Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hayırlı akşamlar kızlar .bugün eve soba da yakacak odun geldi.kaynanamla alt üstlü oturuyorum.bodrum a taşınması gerekiyordu ama kaynanam bırakmadı hamile olma ihtimalimden dolayı.çok utandım yaa.o dağ gibi odun yığınını görümcem ve kaynanam yalnız taşıdı.bel fıtığı vardı garibimin...bende onlara baktım...inş.bu ay tutarda torun geliyor diye kaynanamı sevindiririm.:Saruboceq:

Cnm varikoseL direk dOktorLarın eLLe muayenesiyLe teşhis konuLan bi hastaLık...
ßenim eşimde oLdu 3 ay oldu..
Doktor iLk öNce eLLe muayene etti heMen anLadı çok iLerLemiş dedi sonra uLtrason ve sipermiyogram istedi..
Çift tarafLıydı..1miLyar küsür tuttu saNırım..ßursa MedicaLParK hastanesinde oLdu..Doktoru Cevdet Karataş Çok memnun kaLdık..
GeÇenLerde test yapmaya gittik doktor dedi iLerLeme var güseL en fazLa 3-5 ay içinde bebek oLması Lazım dedii..
ßakaLım bizde bekLemedeyiz artık hayırLısı..

pazartesi günlerini çok severim ama bu pazartesi çok kötü geçti yaa ütü yapayım dedim yukarıdaki dolaptan kafama boya doküldü bulaşık yıkayayım dedim alttan boru çıkmış evi su bastı kek yaptım yanlışlıkla fişini çekmişim rezil oldu güzelim kek ne bahtsız kadınım hee :2: akannehir :gitme:

Benimde 4 Kasım Ama benim canım çok acıyor.Acemiyim kimse yardımda etmiyor(Göğüslerim çok ağrıyor arkadaşlar.Dayanamıyorum.Gerrginim sinirlerim bozuk((Psikolojik demeyin nolur biz daha yeni deniyoruz...

linkte yardımcı olurmusunz demişsin ya canım o yüzden sordum o zaman sorun yok yani çokk sevindim canım

Her şerde vardır bi hayır cNm üzüLme bunLarın oLmasının da biLmediğiMz bi hiKmeti vardır..

ßizde kocaLarımızLA bu fiLmLerdeki gißi tecavüz sahNesimi yapsaK beLki bizimde tutarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Benimde 4 Kasım Ama benim canım çok acıyor.Acemiyim kimse yardımda etmiyor(Göğüslerim çok ağrıyor arkadaşlar.Dayanamıyorum.Gerrginim sinirlerim bozuk((Psikolojik demeyin nolur biz daha yeni deniyoruz...

canım artık psikolojik demek adetten olmuş bizde sositososito ama bizimde geçen ay ilk denememizdi ama ondan önce bebiş düşünüpte birlikte olduğumuz için beynimize işliyor haliyle belirtiler adet için dahi olsa biz bebişten biliyoruz ve doğal olarak psikolojik oluyor.ama senin ki belki ve tabi ki inşallah bebiştendir.beklemekten başka bir çare yok :1no2:

canım umarım psikolojik değildir ama kendinide çok kaptırma sonra daha çok üzülürsün bende geçen ay sırf bu yüzden çok umutlanmıştım normalde adet günümden en fazla bir hafta öncesinde acımaya başlardı geçen ay tam 15 gün öncesinde acımaya başladı şişti hatta damarlar bile belirginleşti ama sonuç kırmızı kart umarım senin öyle olmaz

geçmiş olsun canım nazaramı geldin nedirohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…