Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

PoLikistik over mafoldumben doktora dedim tekrarLarmı belli olmaz dedii
Ama sanırım tekrarLadı..
ßu ay da fıs yaNi..
Soğan kürüne başLayım bari tekrardanmafoldumben

canım benimm seni anlıyorum bende mart ayında kist tedavisi gördüm 6 cm di benimki büyüktü baya sonra geçti.... ama bu ay komple sancı çektim 23üde adet gününmdü o günden beri 1 damlacık leke geldi bitti bende tekrarladı gibi hissediyorum en kısa zamanda deyvahedigeldismileoktora gidicem.... sende ihmal etme canım

aman bunlar tamda benim herifin sevdiği şeyler..kaydirigubbakcemile3

Bazen böyle üstüste gelir herşey zaten.
Olsun canını sıkma en önemlisi senin sağlığın cnm...

SağoLun kısLar..
Sanırım doktor işim pztsiye kaLdı..
Kist için alttan baktıkLArı için kadın doğumcu Lazım..
ßenm doktorum da bursanın merkezinde baya uzak bu yağmurda gidiLmz şu anda..
Pztsi de eşimin izin günü ozaMan götürür ancak..
Karnım şiş patLıcak gißi soL tarafıma bastırıorm ağırmıo ama sağa bastırınca ağrio..
Yok yok kesin tekrarLadı yaaa inş cm i çok büyük değilDir..eyvahedigeldismile

PoLikistik over mafoldumben doktora dedim tekrarLarmı belli olmaz dedii
Ama sanırım tekrarLadı..
ßu ay da fıs yaNi..
Soğan kürüne başLayım bari tekrardanmafoldumben

canım ya bendede daha önce polikistik over vardı.bekarken.ama tedavi falan edilmemişti o zaman.şimdi bebiş olmuyo 1 yıldır bende ondan şüpelendim doktora gidecem.ama polikistik over tedavi ediliyor sonuçta üzülme.inşallah biran önce şifa bulup bbeklerimizi alırız kucamıza.:Saruboceq:

Cnm tedavi ediLio da kist çıktığında onu yok etmek için..
Ama bunun sürekli tekrarLamasının tedavisi yOk..
€ğer öyLe bişeyden şüpheLeniosan soğan kürüne başLa derim..
Dün çOk ağırdı hareket edemedim eşim hemen soğan kürü yaptı bana dün geceden başLadım biLe ben ..
Kist canLı spremLeri öLdürdüğü için geße kaLmayı zorLaştırıyo maLesef..
Hepimizin haKKında hayırLısı oLsun..Raßßim diLerse oL demesi yeterLi gerisi fasa fiso taßi sınav dünyasındayız..

bana günaydın o zaman anca kalktım eşim izinli bugun :roflol:delikafadulden aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ohh ne güzel keyiftesiniz... bizde çalışmaya devam benim eşim izinli birde öğleden sonra..küsüm ona ama evde yalnız kalmasınıda istemezdim açıkcası :kedi:

bana günaydın o zaman anca kalktım eşim izinli bugun :roflol:delikafadulden aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

mistrall kurcalama fazla :roflol:bunun kocişi izinliymiş baksana akşamda tabi yarın izinliyiz nasıl olsa diye geç saatlere kadar mesai yapmıştır yol çalışmaları fln anca ayılmıştır garibimmm:roflol:-tatlicadiarzu-

oh oh ne güzel...sempatiksalakcinni

umarım temeller tutmuştur. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…