Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benım bugun 9 gunum asılamadan sonrave sanırım yıne tutmadı cünkü ağrım basladı adet agrısı gıbı 3 asılamada tutmadıa artık gucum kalmadı asılama yaptırmak ıstemıyorum ınsallah tüp bebege gecerler artık bıktım cunku asılama surecınden

Canım benim de bu gün 9. Günüm üçüncü gün oluyor kasik agrım benim de var umutsiz olma inşallah daha dur

Canım benim de bu gün 9. Günüm üçüncü gün oluyor kasik agrım benim de var umutsiz olma inşallah daha dur
canım nerdeyse 3 bucuk yıl oldu ve her ay adet oldugumu hıssettım 3 asılama yaptırdım 2 sındede tutmıycagını hıssettım ona ragmen uzuldum ve bundada hıssedıyorum tutmadı gercı ben bır cocugum olabılecegını de hıssetmıyorum o kadar umutsuz vakayım

Öyle düşünme gerçekten rabbim isteyin vereyim diyor sen inanmadığın duanın gerçekleşmesini nasıl beklersin ki. Bol bol meryem ve yusuf duasını oku bu ay peygamber efendimizin doğduğu ay çokça selavat çek. Coj zor bi süreç bende yaşıyorum bunu bu yüzden çok iyi anlıyorum ama rabbimin neyi eksik senin de duanı gerçekleştirecektir

Benim o dediğin akıntı asilama haricinde de yumurta çatladiktan sonra gelir hep normal bişey korkma süreci etkileyen bişey değil ben de sormuştum doktoruma
Cok tesekkur ederim korktum valla ters giden biseyler var sandim gerci hic bir belirti yok daha bekliyorum 4. Gunden sonra belki biseyler Olur

Cok tesekkur ederim korktum valla ters giden biseyler var sandim gerci hic bir belirti yok daha bekliyorum 4. Gunden sonra belki biseyler Olur
Aslında işin gerçeği şu. asilamadan 20 gün sonrasına kadar hissettiğimiz belirtiler hep ilaçların belirtileri hamile olsak da olmasak da bu belirtileri hepimiz hmen hemen hissediyoruz. O yüzden belirtilerine çok kulak verip kendini ona göre değerlendirme. En garanti belirti adet gecikmesi onun dışındakilere ne umut bağla ne de umutsuzluğa kapıl. Bu benim naçizane fikrim

Fikrinize katiliyorum ilacsiz normal denedigim aylarda cok belirgin birsey olmuyordu ama bu ay catlatma ignesinden sonra asiri gogus hassasiyeti var normalde adet tarihime yakin olur bu hassasiyet simdi iki hafta var nerdeyse ama hassaslasti allah buyuk bekliyoryz rabbim verir cabalayan herkese insallah

İnşallah Allah yardımcımız olsun

Kızlar bir iki gündür devam eden kasık agrım var diye yazmıştım bu gün ikindi yemekli misafir geldi baya bi mutfakta ayakta iş yapmak zorunda kaldım şu an sol kasigimdan yürümeyecek kadar agrım var yeni gitti misafirim de uzandım ama neden böyle oldum ki

Insallah tutmustur da ondandir. Benim tutmayan asilamamda hic agrim sizim yoktu ne kasiklarimda ne goguslerimde. Anlamistim tutmadigini. Bence agri varsa umut vardir.

Şuan moralim sıfır.sadece 7.gün kasiklarim ağrıdı. Şimdi Hiç bişey yok
Sizler asilamadan sonra fitil yada progestan icerikli herhangi bir ilac kullandinizmi acaba?
Benimde ucuncu gunum asilamadan sonra fitil kullaniyorum yan etkilerini bi okudumki aman yarabbi bel agrisi bas agrisi kasiklarda kramplar gogus hassasiyeti hepsi var ama benim net yasadigim bel agrisi ve gogus hassasiyeti neye sevinecegimi sasirdim ilaclardanmi yoksa yumuos hareketliligimi bilemedim bence gununuzu bekleyin arkadaslar karamsar olmayin bu agrilar bizi kandiriyo sanki insallah hepimizinki tutar beklemekten baskada cagremiz yok rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…