- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.141
Umarım hamişimdir:)Teşekkür ederim kıslar:))Haftaya belli olacak:))
pazartesi günlerini çok severim ama bu pazartesi çok kötü geçti yaa ütü yapayım dedim yukarıdaki dolaptan kafama boya doküldü bulaşık yıkayayım dedim alttan boru çıkmış evi su bastı kek yaptım yanlışlıkla fişini çekmişim rezil oldu güzelim kek ne bahtsız kadınım hee :2: akannehir :gitme:
evet kocalara tecavuzcu coskun maskesı takmak lasımkaydirigubbakcemile5sırnaşık şeyŞu fiLmLerde bi tecavüze uğruoLAr heMen hamiLe kaLioLar uyus oLuom yaaaa
yok ben anladımmm yumurtalarımız spermleri kabul etmiyor bir taneside kadın ruhundan anlasa bir çiçek alıp gelse ahh ahh nasıl kabul etcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah kasım ayı listesinde bizimde adımız olur
günaydın kızlar.....kasım ayına az kaldı ayyy meraklanmaya basladım acaba kimler hamiş olaacak inş bol bol burada ben hamileyim yazılarını okuruz....
heheyy benşmde eşim öyle diyo şimdi fatmagül kusmaya başladıya bana takılıyo miileet 3 günde kusmaya başlıyo sende git kus diyo.......kaydirigubbakcemile3 maşşalah bütün filmlerdede aynı olur...gerçektede hatta tecavüz sonucu hamile kalan milyonlarca hikaye vardır...acıda olsa...Şu fiLmLerde bi tecavüze uğruoLAr heMen hamiLe kaLioLar uyus oLuom yaaaa
ahh canım valla nazar var demekki üzerinde yada çalışmalardan takatin kalmaışta olabilir....aklinialirimsmilepazartesi günlerini çok severim ama bu pazartesi çok kötü geçti yaa ütü yapayım dedim yukarıdaki dolaptan kafama boya doküldü bulaşık yıkayayım dedim alttan boru çıkmış evi su bastı kek yaptım yanlışlıkla fişini çekmişim rezil oldu güzelim kek ne bahtsız kadınım hee :2: akannehir :gitme:
inşallah allah ahyırlısını nasip etisin inşallah olmasındada olmamasındada mutlaka bir hayır vardır ...ben biliyorum ki en güzel zamanda güneşim doğacak içime..rabbimm yardımcımız olsun..dogamasında da sonrasında da...:Saruboceq:Umarım hamişimdir:)Teşekkür ederim kıslar:))Haftaya belli olacak:))
günaydın kızlar ensarnaz cım sabah sabah negüzel bı dua hep beraber AMİNN diyelim arkadaşlar..AMİNN AMİNN
ahh canım valla nazar var demekki üzerinde yada çalışmalardan takatin kalmaışta olabilir....aklinialirimsmile
yok kız daha yeni başladık çalışmalara kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?