- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.781
selam kızlar.öncelikle bebek bekleyen ve hamile kalmayı umut eden herkese bol şans diliyorum.allah yar ve yardımcınız olsun.en son sat tarihim 8 ekim.belki hamile kalmışımdır.şimdi buradan mı katılıyorum foruma yoksa ekim ayına mı katılacağım?
elma kurdum medical im nerelerdesinizzz
napcammm ben yaaa
benim hevesim isteğim kaçtı... bebek çalışmasıda yapmak istemiyorum...
napcam ben yawfff!!!:uhm::uhm::uhm:
slm kızlarrrrrrrrra.s.
bende 8 kasımmm beklenmeyen adet tarihim umarım olmammmmmyerimseniben
ffilizz, medicalsecreter+, oranje+
Günaydın topiğimizin sabah şekerleri
elma kurdum medical im nerelerdesinizzz
napcammm ben yaaa
benim hevesim isteğim kaçtı... bebek çalışmasıda yapmak istemiyorum...
napcam ben yawfff!!!:uhm::uhm::uhm:
eskıden oyleydı ama sımdı dızının suyu cıktıgı ıcın dalga gecıyorum cano:)çalışma var bu akşam anacım sende ne kadar dram varsa izliyon sonrada çalışma yapıyon kesin onlara üzüldügün için stres oluyodur heeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ol valla mistral cim...
geçen ay bayağı ii çalıştık. ben incir kürü yaptım.
kocama keçiboynuzu pekmesi yedirmeye calştım 2 gün sonra bıraktı. sadece keciboynuzu ye dedim 2 gün sürdü.
sanırım eşim bişiler yiyip içmiyor uğrasmıyor diye bu ay canım -istemiyor-
hadi bebek yapalım diyor: ben doktora gittim.2 defa. bende bişi yok.
kendisi gitmiyor. 2 dayısının da çocuğu yok. bi gidelim diyorum. ciddiye almıyor.
regl oldum gecti diyene kadar kendimi filme kitaba verdim. o ara iş deiştirdim. şimdi bunlar bana yetiyor. canım hiiççç kadınlık yapmak istemiyorkaydirigubbakcemile3 ne yemek ne yaramazlık...
amannn napcam ben...
içimden gelmeden de yaramaslık yapamam kiiii
ee yardım et bakalım mistralcim
ve sevgilii diğer arkadaslarım...
ne oldu gülüm kim maaagdur ettı seni hemen dedektiflik işbasına geçer:=)hihoyyytmağdurum mağdurum mağduuurumda mağdurum hihoyyyt
bitkilere çok sarmayın derim ben.kızlar bakalım bu ay kaç tane gebe çıkacak aramızdan ne güzel her ay birilerini eliyoruz ve kalanlar devam ediyoruz.
ya ben testesteron düşürücü kür yada bitki istiyorum varmı acaba bildiğiniz bitki testere dişli aslanpençesi diye yazıyor ama kadınlık hormonlarını düzenliyormuş.
Günaydın balım.ffilizz, medicalsecreter+, oranje+
Günaydın topiğimizin sabah şekerleri
sevgili dedektif medical mağdurumda mağdurum hihoyyyt yumurtlamadım sanırsam bu ay.ondan ümidim kaçtı sırnaşık şey yumurtladıysamda kitapların yüzüne bakmaktan bamyayı unuttum bu ay sırnaşık şey merakla sonucu bekliyoruk yinede :lepi:
sevgili dedektif medical mağdurumda mağdurum hihoyyyt yumurtlamadım sanırsam bu ay.ondan ümidim kaçtı sırnaşık şey yumurtladıysamda kitapların yüzüne bakmaktan bamyayı unuttum bu ay sırnaşık şey merakla sonucu bekliyoruk yinede :lepi:
kızzlarr bende bu sabah uykumdan agrıyla uyandım..bazen adet olunca o agrıyla uyanıyordum uyukdan aynı ona benzeyen bi ağrıydı daha yeni geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?