Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım sancıların çokmu şiddetli oluyordu yoksa hafifmi???????

Son düzenleme:
canım sancıların çokmu şiddetli oluyordu yoksa hafifmi???????

adetin 14. günü daha çoktu batma şeklinde agrım oldu sonra daha hafifledi şiddetli değildi ara ara giren agrılardı birde karnımın alt bölgesinde sanki geriliyomuş gibi bi his vardı adet dönemine kadar adetim bitti aynı ağrılar devam etti bide sık tuvalete cıkıyodum

benimde agrılarım oluyor arada bugun 10.gün ama 5 gün önce doktora gittim vajinal ultrasonda baktı bişey olsa söylerdi değilmi adet olacakmışım gibi oluyor ama çok siddetli değil şüphelenmem gerekirmi??? bende sık çıkıyorum tuvalete

Son düzenleme:

yok ben anladımmm yumurtalarımız spermleri kabul etmiyor bir taneside kadın ruhundan anlasa bir çiçek alıp gelse ahh ahh nasıl kabul etcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

acıbademde muayene oldum ben olsaydı söylerdi heralde birkaçgün sonra ploraktinimi ölçtürcem o zaman birdaha muayene olayım

evet bişey olsaydı söylerdi ilaç falan verirdi enteresan bişey ya her durumda kasık ağrısı çekiyoruz yumurtluyoruz agrıyo adet oluyoruz ağrıyo enfeksiyon oluyo agrıyo anacım derdini anlamak zorrrrrr bide hamileleikten ağrısakaydirigubbakcemile3

bu kadar acı çekiyoruz Allah o acıyıda göstesin inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…