- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.941
günaydin kizlar nasilsiniz bakiyim,özlemisim sizi be olumunekankayizsmile
medicalim biz seninle ayni gün adet olduk,dolayisiyla bugün 16.günümüz oluyor ,14 degil canim.:uhm:adetin baslangic gününüde sayiyoruzGünayDın Arkadaşlar
Yorucu Bir pAzartesi sabahından hepinize Merhaba...
Bugün 14. günüm oluyor ama merak ediyorum acaba gecen ay cok stres yaptıgım içinmi 18. gün yumurtladım
acaba her seferındemı 18. gun yumurtluyorum merklardayım.
O yuzden gecen aydan kalan 8-9 adet testımın birini bugun kullanacağım..
Sizce hatamı yapıyorum?
Kafama gecen seferkı kadar takmıyorum ınankı ama çabucvak bebişim olsun ıstıyorum yanii...
24 yas benım ıcın ıdeal yastı hep kafamda gebe kalmak için oyuzden carcabuk göbüşe bebiş konmalı diyorum..
Arılarım kudurmuş durumda :):):)
medicalim biz seninle ayni gün adet olduk,dolayisiyla bugün 16.günümüz oluyor ,14 degil canim.:uhm:adetin baslangic gününüde sayiyoruz
anaaa potigülll naber canım nasıl oldun?sengözlerimebaksanab
Moralın yerındemı bakiim :içelim:
kızlar ben dün eşimle birlikte evi değiştirdirdik yeni salon takımları alınca mecburen oynama oldu odalarda ve evi yeni taşınmış gibi altüst ettik....eşime yardım edecek kimse olmaynca mobilyaları beraber taşıdık ..istemedi yardım etmemi ondada bel fıtığı olduğu için pek kıyamadım...ve eşyalrı taşırken bende 1 tatlı kaşığı kadar sarı bi sıvı aktı ve merak ettim neden acaba..bi sorun yoktur demi..eyvahedigeldismile
datlum bütün olumsuzluklara ragmen iyi olmaya caliyorum,her sey Bitti bide kaynanayla tartistik eften püften sebeblerden,bide o canimi sIktI;kötükedihüso.asnki hic derdim yokmus gibi,böyle istecanim
canım ben 12 ekımde oldum emınmısın sayınca 12 den 14 ediiii kafamçokkarıştı
ben 10 ekimde oldum ,seninle ayni gün olduk zannettim canim,sen dogrusun:lepi:
datlum bütün olumsuzluklara ragmen iyi olmaya caliyorum,her sey Bitti bide kaynanayla tartistik eften püften sebeblerden,bide o canimi sIktI;kötükedihüso.asnki hic derdim yokmus gibi,böyle istecanim
kızlar ben dün eşimle birlikte evi değiştirdirdik yeni salon takımları alınca mecburen oynama oldu odalarda ve evi yeni taşınmış gibi altüst ettik....eşime yardım edecek kimse olmaynca mobilyaları beraber taşıdık ..istemedi yardım etmemi ondada bel fıtığı olduğu için pek kıyamadım...ve eşyalrı taşırken bende 1 tatlı kaşığı kadar sarı bi sıvı aktı ve merak ettim neden acaba..bi sorun yoktur demi..eyvahedigeldismile
canım ağır kaldrmamak lazım ya esını de kendınıde zorlamsaydın keske sarı sıvı ne ola ki? idrar kaçmış olabülümü akıntıyla karısmıstır ..
boşver poti geliniyle uğrasmayan kaynanayı bulmak çok zor sanırım herhalde bizi kıskanıyorlar
inşallah öyledir...pek anlamadım bende..önemlibişi olduğunu düşünmüyorum zaten ama mereak ettim sadece..
ay sorma bebegim ya,bende zaten bosverdimmm,hic ugramiyorum yaninaklava:
a.s.hamilemisin canim,degilsen eger sinamekiyi tavsiye ederim,yalniz sürekli kullanmiycaksin ,ben arada cok kabiz oldugum zamanlarda bir bardaklik demleyip icerim,
yok değilim datlım.ama tutunmayı etkiliyormuş diye duymuştum..ondan tedirgin oldum sinamekinden yana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?