- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.101
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...yati-yaptiranlar-kadara-ameliyat-oldular.html
kızlar bu linke bakıp yardımcı olabilirmisiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...yati-yaptiranlar-kadara-ameliyat-oldular.html
kızlar bu linke bakıp yardımcı olabilirmisiniz?
Cnm varikoseL direk dOktorLarın eLLe muayenesiyLe teşhis konuLan bi hastaLık...
ßenim eşimde oLdu 3 ay oldu..
Doktor iLk öNce eLLe muayene etti heMen anLadı çok iLerLemiş dedi sonra uLtrason ve sipermiyogram istedi..
Çift tarafLıydı..1miLyar küsür tuttu saNırım..ßursa MedicaLParK hastanesinde oLdu..Doktoru Cevdet Karataş Çok memnun kaLdık..
GeÇenLerde test yapmaya gittik doktor dedi iLerLeme var güseL en fazLa 3-5 ay içinde bebek oLması Lazım dedii..
ßakaLım bizde bekLemedeyiz artık hayırLısı..
pazartesi günlerini çok severim ama bu pazartesi çok kötü geçti yaa ütü yapayım dedim yukarıdaki dolaptan kafama boya doküldü bulaşık yıkayayım dedim alttan boru çıkmış evi su bastı kek yaptım yanlışlıkla fişini çekmişim rezil oldu güzelim kek ne bahtsız kadınım hee :2: akannehir :gitme:
töbe töbe insanın aklından kötü şeyler geçiyo kıss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:Şu fiLmLerde bi tecavüze uğruoLAr heMen hamiLe kaLioLar uyus oLuom yaaaa
ßizde kocaLarımızLA bu fiLmLerdeki gißi tecavüz sahNesimi yapsaK beLki bizimde tutarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
heheheh herşey çocuk içinnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benimde 4 KasımAma benim canım çok acıyor.Acemiyim kimse yardımda etmiyor (Göğüslerim çok ağrıyor arkadaşlar.Dayanamıyorum.Gerrginim sinirlerim bozuk ((Psikolojik demeyin nolur biz daha yeni deniyoruz...
Benimde 4 KasımAma benim canım çok acıyor.Acemiyim kimse yardımda etmiyor (Göğüslerim çok ağrıyor arkadaşlar.Dayanamıyorum.Gerrginim sinirlerim bozuk ((Psikolojik demeyin nolur biz daha yeni deniyoruz...
pazartesi günlerini çok severim ama bu pazartesi çok kötü geçti yaa ütü yapayım dedim yukarıdaki dolaptan kafama boya doküldü bulaşık yıkayayım dedim alttan boru çıkmış evi su bastı kek yaptım yanlışlıkla fişini çekmişim rezil oldu güzelim kek ne bahtsız kadınım hee :2: akannehir :gitme:
geçmiş olsun canım nazaramı geldin nedirohaoldumsmile
cana gelecegine mala gelsin napim bayanssulusmile daha çocuk yapcam beeennn:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?