- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.861
PoLikistik over mafoldumben doktora dedim tekrarLarmı belli olmaz dedii
Ama sanırım tekrarLadı..
ßu ay da fıs yaNi..
Soğan kürüne başLayım bari tekrardanmafoldumben
Ama sanırım tekrarLadı..
ßu ay da fıs yaNi..
bi haber okuyayım dedım karsıma bu cıktı :
Harvard Tıp Fakültesinden bilim adamlarının yaptığı araştırma, doymuş yağ ve tek doymamış yağ asidi oranı yüksek yiyeceklerle beslenen erkeklerin sperm sayısının azalabileceğini ortaya koydu.
Araştırma, özellikle omega 3 ve omega 6 gibi yağları içeren gıdalarla sağlıklı beslenen erkeklerin spermlerinin sağlıklı olduğunu gösterdi.
Sucuk, salam, sosis gibi şarküteri ürünlerinde doymuş yağ oranının yüksek olduğunu, zeytinyağının tek doymamış yağ asidi içerdiğini belirten bilim adamları, beslenme alışkanlıklarında yapılacak bazı değişikliklerin genel sağlığın yanı sıra üreme sağlığına faydalı olabileceğini vurguladı.
Araştırmaya ilişkin sonuçlar, Amerikan Üreme Sağlığı Birliği'nin konferansında sunuldu.
Konuyla ilgili makale, İngiliz The Independent gazetesinin internet sitesinde yayımlandı.
geçmiş olsun cnm..sıkma canını..nasıl muayene ediyolar bu kist için.
SeLam kısLAr..
MoraLim çOk bozuK..GaLiba bende yine kist çıktımafoldumben
Sağ kasğm nasıL ağrio dünden beri bazen hareket edemiom batio gißi bazen geçio..
Ama aynı ağrio tanıyorum kendisini 3-4 ay önce yine çıkmıştı soğan kürü falan geÇmşti..
Ozaman ben iyiLeşmiştim eşimde varikosEL çıkMıştı..Şimdi eşim düzeLio çOk şükür ama bende yine kist çıktı ..
Çok fena yağMur yağio bi kaç gün içinde doktora gidicem bakaLım kaç cm miş:sinifsinif:
Ama sanırım tekrarLadı..
ßu ay da fıs yaNi..
canım ya bendede daha önce polikistik over vardı.bekarken.ama tedavi falan edilmemişti o zaman.şimdi bebiş olmuyo 1 yıldır bende ondan şüpelendim doktora gidecem.ama polikistik over tedavi ediliyor sonuçta üzülme.inşallah biran önce şifa bulup bbeklerimizi alırız kucamıza.:Saruboceq:
soğan kürü nasıl bişey
günaydın mı? kaydirigubbakcemile2
bana günaydın o zaman anca kalktım eşim izinli bugun :roflol:delikafadulden aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bana günaydın o zaman anca kalktım eşim izinli bugun :roflol:delikafadulden aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
mistrall kurcalama fazla :roflol:bunun kocişi izinliymiş baksana akşamda tabi yarın izinliyiz nasıl olsa diye geç saatlere kadar mesai yapmıştır yol çalışmaları fln anca ayılmıştır garibimmm:roflol:-tatlicadiarzu-
oh oh ne güzel...sempatiksalakcinni
umarım temeller tutmuştur. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?