- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.081
canım ara vermek zorunda kaldım sürekli dr. değiştirmek kafanı karıştırmasın kaç aydır gıdıyorsun?
Eylülde gittim ilk defa doktora.Bu 2. ayım cnm.Bende değişiklikten yana değilim benim gbi bir örnek duysam ya da diğer doktrounda buna benzer şeyler söylediğini içim rahatlayacak.bilmiyorumkismile
canım yaş kaçtı belki dr. hızlandırmak istemiştir hamileliğiEylülde gittim ilk defa doktora.Bu 2. ayım cnm.Bende değişiklikten yana değilim benim gbi bir örnek duysam ya da diğer doktrounda buna benzer şeyler söylediğini içim rahatlayacak.bilmiyorumkismile
canım yaş kaçtı belki dr. hızlandırmak istemiştir hamileliği
25 yaşındayım cnm.Aslında ilk önce 2- 3 ay daha bekleyelim isterseniz dedi.Ben beklemek istemedim.1 sene bekledim zaten.
aynı yaştayız senin istemen üzere olmuştur problem yoksa akışına bırak inşallah ikizlerin olur.kaydirigubbakcemile325 yaşındayım cnm.Aslında ilk önce 2- 3 ay daha bekleyelim isterseniz dedi.Ben beklemek istemedim.1 sene bekledim zaten.
aynı yaştayız senin istemen üzere olmuştur problem yoksa akışına bırak inşallah ikizlerin olur.kaydirigubbakcemile3
Valla ikisi birlikte büyür gider bidaha uğraşmayız diye istiyoruz aslında ama bakımı zor tabi.Çalışıyorum sonuçta..Kısmet artık cnm.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...Bu ay da beklicem ama olmazsa bir başkasına da danışacam artık.
için rahat değilse tabi senbilirsin hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kontrollerının iyi geçeropuyorumnanaktanValla ikisi birlikte büyür gider bidaha uğraşmayız diye istiyoruz aslında ama bakımı zor tabi.Çalışıyorum sonuçta..Kısmet artık cnm.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...Bu ay da beklicem ama olmazsa bir başkasına da danışacam artık.
ah bilmezmiyim teyzesi nasıl minnacık ve tatlı oluyorlar ALLAH nasıl güze yaratıyor ALLAH BAĞIŞLASIN ARKADAŞINAeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem arkadasım doum yapmıs bebikini bi görseniz yirsiniz kesin
ah bilmezmiyim teyzesi nasıl minnacık ve tatlı oluyorlar ALLAH nasıl güze yaratıyor ALLAH BAĞIŞLASIN ARKADAŞINA
Gamze 81 nbr sen ovulasyon testı ypydn dımı
yok canım yaa kargoyla 3. günde gelebirmiş :çok üzgünüm: bugün adetin 12 günü eş,im eczanelere soracaktı ama biz yine tedbiri bırakmıyoz calışmalara edevam :hulya: :kedi:
kıyamam sana vanda bulmak zor olacaktır. İstanbulda bile hereczanede yok bakırkoyde bulmustum ben .. bidefasında sonrakını ınternetten sıparıs ettım ..
bakırkoydenaldıgım da 13. gunumdeydım daha konuyla ılgılı bılgım tam degıldı. boşa gitti ne oldugunu anlayana kadar.
hayırlısı olsun belki böyle daha hayırlıır sen ne zamandan beri korunmuyorsun calışmalara başladın mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?