Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

STRESLERİ ATIN, ATIN ATIN ATIN
KAYNANALARI ÇÖPE ATIN ATIN ATIN ATIN KOCALARI KOLUNUZA TAKIN TAKIN TAKIN SONRADA YATAGA ATIN ATIN ATIN ATIN:roflol:

kader arkadasim:teselli: bosver yapicak isleri yokta bizi sinir etmekle ugrasiyolarkötükedihüso

kader arkadasim:teselli: bosver yapicak isleri yokta bizi sinir etmekle ugrasiyolarkötükedihüso

hemde ne sinir.. hasta edecek valla beni.çenesi hiç kapanmıyo.birde benim yüzüme birşey demiyo ya anneme diyo ya eşime..derdi günü ben niye hergün onlara gitmiyomuşum..iki kişi çalışıyomuşuz hiç onlara yardım etmiyomuşuz.vs vs.. bir sürü laf söz..dün çok sinirlendim bebek meselesini bir daha düşünücem bu gidişle.

Maddi yardımdan bahsedıyosun dımı cnm Yahavle vela kuvvete ..........

baska gelini yokmu senden baska ,gitmek zorundmisin her gün canim zaten calisiyomussun,alsanaalsanasmile hep yaparsan iyisin big ün yapma sende kötüsü ,yoktur,bunlar bizi ne zannediyo bilmemki kendilerine hizmetci falan zannediyolar heraldekötükedihüso.ayyy bosver tatlim,benim gibi yap hic duymamis gibi davran .umursamaz ol,saf numarasi yap yani,o zaman sinirlerinden catliyolar,:umursamaz:

al kocanı tut kolundan öp annesının yanında yanagından catlasın patlasın kaynananan:roflol:

ekim ayı malesef olmadı kızlaar 18 kasım beklenmeyen adet tarihim eklerseniz sevinirim...

Pardon 18 kasım :)

İşallah canım... ben 20 Kasımda adet olmayı bekiliyeceğim bakalım...

Sen kendinden bahsetsene canım

Kızlar merhabalar, ben de ekimde kırmızı kart gördüm. buraya transfer oldum. beni de listeye yazar mısınız. 19 kasımı beklicem..İnşallah kasımda olur.

kızlarrrrrrrrrrr benide eklermisiniz 21 kasım adet tarihim.

selam kızlar bikaç gündür takip ediyorum bu topiği beni de yazın 15 kasım

Günaydın kızlar
Listeye ekliyorum,atladığım biri olursa tekrar etsin yazayım listeye

canım o senin üstüne gelmesine fırsat bırakmadan sen dert yakın işte çok çalışıyorum çok yoruluyorum,kazancımızda yetmiyor hayat pahalı falan dert yakınmaya baslarsan o susar...benimkkide aynı şeyleri söylüyordu hep ben sessizdim baktım sustukça onlar konusuyor bende huyum degil ama dert yakınmaya basladım

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma melisdeniz ecrin87
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn HAVALIKIZ
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera feyzanaz oranje
5 Kasım pamuksel _chocolate_ Arina
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mevr Sevgi
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım soddos canom_14
14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81 zeynep kahvekolik
15 Kasım gıda_pınar Mavipembebeyaz Funda89 DELISI neslin83
16 Kasım keramos
17 Kasım missbon komagene zeynepim1987 butka dosthane
18 Kasım mihracee miniciik UMURSAMA
19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca dt_noxeee
20 Kasım tannsel
21 Kasım pptya87
22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 73 KİŞİ

ah cnm keşke anlasa.. dert yanıyorum çok yoruluyorum diye bana diyoki sizden başkada çalışan yok sanki bilmem kimin gelini akşamları bile gezmeye çıkyomuş işten dönüşte..maddi olarak zaten elimizden geleni yapıyoruz..biliyoda bunu ama hep daha fazlasını istyo.birde eltim var.1 yıldır falan beraber oturuyolar.yani oturmak zorunda kaldılar.eltim adam yerine bile koymuyo bunu.yüzüne herlafı söylüyo,çocuğuna baktırıyo,akşam geliyo hazır yemek , yemeğini yer çocuğuyla oynar bulaşık falan hep bizim kaynanada ama o kıymetli oluyo yinede.ama benim adım çıkmış birkere sessiz diye ondan oluyo hep bunlar..

bu arada kaynananin tüm gicikliklarina ragmen yyumurtlama günlerini basariyla tamamladik:lepi:bakalim bekliycez ve görücez hayirlisi olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…