- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.961
günaydın kızlar... nasılsınız bugün. benim bugünüm çok stresli başladı..otobüs çok kalabalıktı yine ..zor geldim valla işe. hafta sonu bende kaynana madurlardandım. bıktırdı bu kadın beni artık..
günaydın kızlar... nasılsınız bugün. benim bugünüm çok stresli başladı..otobüs çok kalabalıktı yine ..zor geldim valla işe. hafta sonu bende kaynana madurlardandım. bıktırdı bu kadın beni artık..
STRESLERİ ATIN, ATIN ATIN ATIN
KAYNANALARI ÇÖPE ATIN ATIN ATIN ATIN KOCALARI KOLUNUZA TAKIN TAKIN TAKIN SONRADA YATAGA ATIN ATIN ATIN ATIN:roflol:
STRESLERİ ATIN, ATIN ATIN ATIN
KAYNANALARI ÇÖPE ATIN ATIN ATIN ATIN KOCALARI KOLUNUZA TAKIN TAKIN TAKIN SONRADA YATAGA ATIN ATIN ATIN ATIN:roflol:
kader arkadasim:teselli: bosver yapicak isleri yokta bizi sinir etmekle ugrasiyolarkötükedihüso
yaaaaaaaa sen varya :lepi::lepi::lepi:süpersinkaydirigubbakcemile3
süpersin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hemde ne sinir.. hasta edecek valla beni.çenesi hiç kapanmıyo.birde benim yüzüme birşey demiyo ya anneme diyo ya eşime..derdi günü ben niye hergün onlara gitmiyomuşum..iki kişi çalışıyomuşuz hiç onlara yardım etmiyomuşuz.vs vs.. bir sürü laf söz..dün çok sinirlendim bebek meselesini bir daha düşünücem bu gidişle.
hemde ne sinir.. hasta edecek valla beni.çenesi hiç kapanmıyo.birde benim yüzüme birşey demiyo ya anneme diyo ya eşime..derdi günü ben niye hergün onlara gitmiyomuşum..iki kişi çalışıyomuşuz hiç onlara yardım etmiyomuşuz.vs vs.. bir sürü laf söz..dün çok sinirlendim bebek meselesini bir daha düşünücem bu gidişle.
baska gelini yokmu senden baska ,gitmek zorundmisin her gün canim zaten calisiyomussun,alsanaalsanasmile hep yaparsan iyisin big ün yapma sende kötüsü ,yoktur,bunlar bizi ne zannediyo bilmemki kendilerine hizmetci falan zannediyolar heraldekötükedihüso.ayyy bosver tatlim,benim gibi yap hic duymamis gibi davran .umursamaz ol,saf numarasi yap yani,o zaman sinirlerinden catliyolar,:umursamaz:
ekim ayı malesef olmadı kızlaar 18 kasım beklenmeyen adet tarihim eklerseniz sevinirim...
Pardon 18 kasım :)
İşallah canım... ben 20 Kasımda adet olmayı bekiliyeceğim bakalım...
Sen kendinden bahsetsene canım
Kızlar merhabalar, ben de ekimde kırmızı kart gördüm. buraya transfer oldum. beni de listeye yazar mısınız. 19 kasımı beklicem..İnşallah kasımda olur.
kızlarrrrrrrrrrr benide eklermisiniz 21 kasım adet tarihim.
selam kızlar bikaç gündür takip ediyorum bu topiği beni de yazın 15 kasım
elmahosgeldın gız
canım o senin üstüne gelmesine fırsat bırakmadan sen dert yakın işte çok çalışıyorum çok yoruluyorum,kazancımızda yetmiyor hayat pahalı falan dert yakınmaya baslarsan o susar...benimkkide aynı şeyleri söylüyordu hep ben sessizdim baktım sustukça onlar konusuyor bende huyum degil ama dert yakınmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?