- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.061
Valla medical haklı.Şimdi sen hepimizden önce hamile çıkıcan bizde kıskanıcaz.
sositososito
şAKA şakkaaaaaaaa bİSİ bIRAKmamafoldumbena.s.
Günaydın kızlar
Listeye ekliyorum,atladığım biri olursa tekrar etsin yazayım listeye
KIZLAR TESTI YAPTIM TOPLAŞIN HELE AÇIKLAMA YAPICİYİMMaklinialirimsmile
SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI TAM 14. GÜN BUGUN NE ZAMAN CALISAYIM EN SON PAZAR SABAH CALISTIK
Kızlar ben bu gün pek havamda değilim birde az ewel eşimin iş arkadaşının nişanlısının vefat ettiğini öğrendim.Dahada bir kötü oldum.Arada uğrarrım kendinize iyi bakın :a015:
yok yok kıskanmayın..öle bişey olacağını pek zannetmiyorum.gerçi bu ay dikkatli çalıştık ama ben yinede beklemiyorum.hayırlısı olsun...
Şaka hayatım...KEşke hamile kalsan da biz de sana iç geçirsek.Burdan birinin hamile haberini duyunca kendim kalmış gibi oluyorum..Hadi hayırlısı.Ama genelde beklenmedik zamanlarda hamile kalınır ya...a.sa.s
inşallah cnm..hepimiz güzel haberler veririz inşallah..düşünsene başka bir topicte hamileliğimizi ve kocaman göbüşlerimizin resimlerini paylaştığımızı.hatta daha sonra bebişlerimizin resimlerini...ne güzel olur valla...umarım çok beklemeyiz :Saruboceq:
CANIM 17 SİNDEN BERİ CALISIYORUM BUGUN SILIK CIZGI CIKTI YA GELMEK ÜZERE YADA GİTMEK UZERE AMA BENCE GELMEK ÜZERE ..AZ EVVEL UZAYAN AKINTIM VARDI HEMDE ÇOK YOĞUN KIVAMLI.selam naber?yine yapmışsın testi:)ne zamandan beri çalışıyosunuz belki de çoktan çıktı yumurtan,gerçi sen yine e şansa bırakma gün aşırı devam
inşallah cnm..hepimiz güzel haberler veririz inşallah..düşünsene başka bir topicte hamileliğimizi ve kocaman göbüşlerimizin resimlerini paylaştığımızı.hatta daha sonra bebişlerimizin resimlerini...ne güzel olur valla...umarım çok beklemeyiz :Saruboceq:
mistrall sen gel canım benle berabersin gündaşım bende 29-30 gibi tarihim.hepimizden güzel haberler çıksın inş. toplu doğuma gideris ne güzel olur :roflol::roflol::roflol:
Kızlar ben bu gün pek havamda değilim birde az ewel eşimin iş arkadaşının nişanlısının vefat ettiğini öğrendim.Dahada bir kötü oldum.Arada uğrarrım kendinize iyi bakın :a015:
slm arkadaşlar
kırmızı kartı yedim oyun dışı kaldım
artık önümüzdeki maçlara bakıyorum
beklenmeyen yeni tarihim 23 kasım
günaydın kızlar anacım oku oku karnıma agrılar girdi gülmekten hee walla maşallllaaah diyim benim kaynanam melek melek kanatları eksik benim nikah şahidimin kaynanası zebani gibi gerdek gecesi kapıya dikilmiş çarşaf diye 1 ay kapı açık yatırmış zavallı kadını he görseniz öcüü gibi ELMAKURDUM başın sağolsun mekanı cennet topragı bol olsun...
gerçi şimdi 3 tane çocugu var o kaynanaya ragmen nasıl yaptılar çocukları acepp
canım ara vermek zorunda kaldım sürekli dr. değiştirmek kafanı karıştırmasın kaç aydır gıdıyorsun?yok cnm eşiminde benimde testlerim normal çıktı.yumurta takibi ve çatlama zamanı ilişkiyi denk getirmek için bu şekilde bir uygulama verdi.Kısmet artık bakalım...
Bu ay da olmazsa bir de Abdullah Önen e danışayım diyorum..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?