Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kızlar ben bu gün pek havamda değilim birde az ewel eşimin iş arkadaşının nişanlısının vefat ettiğini öğrendim.Dahada bir kötü oldum.Arada uğrarrım kendinize iyi bakın :a015:

KIZLAR TESTI YAPTIM TOPLAŞIN HELE AÇIKLAMA YAPICİYİMMaklinialirimsmile
SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI TAM 14. GÜN BUGUN NE ZAMAN CALISAYIM EN SON PAZAR SABAH CALISTIK

medikalcim öyle durumlarda dayıyorum eşime koca fincanla sert bi kahveyi atıyorum yatağa :roflol: boş geçirmiyorum o günleri biri olmazsa biri tutusun diye ayyyy napim çok istiyorum:kedi: bebişimiii... sende boş geçirme derim

şimdi kızlar aklıma ne takıldı.. benim adetim 27 günde bir oluyo.en son 3 ekimde oldum ve internette falan bakıyorum bir sonraki tarihim 30 ekim gözüküyo..yani benim için ekim ayı şansı bitmemiş oluyo demi..

Bence de cnm hala umudun var...Bu sefer ayda 2 kere ye denk gelmiş senin ki...Bir ay da 2 umut ne güzellll işte.:sm_cool::sm_cool:

ayyy keşkemm bende 27 günde olsam ben 40da bir oluyorumm ooofff bekle bekle canım çıkıyor bekleme süresi uzadıkça sters artıyor yalandan pisikolojik belirtiler falann... oooff of 27 gün ne güzel hemencik geçer:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…