- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.121
kızlar bende cvp istiyorummm
kızlar bende cvp istiyorummm[/Q
canım benimde kasıklarımda çok agrı vardı geçen ay adet agrısı dedım önemsemedim ama adetim bittikten sonra agrılar devam etti doktora gittim vajinal ultrasonla baktı tahlil falan yaptı vajinit olmuşum enfeksiyondanda ağrı olabilir
canım benimde kasıklarımda çok agrı vardı geçen ay adet agrısı dedım önemsemedim ama adetim bittikten sonra agrılar devam etti doktora gittim vajinal ultrasonla baktı tahlil falan yaptı vajinit olmuşum enfeksiyondanda ağrı olabilir
canım sancıların çokmu şiddetli oluyordu yoksa hafifmi???????
kızlar bende cvp istiyorummm[/Q
bebişe engel olur mu bu enfeksiyonlar :sinifsinif:
benimde agrılarım oluyor arada bugun 10.gün ama 5 gün önce doktora gittim vajinal ultrasonda baktı bişey olsa söylerdi değilmi adet olacakmışım gibi oluyor ama çok siddetli değil şüphelenmem gerekirmi??? bende sık çıkıyorum tuvalete
ilaç falan vermedimi
bebişe engel olur mu bu enfeksiyonlar :sinifsinif:
bu enfeksiyonların tedavisi kolay fakat ilerlemiş durumlarda olabiliyormuş yani tedavi edilmezse enfeksiyon yumurtalıklara kadar yayılıp allah korusun kısırlıga neden oluyomuş ben doktoruma sordum benımkı çok önemli bişey değilmiş gebeliğe engel olurmu dedim çok büyük bi engel değil ama enfeksiyon varken hamile kalmak daha zor olur dedi çünkü enfeksiyon spermlerin yumurtalıklara ulaşmasını engelliyebiliyormuş ama tabiki herşey allahtan o dilerse hiç bişey imkansız değil
adetim 3 gün sürmüştü ondan gittim içerde sıvı kalmış dedi ilaç vermedi anammm korktum şimdiii:1no2::1no2:
eğer hamile kalıp üstüne görme durumu olmadıysa iyi bir doktora muayene ol bişey yoksada için rahatlamış olur varsada tedavisi kolay olur
acıbademde muayene oldum ben olsaydı söylerdi heralde birkaçgün sonra ploraktinimi ölçtürcem o zaman birdaha muayene olayım
evet bişey olsaydı söylerdi ilaç falan verirdi enteresan bişey ya her durumda kasık ağrısı çekiyoruz yumurtluyoruz agrıyo adet oluyoruz ağrıyo enfeksiyon oluyo agrıyo anacım derdini anlamak zorrrrrr bide hamileleikten ağrısakaydirigubbakcemile3
bu kadar acı çekiyoruz Allah o acıyıda göstesin inşallahhh
ahhhh şekerim hamilelikten ağrısa göbek ata ata çekeriz o ağrıyı inşallahsempatiksalakcinnihihoyyyt
ilk hamileligimde belimin agrısından ölmüştüm o kadar agrımasın ama yawwkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam hadi inşallah rahat ve sağlıklı hamileler oluruz :lepi:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: aminnnn yarın alt komşum mevlüt okutacak hepimiz için dua edicem
şimdiden amiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum ben kaçıyorum benim kociş aradı geliyomuş iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?