- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.821
yaa sendemi çalışıyosun..ne kötü demi..benim yarın bile çalışma ihtimalim var..ohaoldumsmile
medical.......görümcenin hamileleği kesinleştimi yoksa bekleyip testmi yapacak ben hiç bilmiyom o işleride
yok kız yalnız kalmazsın ben yetısırım sana canım gunaydın bu arada kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaabugün öğleden sonra büyük bir ihtimal yalnız kalıcam forumda. :kedi:
bugün bana iyi davranın kızlar benle konuşun ama zaten yalnızım sonrasında bilmiyorumkismile
günaydın dedim kimse cevap bile vermedi senağlama
ne biliyim bende anlamadım.ya bide diyorum analarımız yumurtladığınımı takip etmiş.ama yinede insan merak ediyor canım.şu yumurta testlerindenmi alsam tabi bulursam :sm_confused:
evet canım çalışıyorum... hem yarın çalışmama ihtimalimi sormadım bile çünkü kesinn çalışıyorumm
bugün öğleden sonra büyük bir ihtimal yalnız kalıcam forumda. :kedi:
bugün bana iyi davranın kızlar benle konuşun ama zaten yalnızım sonrasında bilmiyorumkismile
günaydın dedim kimse cevap bile vermedi senağlama
ovulasyon testleri yumurtlama gününü tespitte çok faydalı tavsiye ederim ben korunmayı bıraktığım aydan itibaren o testler ile günlerimi tespit ettim düzenli adet görmeme rağmenboshayallersmile son iki seferdir de ateşimi de ölçmeye başladım olumunekankayizsmile
nerde çalışıyosun sen? durumun benimkine çok benziyo malesef..ben özel bir şirketteyim ve ne iznim var ne tatilim.
yok canım ya niye ysnlış anlıyayım...yumurtladıgımız anı anlayabilseydik çok iyi olurdu ona göre ilişki olurdu o zaman san artardı...benim eltim düzensiz adet olmasına ragmen 3 çocugu vardı onların üstüyle kazayla ( nasıl kazaysa tabi orasıda ayrı bi muamma ) iki kere hamile kalıp ikisinide aldırdı ....çok kızıyorum ona ....
ya zaten ben şu kaza nasıl oluyo hala anlamış değilim öpüşüncemi hamile kalıyolar yohsam delikafadulden
ayy bu ayy bayram tatili tam benim yumişlerimin olacağı haftaya denk geliyo..kasımda şansım azda olsa yüksek gibi....
yoookk ceketini atınca oluyo galibaa bende öyle duymuştumm:roflol:
hımm CADIARZU bende bulursam alıyım bari.nasıl bişeyki gebelik testi gibimi .ondadamı çift çizgi gerekiyoo yoksa mafoldumben
yoookk ceketini atınca oluyo galibaa bende öyle duymuştumm:roflol:
seninle biz gündasız galiba 9 kasım benim günüm....ve tabi yumurtlamada bayram tatiline geliyor ben kasımı gözden çıkardım çünkü büyük ihtimalle kayınvalidemlerde olucaz biraz zor çalışma olur..gerçi benim kociş annesinin evinde çalışma yönnüden istegi artıyor ne hikmetse......
ay dur kız ozaman yeni yöntem ayakları havaya dikmekten sonra ceketini atsın üstümüze belki kaza olur ne güzel :roflol:delikafadulden
kaza diye bşi yok yaaaaaaaaaaaaaa nasipppppppp
aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumuurtladığın günü tespit için onda da çift çizgi gerekiyor ben ilk çift çizgiyi görünce çok mutlu olmuştum sanki hamileymişim gibi kaydirigubbakcemile3 internetten alırsan ucuz oluyor eczanede 35 liradan fazla ve içinde sadece 5 tane oluyor. bu arada bu testleri çift çizgiyi yakalayana kadar yapmalısın o yüzden adetin düzenli değilse en az 5-6 tane gerekiyor çift çizgiyi yakalamak için yapman gereken test sayısı hergün bir tane yapılıyor adetin bittikten yaklaşık 2-3 gün sonra başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?