Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

inşallah kasımda listemiz sıfırlanır...zemuszemus
yeni yeni arkadaşlar liste yapar..biz de minil minik göbek büyütürüzopuyorumnanaktan
dualarımızı birleştirelim kızlarkaydirigubbakcemile5

yok canım yaa kargoyla 3. günde gelebirmiş :çok üzgünüm: bugün adetin 12 günü eş,im eczanelere soracaktı ama biz yine tedbiri bırakmıyoz calışmalara edevam :hulya: :kedi:

kıyamam sana vanda bulmak zor olacaktır. İstanbulda bile hereczanede yok bakırkoyde bulmustum ben .. bidefasında sonrakını ınternetten sıparıs ettım ..
bakırkoydenaldıgım da 13. gunumdeydım daha konuyla ılgılı bılgım tam degıldı. boşa gitti ne oldugunu anlayana kadar.

hayırlısı olsun belki böyle daha hayırlıır sen ne zamandan beri korunmuyorsun calışmalara başladın mı sende

ohh herkescikler gitti yine..ben hala çalışıyorum. daha çıkıcamda eve gidicemde oooo...ben eve gidinceye kadar bizim kızlar çalışmalara başlar valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…