Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Umarım hamişimdir:)Teşekkür ederim kıslar:))Haftaya belli olacak:))

Ben de umarım hamilesindir.Aynı belirtileri ben de yaşamıştım.Korunmadığımız ilk aydı.Okulda anneler günü programında hüngür hüngür ağlamıştım.Arkadaşım kesin hamilesin demişti.Bi baktım hamileymişim.Göğüslere dokunamıyordum bir de arada yoklayan,yolda giderken durmama neden olan kasık ağrılarım vardı.Tabi hepsi belirti olmayabiliyor ama inşallah hamilesindir.Düşüncesi bile hoşyerimseniben

Benim de bugün yumurtlama günüm ama ne kasık ağrısı var ne akıntı.Her ihtimale karşı çalışmalara devammopuyorumnanaktanzemuszemus

akim ayi hamis haberi alan taze annlerin listesi
1-)bebisKoM88....................................... .......1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

2-)ss_ssxxxx................................. ...............
3 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

3-)gözde_thai....................................... .........4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

4-)yaseminaltun ..........................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

1-)yasersu.......................................... ....................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI

5-)eylül.yn......................................... .... ........5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

6-)babisim............................. .........................5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

7-)delimavi48....................................... ............7 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

izmir3582........................................ ...........10 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

2-)cileklisakiz....................... .......................12 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI

9-)kahveci.......................................... ...........15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

10-)emineu........................................... ...........15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

11-)melegm08.......................................... .......18 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

12-)smirna35......................................... ..........18 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

13-)optimist_balim................................... ......19 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

14-)sinembrs......................................... ......... ....20 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

15-)yasmin3560....................................... ......22 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

16-)gülnurözkalay..................................... .....23 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

17-)lizgelal......................................................25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

1ceza83........................................... ............ 25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

19-)yağmuurr......................................... .......... 25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

Canım benim geçmiş olsun kızma ama okurken birden gözümde canlandı çok güldüm:roflol:

Şu fiLmLerde bi tecavüze uğruoLAr heMen hamiLe kaLioLar uyus oLuom yaaaa
evet kocalara tecavuzcu coskun maskesı takmak lasımkaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

yok ben anladımmm yumurtalarımız spermleri kabul etmiyor bir taneside kadın ruhundan anlasa bir çiçek alıp gelse ahh ahh nasıl kabul etcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yani bencede katılıyorum sana canım:sm_cool:
inşallah kasım ayı listesinde bizimde adımız olur

İnşallah Canım:Saruboceq:

günaydın kızlar.....kasım ayına az kaldı ayyy meraklanmaya basladım acaba kimler hamiş olaacak inş bol bol burada ben hamileyim yazılarını okuruz....

Şu fiLmLerde bi tecavüze uğruoLAr heMen hamiLe kaLioLar uyus oLuom yaaaa
heheyy benşmde eşim öyle diyo şimdi fatmagül kusmaya başladıya bana takılıyo miileet 3 günde kusmaya başlıyo sende git kus diyo.......kaydirigubbakcemile3 maşşalah bütün filmlerdede aynı olur...gerçektede hatta tecavüz sonucu hamile kalan milyonlarca hikaye vardır...acıda olsa...
ahh canım valla nazar var demekki üzerinde yada çalışmalardan takatin kalmaışta olabilir....aklinialirimsmile
Umarım hamişimdir:)Teşekkür ederim kıslar:))Haftaya belli olacak:))
inşallah allah ahyırlısını nasip etisin inşallah olmasındada olmamasındada mutlaka bir hayır vardır ...ben biliyorum ki en güzel zamanda güneşim doğacak içime..rabbimm yardımcımız olsun..dogamasında da sonrasında da...:Saruboceq:
günaydın kızlar ensarnaz cım sabah sabah negüzel bı dua hep beraber AMİNN diyelim arkadaşlar..AMİNN AMİNN

aminnnnnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…