- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.441
günaydın kızlar bugun o kadar moralim bozuk ki anlatamam dün akşam eşim o kadar kalbimi kırdıki çocuk meselesini attım içimden :sinifsinif:anladım ki eşim benim kadar çocuk istemiyormuşsenağlama senağlama senağlama
canım benım uzulme sen.. erkeklerın gudulerı bızım kadar saglam degıl duygularını anlayamayabılır eşin.. sürece değil sonuca bakıyor bu erkekler bebişin doğunca sende sevdirmezsin kikikiki:)
bencede sevdirmezsin.hep sen seversin kıskanıralkisalkisalkishihoyyyt
hepinize gunaydınlar canlarım bu arada
sevdam 31 ve taf arkadaslarım cok cok mutlu oldum haberlerınıze sağlıklar kucagınıza almayı nasip etsin Allahım. Maşallah sizlere.olumunekankayizsmile
canom_14+, dosthane+, sedis, Sevdam31, su__su+
bi sorun mu var ismimi görünce tırstım
:roflol::roflol::dance:
canım çevrimiçi olanlar ı kopyala yapıstır yaptım hepinize gunaydın anlamında:)bi sorun mu var ismimi görünce tırstım
kopyalayınca kendılıgınden cıkıyo artılar :):icecream:canom_14+, dosthane+, sedis, Sevdam31, su__su+
medikal niden herkesin isminin yanında artı varda benim ve sevdam31 in yanında yok.bir tür yoklamamı bu anlayamadım.ben yeni cahillerdenim aydınlatın beni
hmmm bende bişi yaptık sandım
dosthane, irm83, katre_inur, medicalsecreter, molecul, Sevdam31, su__su, UMURSAMA
kalabalığız arkadaşlar herkese merhaba.güzel ve keyifli pazarlar dliyorum hepinize.
sevdam31 dün akşam havadisleri sordum ben sorana kadar gitmişsin sanırım.ne yaptı eşin öğrenince anlat bakalım
dün çok güzeldi sedis ya .hiç bitmesini istemiyordum.biz evlendiğimizden beri eşim çocuk istiyordu ben istemiyordum14 aydır evliyiz.neyse ben ikna oldum sonunda ama eşim hep imada bulunur şimdi kucağımızda olacaktı şimdi böyle olacaktı derdi.hatta dün akşam eşime kerenk (doğuda yetişen baharda bir aylığına çıkan bir bitki) canım istedi dedim oda'sana birşey yok sadece bir durumda sana bulup getiririm dedihiç çaktırmadım tabi .samimi arkadaşının eşi doğum yaptı onu ziyarete giderken şimdi hamile olsaydın senii çok daha fazla sevecektim dedi.ben bişey demedim.arkadaşını gördü içi daha çok yandı tabi gece eve geldik...
irm83 senden naber gulüm
eeeeeeeeeeee sona öldüm kız meraktan çatlatma insanı
moralim bozukgelicek kırmızılar sankii,hani belirti konuşmak yasak ya bende de belirti yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?