Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

medical.......görümcenin hamileleği kesinleştimi yoksa bekleyip testmi yapacak ben hiç bilmiyom o işleride

canım işte bebik rahme yerleştirildi ıkı gun ıce 10 gun dınlenecek tutunur sa kesınlescek tutunmazsa cok uzulcez ıkıncı denemesı hem yumurta tembellıgı var esınde de sperm sorunu var.

yok kız yalnız kalmazsın ben yetısırım sana canım gunaydın bu arada kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaa

ne biliyim bende anlamadım.ya bide diyorum analarımız yumurtladığınımı takip etmiş.ama yinede insan merak ediyor canım.şu yumurta testlerindenmi alsam tabi bulursam :sm_confused:

ovulasyon testleri yumurtlama gününü tespitte çok faydalı tavsiye ederim ben korunmayı bıraktığım aydan itibaren o testler ile günlerimi tespit ettim düzenli adet görmeme rağmenboshayallersmile son iki seferdir de ateşimi de ölçmeye başladım olumunekankayizsmile

günaydın canım tabiisi iyi davranırız .ne kadan mikemmel bi topikiz değil mi? hatta lafı bilem var minareden at beni ,in aşağı tut beni :teytey:

ayy bu ayy bayram tatili tam benim yumişlerimin olacağı haftaya denk geliyo..kasımda şansım azda olsa yüksek gibi....

hımm CADIARZU bende bulursam alıyım bari.nasıl bişeyki gebelik testi gibimi .ondadamı çift çizgi gerekiyoo yoksa mafoldumben

nerde çalışıyosun sen? durumun benimkine çok benziyo malesef..ben özel bir şirketteyim ve ne iznim var ne tatilim.

ben dernekte çalışıyorum canım gözlükçülerle alakalı mesleki bir dernek... onlarda malum esnaf tatil falan demeden açıyolar dükkanları onlar açınca bende burda oluyorum bi ihtiyaçları olur bişey sormak isterler gibisineeeyerimseniben amaaaa bayramda kaptım 9 gün izni sositososito

ya zaten ben şu kaza nasıl oluyo hala anlamış değilim öpüşüncemi hamile kalıyolar yohsam delikafadulden

ayy bu ayy bayram tatili tam benim yumişlerimin olacağı haftaya denk geliyo..kasımda şansım azda olsa yüksek gibi....

seninle biz gündasız galiba 9 kasım benim günüm....ve tabi yumurtlamada bayram tatiline geliyor ben kasımı gözden çıkardım çünkü büyük ihtimalle kayınvalidemlerde olucaz biraz zor çalışma olur..gerçi benim kociş annesinin evinde çalışma yönnüden istegi artıyor ne hikmetse......

hımm CADIARZU bende bulursam alıyım bari.nasıl bişeyki gebelik testi gibimi .ondadamı çift çizgi gerekiyoo yoksa mafoldumben

aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumuurtladığın günü tespit için onda da çift çizgi gerekiyor ben ilk çift çizgiyi görünce çok mutlu olmuştum sanki hamileymişim gibi kaydirigubbakcemile3 internetten alırsan ucuz oluyor eczanede 35 liradan fazla ve içinde sadece 5 tane oluyor. bu arada bu testleri çift çizgiyi yakalayana kadar yapmalısın o yüzden adetin düzenli değilse en az 5-6 tane gerekiyor çift çizgiyi yakalamak için yapman gereken test sayısı hergün bir tane yapılıyor adetin bittikten yaklaşık 2-3 gün sonra başlanıyor

listede gündaş gibi görünüyoz ama ben 4 kasımda olucam canım..ve göğüslerim şiş oldukça....adetim olası yanii..şaşmaz benim genelde günlerim...

ay dur alabilirsem alıyım bidahaki aya.bari onda çift çizgi görek hihoyyyt sağol canım bilgilendirdin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…