Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar bişey sorcam dün gece biz çalışma yaptık taaa:kedi::kedi: bu sabah tuvaletteyken şıp şıp 1-2 damla su gibi beşey geldi benden ne olaki buuu:kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:
kızlar biz araba borcuna girişiyoruz o yüzden bebek fikrini bi kaç ay önemsemicem olursa olur olmazsa olmaz diyecegim....ama tabi olursada çoookkkk sevinirim...allah hayırlısını versin

kızlar biz araba borcuna girişiyoruz o yüzden bebek fikrini bi kaç ay önemsemicem olursa olur olmazsa olmaz diyecegim....ama tabi olursada çoookkkk sevinirim...allah hayırlısını versin

Canım aynen bizde ev borcuna girdik Allah hayırlısını versın cnm Allah ödeme kolaylığı versin. Ama ben yınede bebişim gelsin istiyorum bu aaaaaay

Günaydınn kızlarrr..
Ekim ayında kırmızıyı gördüm ve bende aranıza katıldım.. :kedi:
Allah yardımcımız olsun herkese nasip etsin en kısa zamnda inşallah :Saruboceq: :1hug:
Günüm: 23 KASIM :Saruboceq:

Günaydın kızlar;
Hepinizi özledim vallahi,bu arada geçmiş sayfalara bakayımda listeye eklenmesi gereken yeni anne adaylarımız varmı

Zencinin biri Türkiye’ye gelecekmiş.
Gelmek üzere yola çıktığında pasaportunu kaybettiğini anlamış.
Üzgün üzgün yürürken yerde bir pasaport bulmuş.
Üzerinde Leonardo Di Caprio yazıyormuş.
Çaktırmadan pasaportu atmış cebine düşmüş yola.
…Kapıkule’ye geldiğinde gümrük memurları Temel ve Dursun zenciye
pasaport sormuşlar.
Zenci yerde bulduğu pasaportu Temel’e vermiş.
Temel uzun uzun pasaporta bakmış.
Sonra zenciye bakmış,dönüp Dursun’a sormuş:
- Ula Dursun, Titanic Batti miydii, Yandi miydii….:)

azcık gülelim yawwkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

a.s. hosgeldin canim,üzülme tatlim:Saruboceq: insallah kasim ayi ugurlu gelsin

:roflol::roflol:

hoşgeldin canım inş bu topikten herkes hamiş çıkar:Saruboceq:

günaydın cici anne adayları..
yeni günün size hayırlı gelmesini, bir-iki-üç bebiş getirmesini diliyorum :1hug:

Huzurevinde yaşayan 3 yaşlı kadın bir gün azrail gelirde canımızı alırsa vaktimiz daralıyor diye oturup kara kara düşünmeye başlamışlar . Birgün yaşlılardan birisi buldum demiş ; azrail gelince bebek taklidi yapalım bizi bebek sanır ve daha bunların vadesi dolmamış diyerek belki geri döner demiş . Diğerleride onaylamışlar bu fikri . Bir gece azrail gelmiş bunu anlayan yaşlı kadınlardan biri başlamış mammaa demeye diğeri anneee diye ağlamaya başlamış bir diğeri ise ıngaaa diye feryadı basmış . Azrail usulca yanlarına sokulup hadi bakalım addaaa demiş …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…