Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

neden yumurtlamadıgını düşünüyorsun ki ???

ya her ay ağrı olurdu kasıklarımda e akıntı bile olmadı doğru düzgün bende dedim yımırtalar yımırtlamiii heralde :1rolleyes:

ay kızzzzzzzzzlar ben üstüste alıntı yapamiyoom ahada yeni farkettim :teytey:

yumurtlama dediiğin sinsice oluyor sen beklersen gecıkıyor unuttugunda yumurtluyosun
unutmayalım filisçiiiiiiiiiiiiiiim:icecream:

Sinsileeeeeerrrr nolcak hıh :umursamaz: doğru valla zaten bekledikçe hepsi kaçıyo,yımırta kaçıyo,adet günü kaçıyo.neyse sipoşlar kaçmasında :dance:

bizde seni seviyik kuzumm :1hug: ay bencede kusur kalmamalıyız bu fikre katılıyorum bu arada embryo transferi tüp bebekmi oluyo :bbo:

fillizz bende anlıyamıyorum her ay bu ay mesela akıntı pek olmadı gecen ay uzayan akıntı olmuştu aydan aya değişebilior belirtililer

kızzlarr bende bu sabah uykumdan agrıyla uyandım..bazen adet olunca o agrıyla uyanıyordum uyukdan aynı ona benzeyen bi ağrıydı daha yeni geçti....

hıııımmmm yoksa aklinialirimsmile neyse belirti konuşmuyoduk.canım yerimseniben anladın sen onu yerimseniben

hıııımmmm yoksa aklinialirimsmile neyse belirti konuşmuyoduk.canım yerimseniben anladın sen onu yerimseniben

canım umutlandıgım için yazmadım sadece agrıdan baya rahatsız oldum bazen adet olacagım gün sabaha dogru uykumda agrılar baslıyor ve o agrıyla kalkıp işe gelmek iğrenç oluyor aynı şekilde o ağrıyı hissedence rahatsız oldum o yüzden yazdım....

fillizz bende anlıyamıyorum her ay bu ay mesela akıntı pek olmadı gecen ay uzayan akıntı olmuştu aydan aya değişebilior belirtililer

ne biliyim bende anlamadım.ya bide diyorum analarımız yumurtladığınımı takip etmiş.ama yinede insan merak ediyor canım.şu yumurta testlerindenmi alsam tabi bulursam :sm_confused:

canım sen değil senin adına ben ümitlendim onu demek istedim.sonra kendime kızdım belirti yok diye.yanlış anlaşıldıysam özür a.s. ama iğrenç ağrı orası kesin a.s

günaydın kuzulaaaaarra.s. yaw ben hala kırmızıları göremedim anca 1 damla leke geldi 23ünden beri hadi hayırlısı galibammm ben hastayımmmkafamçokkarıştı en kısa zamanda bi doktora gitmem gerekiyor sanırımmm

bugün öğleden sonra büyük bir ihtimal yalnız kalıcam forumda. :kedi:
bugün bana iyi davranın kızlar benle konuşun ama zaten yalnızım sonrasında bilmiyorumkismile
günaydın dedim kimse cevap bile vermedi senağlama

olumunekankayizsmile günaydın canımcııımmm burdayım ben bütün günn:1hug:

canım sen değil senin adına ben ümitlendim onu demek istedim.sonra kendime kızdım belirti yok diye.yanlış anlaşıldıysam özür a.s. ama iğrenç ağrı orası kesin a.s

yok canım ya niye ysnlış anlıyayım...yumurtladıgımız anı anlayabilseydik çok iyi olurdu ona göre ilişki olurdu o zaman san artardı...benim eltim düzensiz adet olmasına ragmen 3 çocugu vardı onların üstüyle kazayla ( nasıl kazaysa tabi orasıda ayrı bi muamma ) iki kere hamile kalıp ikisinide aldırdı ....çok kızıyorum ona ....

günaydın kızlar..
ben bişi sorcam..4 kasım günüm..göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyo her adetten önce olur...ben bu ayki şansımı kaçırdım mı yoksa bir hafta var daha bu zamanda hamişş kalabilme ihtimalim var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…