Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun hakkımızda canım gönlünüze göre olsun herşey inşallah

Karariniz hayirlara vesile olur insallah rabbim gonlunuzun istedigini mujdelesin yilmayin metanetinizi koruyun rabbim sabredenlerle beraber okadar cok ugrasiyoruzki yorulmamak elde deil ama bebisler kucagimiza geldiginde eminim hepsini unutacagiz yorgunluklar gececek insallah ilk denemede basarili olursunuz

35 yasindayim 4 yillik evliyim hic korunmadim hic tutmadi ve hicbir problem yok son bir yildir ugrasiyoruz bakalim kismet rabbim verir insallah tum mucadele edenlere insallah tutmustur daha fazla bekletmesin bebisiniz sizi

Allah razı olsun . Geçer inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize . Bakalım araştırıyoruz . Yazarım inşallah buradan canlar .

Kızlar bişey sormak istiyorum hepinize amh testi yapıldı mı ? Benim hiçbi doktorum yaptırmamis bu testi. Belli değerler olunca mı yapılıyo yoksa hep yapılan bi test mi ?

Kızlar bişey sormak istiyorum hepinize amh testi yapıldı mı ? Benim hiçbi doktorum yaptırmamis bu testi. Belli değerler olunca mı yapılıyo yoksa hep yapılan bi test mi ?
Banada yapılmadı hatta doktora sormuştum amh testi yapılmadı diye değerlerin normal çıkmış ona gerek yok demişti

Asilama yaptiran Arkadaslar ben bisi sorucam asilamanin ikinci gunu koyu sert kivamli seffaf deil bildigimiz beyaz renkte akintisi olan oldumu ya olduysa normalmi bilen nolur cvp yazsin benim tutmadi sanirim ya bende boyle bi durum oldu ikinci günüm de

Çatlamayan yumurtalardan çatlamış olabilir olumsuz düşünme hemen inşallah dua et

Benim o dediğin akıntı asilama haricinde de yumurta çatladiktan sonra gelir hep normal bişey korkma süreci etkileyen bişey değil ben de sormuştum doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…