- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.181
hoşgeldin canım inş bu topikten herkes hamiş çıkar:Saruboceq:
Huzurevinde yaşayan 3 yaşlı kadın bir gün azrail gelirde canımızı alırsa vaktimiz daralıyor diye oturup kara kara düşünmeye başlamışlar . Birgün yaşlılardan birisi buldum demiş ; azrail gelince bebek taklidi yapalım bizi bebek sanır ve daha bunların vadesi dolmamış diyerek belki geri döner demiş . Diğerleride onaylamışlar bu fikri . Bir gece azrail gelmiş bunu anlayan yaşlı kadınlardan biri başlamış mammaa demeye diğeri anneee diye ağlamaya başlamış bir diğeri ise ıngaaa diye feryadı basmış . Azrail usulca yanlarına sokulup hadi bakalım addaaa demiş …
Huzurevinde yaşayan 3 yaşlı kadın bir gün azrail gelirde canımızı alırsa vaktimiz daralıyor diye oturup kara kara düşünmeye başlamışlar . Birgün yaşlılardan birisi buldum demiş ; azrail gelince bebek taklidi yapalım bizi bebek sanır ve daha bunların vadesi dolmamış diyerek belki geri döner demiş . Diğerleride onaylamışlar bu fikri . Bir gece azrail gelmiş bunu anlayan yaşlı kadınlardan biri başlamış mammaa demeye diğeri anneee diye ağlamaya başlamış bir diğeri ise ıngaaa diye feryadı basmış . Azrail usulca yanlarına sokulup hadi bakalım addaaa demiş …
anam bugun çok neşeliyim ben yaw nedeni ne acaba amaaann üzümü ye bagını sorma demi hiççç kaydirigubbakcemile2
anam bugun çok neşeliyim ben yaw nedeni ne acaba amaaann üzümü ye bagını sorma demi hiççç kaydirigubbakcemile2
amaninnn 23 tane zeytin yemisim cokmu yemisimohaoldumsmile napiyim cok seviyorumkaydirigubbakcemile3
Kızlar şimdi pek kimsecikler uğramıyor ya buraya.1 Kasım dan sonra herkez patır,patır dökülür meraktan aklinialirimsmile
ee elmakurdum sen nasılsın nasıl gıdıyor calısmalar
bencede :) :içelim:
Poti bende kızıma hamişken,bir oturuşta 1 kg siyah zeytin yerdim.
Zeytin gibi bir kızım oldu :ecrin_bebek:
Cumartesi geceden beri tık yok desem. aklinialirimsmile
Pazar günü misafirlerim vardı baya kalabalık pilim bitti.Dünde hiç havamda değildim,dedim şimdi atasözü doğru çıkmasın hani derler ya "Gönülsüz işten,eksik olur" neme lazım mazallah kulağı falan eksik olmasın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?