtan başka çaremiz yok dua edelim birbirimize
Benden de istenmedi canim. Ve yapilmadi.Kızlar bişey sormak istiyorum hepinize amh testi yapıldı mı ? Benim hiçbi doktorum yaptırmamis bu testi. Belli değerler olunca mı yapılıyo yoksa hep yapılan bi test mi ?
Insallah tutmustur da ondandir. Benim tutmayan asilamamda hic agrim sizim yoktu ne kasiklarimda ne goguslerimde. Anlamistim tutmadigini. Bence agri varsa umut vardir.Kızlar bir iki gündür devam eden kasık agrım var diye yazmıştım bu gün ikindi yemekli misafir geldi baya bi mutfakta ayakta iş yapmak zorunda kaldım şu an sol kasigimdan yürümeyecek kadar agrım var yeni gitti misafirim de uzandım ama neden böyle oldum ki
Her zaman yapılan bi test değil demek ki. TeşekkürlerBenden de istenmedi canim. Ve yapilmadi.
Ahhh inşallah canım benim inşallahInsallah tutmustur da ondandir. Benim tutmayan asilamamda hic agrim sizim yoktu ne kasiklarimda ne goguslerimde. Anlamistim tutmadigini. Bence agri varsa umut vardir.
Yaa benim göğüslerim biraz ağrıyı ama kaşıklarım agrimiyo tutmadı mı acabaInsallah tutmustur da ondandir. Benim tutmayan asilamamda hic agrim sizim yoktu ne kasiklarimda ne goguslerimde. Anlamistim tutmadigini. Bence agri varsa umut vardir.
Şuan moralim sıfır.sadece 7.gün kasiklarim ağrıdı. Şimdi Hiç bişey yokYaa benim göğüslerim biraz ağrıyı ama kaşıklarım agrimiyo tutmadı mı acaba
Sizler asilamadan sonra fitil yada progestan icerikli herhangi bir ilac kullandinizmi acaba?Şuan moralim sıfır.sadece 7.gün kasiklarim ağrıdı. Şimdi Hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?