Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bu arada kızlar benim adet günüm yarın delikafadulden bu sabahki ateşim yüksekti o yüzden heyecan yaptım yarın öğleden sonra belki kan testi yaptırırım adet olmazsam eyvahedigeldismilebu topik çok hareketli diye buraya da bakıyorum olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

benim aileem başka ildeler.biz başbaşayız ama ben bi yerlere giderim diye düşünüyordum ama vaz geçtim...nasip kısmet...

listede gündaş gibi görünüyoz ama ben 4 kasımda olucam canım..ve göğüslerim şiş oldukça....adetim olası yanii..şaşmaz benim genelde günlerim...

canım ben karıştırmışız ben feyzanaz la karıştırdım gündaşız diye yazdım sana..eğer bu ay olmasa önümüzdeki ay 1 aralık ta yer alcam heheheyyyy.....sositosositolaelaelaelaelae

hihoyyyt KIZZZLARRR HERKESE BENDEN BİR ŞARKI GELİYOR... BARIŞ MANÇO DAN,BENDEN ÖTE BENDEN ZİYADE... :1hug:

Sabret gönül sabret
Sakın isyan etme
Bir gün elbet bitecek bu çile
İsyan etme
Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
Orda öyle bir isim var ki
Kuldan öte kuldan ziyade
Onu düşün ona sığın
O senden öte benden ziyade
Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde
Bir ben var ki benim içimde
Benden öte benden ziyade...........buyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

barıs manco cok severım bu sarkıyada bayılırım

merhabalar herkese.benim düzen 30 günde bir 7 kasıma alalım

ay dur alabilirsem alıyım bidahaki aya.bari onda çift çizgi görek hihoyyyt sağol canım bilgilendirdin yerimseniben

aynen çift çizgiyi gorunce harıka bı duyguya kapılıyo ınsan belkı saçma ve salakça ama öyle:roflol:
ben cep telefonuma cektım hatta forumda fotografolarak ekledım profılımde var he herleşşşler bakabıır cıft cızgımeeeeee
:dance::roflol:

alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SeLam kısLAr..
MoraLim çOk bozuK..GaLiba bende yine kist çıktımafoldumben
Sağ kasğm nasıL ağrio dünden beri bazen hareket edemiom batio gißi bazen geçio..
Ama aynı ağrio tanıyorum kendisini 3-4 ay önce yine çıkmıştı soğan kürü falan geÇmşti..
Ozaman ben iyiLeşmiştim eşimde varikosEL çıkMıştı..Şimdi eşim düzeLio çOk şükür ama bende yine kist çıktı ..
Çok fena yağMur yağio bi kaç gün içinde doktora gidicem bakaLım kaç cm miş:sinifsinif:

Geçmiş olsun canım nasıl kıst normal kıstımı patolojıye vermısmıydın daha öncekını?

ben gitmedim kızlar hala burdayım. az önce patron aramış yoldan gelmişti dinlenecekmiş ben seni ararım kalkınca diyo bana...delircem ya..adam demiyo hadi evinize gidin diyede ben seni ararım diyo..kimbilir kaçta kalkacak..

PoLikistik over mafoldumben doktora dedim tekrarLarmı belli olmaz dedii
Ama sanırım tekrarLadı..
ßu ay da fıs yaNi..
Soğan kürüne başLayım bari tekrardanmafoldumben

canım benım bı geboş olsan kist olmaz dıyorlar doğum yaptıktan sonra vücut kıst yapmıyomuş..
Soğan kurune basla canım Allah tez zamanda şifanı versin

bi haber okuyayım dedım karsıma bu cıktı :

Harvard Tıp Fakültesinden bilim adamlarının yaptığı araştırma, doymuş yağ ve tek doymamış yağ asidi oranı yüksek yiyeceklerle beslenen erkeklerin sperm sayısının azalabileceğini ortaya koydu.

Araştırma, özellikle omega 3 ve omega 6 gibi yağları içeren gıdalarla sağlıklı beslenen erkeklerin spermlerinin sağlıklı olduğunu gösterdi.

Sucuk, salam, sosis gibi şarküteri ürünlerinde doymuş yağ oranının yüksek olduğunu, zeytinyağının tek doymamış yağ asidi içerdiğini belirten bilim adamları, beslenme alışkanlıklarında yapılacak bazı değişikliklerin genel sağlığın yanı sıra üreme sağlığına faydalı olabileceğini vurguladı.

Araştırmaya ilişkin sonuçlar, Amerikan Üreme Sağlığı Birliği'nin konferansında sunuldu.

Konuyla ilgili makale, İngiliz The Independent gazetesinin internet sitesinde yayımlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…