- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.981
bu arada kaynananin tüm gicikliklarina ragmen yyumurtlama günlerini basariyla tamamladik:lepi:bakalim bekliycez ve görücez hayirlisi olsun:Saruboceq:
ah cnm keşke anlasa.. dert yanıyorum çok yoruluyorum diye bana diyoki sizden başkada çalışan yok sanki bilmem kimin gelini akşamları bile gezmeye çıkyomuş işten dönüşte..maddi olarak zaten elimizden geleni yapıyoruz..biliyoda bunu ama hep daha fazlasını istyo.birde eltim var.1 yıldır falan beraber oturuyolar.yani oturmak zorunda kaldılar.eltim adam yerine bile koymuyo bunu.yüzüne herlafı söylüyo,çocuğuna baktırıyo,akşam geliyo hazır yemek , yemeğini yer çocuğuyla oynar bulaşık falan hep bizim kaynanada ama o kıymetli oluyo yinede.ama benim adım çıkmış birkere sessiz diye ondan oluyo hep bunlar..
tebrikkler sana poti.....inş. müjdeli haberleri verirsin bize
mrh kızlar güne kaynana muhabbetıyle başlamışınız.....
,elmakurdumusun+, ensarnaz+, gida_pinar, HAVALIKIZ, mistrall+, poti+, SSBULUTUM YASASIN HERKSLER GELIYOOOOOOOO
GÜNAYDIIIIINN BENDE GELDİM ARANIZA:lepi: kırmızlar yine peşimi bırakmadı kısmet kasım ayına
haklısın bazen insana rahat vermıyorlarkaydirigubbakcemile3ay napalim sekerim bi rahat birakmiyolarki:mymeka:
aaa bi hoşgeldin demek yokmu kızlarr aklinialirimsmile
aaa bi hoşgeldin demek yokmu kızlarr aklinialirimsmile
hoşgeldın şekercimopuyorumnanaktanaaa bi hoşgeldin demek yokmu kızlarr aklinialirimsmile
hoşgeldin canımbuyur kahvende yanında kurabiye istesen katayım :)
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
:içelim::içelim::içelim:
hoşgeldın şekercimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?