- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.021
gelirse bile odan ayrı nasıl olsa bence canını sıkma ...hatta sana ev işinde yardım ederse daha az yorulmuş olursun belki dha iyi olur....
olsun canım ya ucunda onunda mutlulugu var gelse bıle çalışmalara devam boş durmak yok:hulya:kız kadın yardım edemez hasta bel fıtıgı var cnm ben ona yardm edecem yemekti carttı curttu fılan..
Sağolsun cok anlayıslı bırı gelmez gibi gelıyo ama bi ben gel anne dedım bı kocam anne tekrar dusun gel bızde kal fılan usteledık çarpılcez leğn:sinifsinif:
hoşgeldın aramıza opuyorumnanaktan
yok canım ilaç kullanmıyorum 2 defa kontrol için gittım özelinede polıkılıgınede memnun kaldım senın dr. çok iyi hamile kalırsam ona gitmei düşünüyorum[/
Ay içimi rahatlattın biraz.Ben 3 yıllık evliyim son 1 yıldır bebek istiyoruz ama baktık kendi başımıza olmayacak bi destek alalım diye doktora gittim gecen ay işte.Testler vs. herşey normal ama hızlandırmak için klomen verdi.Sonra da yumurta çatlatma iğnesi ..Gecen ay olmadı .Bu ay tekrar aynı uygulama yarın gidicem doktra kontrole.
Herşy normalken hormaon ilacı iğne falan olmam biraz tedirgin ediyo beni.Doktorumun yaklaşımından çok memnunum aslında ama doğru uygulama mı merak ediyorum...
Sen anlatsana kendini biraz ne kadardır bekliyosun ?
şimdiye kadar senın dr.ilgili hoş olmayan şeyler duymadım canım bende 5 aydır ıstıyorum bebişi çok streslı bır dönem geçirmiştim bu yüzden hormonlar bıraz yükselmiş şimdi herşey yolunda bi problem yok sadece ALLAH IMIN göndereceği günü bekliyorum.yumurta gelişiminmi yavaş neden klomen verdi.yok canım ilaç kullanmıyorum 2 defa kontrol için gittım özelinede polıkılıgınede memnun kaldım senın dr. çok iyi hamile kalırsam ona gitmei düşünüyorum[/
Ay içimi rahatlattın biraz.Ben 3 yıllık evliyim son 1 yıldır bebek istiyoruz ama baktık kendi başımıza olmayacak bi destek alalım diye doktora gittim gecen ay işte.Testler vs. herşey normal ama hızlandırmak için klomen verdi.Sonra da yumurta çatlatma iğnesi ..Gecen ay olmadı .Bu ay tekrar aynı uygulama yarın gidicem doktra kontrole.
Herşy normalken hormaon ilacı iğne falan olmam biraz tedirgin ediyo beni.Doktorumun yaklaşımından çok memnunum aslında ama doğru uygulama mı merak ediyorum...
Sen anlatsana kendini biraz ne kadardır bekliyosun ?
olsun canım ya ucunda onunda mutlulugu var gelse bıle çalışmalara devam boş durmak yok:hulya:
AMİNNN inşallah herkezi:Saruboceq: muradına kavuştursun rabbımhoşbulduk canım,güzel paylaşımlarda bulunabilmek,birbirimize müjde verebilmek dileği ile..zemuszemus
ozaman bu hafta için iyi niyetli davranma azıcık daha beklesinsempatiksalakcinniAllah hayırlısını versın ne dıyelım cnm sadece o gelmıvccekkı kayınpeder kayınbırader fılan da ztn ev kıç kadar.
şimdiye kadar senın dr.ilgili hoş olmayan şeyler duymadım canım bende 5 aydır ıstıyorum bebişi çok streslı bır dönem geçirmiştim bu yüzden hormonlar bıraz yükselmiş şimdi herşey yolunda bi problem yok sadece ALLAH IMIN göndereceği günü bekliyorum.yumurta gelişiminmi yavaş neden klomen verdi.
Hayır aslında her ay düzenli regl olurum ve ilk muayene de de herşey normal dedi.sadece yumurta sayısını arttırarak şansımızı yükselticez ve iğneyle çatlama zamanını bileceğimizden gebe kalmayı hızlandırmış olucaz dedi..
Ben de hiçbir sorunun yokken bu ilaç e iğneleri kullanmaktan çekiniyorum.Onun için sordum sana Abdullah bey nasıl bir uygulama yapıyor diye.Senin yumurta takibin yapıyormu mesela?
Bebişm biran önce olsun cok ıstıyorum etrafta görünce arkadaslarımı daha bı ıstıyorum ılk evlendıgımde umrumda bıle degıldı birgun bukadar cok ısteyecegım aklımın ucundan bıle gecmezdı..
Görümcem de kymetlı bebek calısmalarında transfer yapılcak bugun yarın.. bende geboş olmak istiyomm
Allah hayırlısını versın ne dıyelım cnm sadece o gelmıvccekkı kayınpeder kayınbırader fılan da ztn ev kıç kadar.
bende aynı..ilk evlendiğimde aklıma bile gelmezdi bebek..4 yıldır evlendik..ne zaman korunmayı bıraktık ben bebiş özlemi çekiyorum..yaşımda 28 az değil...kaç aydır bebiş deniyorsunuz?
yok canım en son gittiğimde yumurtan iyi hatta çatlamak üzere dedi ama klomende ikiz gebelikte olabiliyor ikiz isteyenlerde kullanıyor yanı zararlı olsa kullanmazlardı herhalde hatta tanıdım var klomenle ikizi olan bence tedırgın olma inşallah müjdeli haberlerını alırızopuyorumnanaktanHayır aslında her ay düzenli regl olurum ve ilk muayene de de herşey normal dedi.sadece yumurta sayısını arttırarak şansımızı yükselticez ve iğneyle çatlama zamanını bileceğimizden gebe kalmayı hızlandırmış olucaz dedi..
Ben de hiçbir sorunun yokken bu ilaç e iğneleri kullanmaktan çekiniyorum.Onun için sordum sana Abdullah bey nasıl bir uygulama yapıyor diye.Senin yumurta takibin yapıyormu mesela?
medical duana aminnnn diyorum
Merhaba arkadaşlar,ben de cumartesi kırmızı kart gördüm
Artık önümüzdeki çalışmalara bakcaz:kedi:
Biraz da kendimden bahsedeyim,30 yaşındayım, 3 yılı biraz geçirdik evlilikte.son 3 aydır de bebiş istemeye başladık.Ama sanırım şimdi de o bizi birazcık istemiyor.Dört gözle bekliyorum artık:Saruboceq:
yok canım en son gittiğimde yumurtan iyi hatta çatlamak üzere dedi ama klomende ikiz gebelikte olabiliyor ikiz isteyenlerde kullanıyor yanı zararlı olsa kullanmazlardı herhalde hatta tanıdım var klomenle ikizi olan bence tedırgın olma inşallah müjdeli haberlerını alırızopuyorumnanaktan
amin cnm .Bizde ikiz istiyoruz aslında eşimle ama 3 üz 4 üz de olabiliyo ondan korkuyorum. Peki abdullah bey sana ne dedi?yani ilişki takvim falan verdi mi?Ya da şöyle yap böyle yapma dedikleri?
Ben biraz meraklıyım çok sordum galiba:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?