Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben geçen ay ovulasyon testi yaptım beni çok strese soktu.. Bence gün aşırı çalış boşver testi felan...

Kızlar tam yumurtlama haftamdayım ınşallah mısafır fılan gelmez kayınvalıdem bırz rahatsız..
Bazı durumlardan dolayı bız onların evıne gıdemıyoruz bende davet ettım bızde kal bu hafta dedım ayıp olmasın dıye canım benım olmaz calısıyosunuz fln dedı ama bılmıyorum bı yandan da neden bu haftaya denk geldıııııı dıyorum dua edın de gelmesın yaaaa

Son düzenleme:

inşallah gelmez diyelim o zaman ama gelirsede odan ayrı değilmi canım bışverrr bak keyfinea.s şahsen ben öyle yapıyorumm glenin başım üzerinde yeri var ama evli bi çiftiz olur öyle şeyler:roflol:

:))) inşallah gelmez.

gelsin canim sonucta ona torun vermek icin tüm cabaniz:kedi:kaydirigubbakcemile3

ÇOK DOĞRU SOYLUYOSUN DA KESKE YAPABILSEM YAPABILIRMIYIM KI COK UTANIYORUM BEN YA bilmiyorumkismile

daha zevkli oluyoo hani ses çıkartamıyosun falan böylee kaçamak yapar gibi çok hoş oluyor beceee:sm_cool: kapıyı kilitlerken bile böylee yavaş yavaş o tık sesi duyulmasın diye bilmem beni çok heyecanlandırıyor dene bence:kedi:

gelirse bile odan ayrı nasıl olsa bence canını sıkma ...hatta sana ev işinde yardım ederse daha az yorulmuş olursun belki dha iyi olur....

ÇOK DOĞRU SOYLUYOSUN DA KESKE YAPABILSEM YAPABILIRMIYIM KI COK UTANIYORUM BEN YA bilmiyorumkismile

neden yapamıcaksın canım ayıp bişeymi neticede senin kocan,onunda oğlunu mutlu ediyon bi anne daha ne ister :roflol::roflol:hem sizin kapının önünde yatacak değil yada kapı dinleyecek değil akşamdan sarımsaklı yoğurt olan bi menü yedirirsin erkenden uyur kalır uyku ilacı gibidir yani:roflol:

merhaba canım merkezdemısın?benim şuanda gıttıgım dr. abdullah önen

evet merkezdeyim...
Ben de Abdurrahman Dağcı ya gidiyorum.Abdullah Önen i çok methettiler,ama ben devlet hastanesinde denk gelmiştim bi kere pek ilgilenmemişti.Bende yaşam ı tercih ettim.

gecen ay Yaşam hast. ne gitmeye başladım.Sen ne kadardır gidiyosun?İlaç falan kullanıyomusun?

Merhaba arkadaşlar,ben de cumartesi kırmızı kart gördüm
Artık önümüzdeki çalışmalara bakcaz:kedi:

Biraz da kendimden bahsedeyim,30 yaşındayım, 3 yılı biraz geçirdik evlilikte.son 3 aydır de bebiş istemeye başladık.Ama sanırım şimdi de o bizi birazcık istemiyor.Dört gözle bekliyorum artık:Saruboceq:

Valla bende zuzu ya katılıyorum.Evde biri varken daha kışkırtıcı oluyo...Kayın valideme denk geldiği bi kaç seferde sabah kahvaltıda gözlerin içi parlıyodu kadının hem oğlunla aram iyi diye

yok canım ilaç kullanmıyorum 2 defa kontrol için gittım özelinede polıkılıgınede memnun kaldım senın doktorunda çok iyi hamile kalırsam abdullah önen le devam etmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

ŞenizŞeniz:roflol:

hoşgeldın aramıza opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…