- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.741
Hayırlısı olsun hakkımızda canım gönlünüze göre olsun herşey inşallahCanım dostlarım. Bugün eşimle uzun uzun konuştuk ve zaman kaybetmeme kararı adına devleti de bırakarak özel hastanede tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Çünkü daha fazla yıpranmaya takatim kalmadı . Sadece 1 seferde aldığım ilaçlar vücudumun dengesini çok bozdu . Bütün yüzüm sivilce döktü . Araştırıyoruz . Randevu alırsam ön görüşmeye gideceğim . En azından tüp bebek için 1 kere alırım o ilaçları dedim . Zaten bi çok tahlil ve testi yaptırdık devlette aşılama için .
Karariniz hayirlara vesile olur insallah rabbim gonlunuzun istedigini mujdelesin yilmayin metanetinizi koruyun rabbim sabredenlerle beraber okadar cok ugrasiyoruzki yorulmamak elde deil ama bebisler kucagimiza geldiginde eminim hepsini unutacagiz yorgunluklar gececek insallah ilk denemede basarili olursunuzCanım dostlarım. Bugün eşimle uzun uzun konuştuk ve zaman kaybetmeme kararı adına devleti de bırakarak özel hastanede tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Çünkü daha fazla yıpranmaya takatim kalmadı . Sadece 1 seferde aldığım ilaçlar vücudumun dengesini çok bozdu . Bütün yüzüm sivilce döktü . Araştırıyoruz . Randevu alırsam ön görüşmeye gideceğim . En azından tüp bebek için 1 kere alırım o ilaçları dedim . Zaten bi çok tahlil ve testi yaptırdık devlette aşılama için .
35 yasindayim 4 yillik evliyim hic korunmadim hic tutmadi ve hicbir problem yok son bir yildir ugrasiyoruz bakalim kismet rabbim verir insallah tum mucadele edenlere insallah tutmustur daha fazla bekletmesin bebisiniz siziBen ayin 1 inde oldum canım ilk aşılamam geçen ay sadece çatlatma iğnesi ile denedik olmadi 14 aylık evliyim bir düşük yaptım 6 ay oldu bizde asila ma deneyelim dedik. Bi iğne ve hap verdi isimlerini şuan hatırlamıyorum öyle. Bende olmadığını düşünüyorum bakalım kısmet
Aynen ilkiydi. Yaşım 27Canim hayırlısı olsun hakkınızda yaşın kaçtı birde ilk aşılamanı yaptırmıştın sende sanırım
Allah razı olsun . Geçer inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize . Bakalım araştırıyoruz . Yazarım inşallah buradan canlar .Karariniz hayirlara vesile olur insallah rabbim gonlunuzun istedigini mujdelesin yilmayin metanetinizi koruyun rabbim sabredenlerle beraber okadar cok ugrasiyoruzki yorulmamak elde deil ama bebisler kucagimiza geldiginde eminim hepsini unutacagiz yorgunluklar gececek insallah ilk denemede basarili olursunuz
İnşallah gönlünce olur herşey gelişmeleri haberdar et bizede ilk aşılamam tutmadı ikinci aşılamayı gözüm hiç kesmiyor muanelerim benim çok zor hep kasıyorum hiç rahat değilim bilmiyorum napayımAynen ilkiydi. Yaşım 27
Ben yaptırmadım doktorum da istemedi zaten canimKızlar bişey sormak istiyorum hepinize amh testi yapıldı mı ? Benim hiçbi doktorum yaptırmamis bu testi. Belli değerler olunca mı yapılıyo yoksa hep yapılan bi test mi ?
Şu aralar çok önüme gelmeye başladı da benim doktorum mu ihmal etti diye düşündüm. Teşekkürler canımBen yaptırmadım doktorum da istemedi zaten canim
Bence doktoruna güven inşallah seni güzel yönlendirirŞu aralar çok önüme gelmeye başladı da benim doktorum mu ihmal etti diye düşündüm. Teşekkürler canım
İkinci asilama olumsuz sonuclaninca ara vermeye karar verdim yine de bi istişare yapacağız salı günü bakalım herseyin HayırlısıBence doktoruna güven inşallah seni güzel yönlendirir
Hakkınızda hayırlısı canım ama pes etme yaa pes edersek kaybeden biz oluruz o yüzden mücadeleye devam inşallah yaİkinci asilama olumsuz sonuclaninca ara vermeye karar verdim yine de bi istişare yapacağız salı günü bakalım herseyin Hayırlısı
Banada yapılmadı hatta doktora sormuştum amh testi yapılmadı diye değerlerin normal çıkmış ona gerek yok demiştiKızlar bişey sormak istiyorum hepinize amh testi yapıldı mı ? Benim hiçbi doktorum yaptırmamis bu testi. Belli değerler olunca mı yapılıyo yoksa hep yapılan bi test mi ?
İnşallah canım pes etmem aslaHakkınızda hayırlısı canım ama pes etme yaa pes edersek kaybeden biz oluruz o yüzden mücadeleye devam inşallah ya
Demekki değerler düşük olunca istiyo teşekkür ederim SeldacimBanada yapılmadı hatta doktora sormuştum amh testi yapılmadı diye değerlerin normal çıkmış ona gerek yok demişti
Çatlamayan yumurtalardan çatlamış olabilir olumsuz düşünme hemen inşallah dua etAsilama yaptiran Arkadaslar ben bisi sorucam asilamanin ikinci gunu koyu sert kivamli seffaf deil bildigimiz beyaz renkte akintisi olan oldumu ya olduysa normalmi bilen nolur cvp yazsin benim tutmadi sanirim ya bende boyle bi durum oldu ikinci günüm de
Ben de yaptırmadım amh testi . Kimse de istemedi . Sanırım tüp bebek sürecinde yaptırmam gerekecek .Şu aralar çok önüme gelmeye başladı da benim doktorum mu ihmal etti diye düşündüm. Teşekkürler canım
Belki o zaman isterler haklısınBen de yaptırmadım amh testi . Kimse de istemedi . Sanırım tüp bebek sürecinde yaptırmam gerekecek .
Benim o dediğin akıntı asilama haricinde de yumurta çatladiktan sonra gelir hep normal bişey korkma süreci etkileyen bişey değil ben de sormuştum doktorumaAsilama yaptiran Arkadaslar ben bisi sorucam asilamanin ikinci gunu koyu sert kivamli seffaf deil bildigimiz beyaz renkte akintisi olan oldumu ya olduysa normalmi bilen nolur cvp yazsin benim tutmadi sanirim ya bende boyle bi durum oldu ikinci günüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?