- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.041
sadece buaralar ilişkiye girin dedi ben zaten yumurlama takıbı yapıyorum gerek duymdı sanırım size verdimi eşinde problem varmıydı ?amin cnm .Bizde ikiz istiyoruz aslında eşimle ama 3 üz 4 üz de olabiliyo ondan korkuyorum. Peki abdullah bey sana ne dedi?yani ilişki takvim falan verdi mi?Ya da şöyle yap böyle yapma dedikleri?
Ben biraz meraklıyım çok sordum galiba:bbo::bbo:
gerçekten zor bıdurum ALLAH nişanlısının yardımcısı olsun ama hepimizin sonu aynı üzülme biraz kendini dinleKızlar ben bu gün pek havamda değilim birde az ewel eşimin iş arkadaşının nişanlısının vefat ettiğini öğrendim.Dahada bir kötü oldum.Arada uğrarrım kendinize iyi bakın :a015:
Kızlar ben bu gün pek havamda değilim birde az ewel eşimin iş arkadaşının nişanlısının vefat ettiğini öğrendim.Dahada bir kötü oldum.Arada uğrarrım kendinize iyi bakın :a015:
sadece buaralar ilişkiye girin dedi ben zaten yumurlama takıbı yapıyorum gerek duymdı sanırım size verdimi eşinde problem varmıydı ?
yok cnm eşiminde benimde testlerim normal çıktı.yumurta takibi ve çatlama zamanı ilişkiyi denk getirmek için bu şekilde bir uygulama verdi.Kısmet artık bakalım...
Bu ay da olmazsa bir de Abdullah Önen e danışayım diyorum..:1rolleyes:
Kızlar ben bu gün pek havamda değilim birde az ewel eşimin iş arkadaşının nişanlısının vefat ettiğini öğrendim.Dahada bir kötü oldum.Arada uğrarrım kendinize iyi bakın :a015:
KIZLAR TESTI YAPTIM TOPLAŞIN HELE AÇIKLAMA YAPICİYİMMaklinialirimsmile
SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI TAM 14. GÜN BUGUN NE ZAMAN CALISAYIM EN SON PAZAR SABAH CALISTIK
medikalcim öyle durumlarda dayıyorum eşime koca fincanla sert bi kahveyi atıyorum yatağa :roflol: Boş geçirmiyorum o günleri biri olmazsa biri tutusun diye ayyyy napim çok istiyorum:kedi: Bebişimiii... Sende boş geçirme derim
şimdi kızlar aklıma ne takıldı.. benim adetim 27 günde bir oluyo.en son 3 ekimde oldum ve internette falan bakıyorum bir sonraki tarihim 30 ekim gözüküyo..yani benim için ekim ayı şansı bitmemiş oluyo demi..
şimdi kızlar aklıma ne takıldı.. benim adetim 27 günde bir oluyo.en son 3 ekimde oldum ve internette falan bakıyorum bir sonraki tarihim 30 ekim gözüküyo..yani benim için ekim ayı şansı bitmemiş oluyo demi..
GIZ YALLAH ÖBÜR TOPİĞE:roflol:
ne diyon gı..ben bu topiğin elemanıyım..:sinifsinif:
ne diyon gı..ben bu topiğin elemanıyım..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?