Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bi sorun mu var ismimi görünce tırstım

Son düzenleme:
canom_14+, dosthane+, sedis, Sevdam31, su__su+

medikal niden herkesin isminin yanında artı varda benim ve sevdam31 in yanında yok.bir tür yoklamamı bu anlayamadım.ben yeni cahillerdenim aydınlatın beni

bi sorun mu var ismimi görünce tırstım
canım çevrimiçi olanlar ı kopyala yapıstır yaptım hepinize gunaydın anlamında:)

canom_14+, dosthane+, sedis, Sevdam31, su__su+

medikal niden herkesin isminin yanında artı varda benim ve sevdam31 in yanında yok.bir tür yoklamamı bu anlayamadım.ben yeni cahillerdenim aydınlatın beni
kopyalayınca kendılıgınden cıkıyo artılar :):icecream:

dün çok güzeldi sedis ya .hiç bitmesini istemiyordum.biz evlendiğimizden beri eşim çocuk istiyordu ben istemiyordum14 aydır evliyiz.neyse ben ikna oldum sonunda ama eşim hep imada bulunur şimdi kucağımızda olacaktı şimdi böyle olacaktı derdi.hatta dün akşam eşime kerenk (doğuda yetişen baharda bir aylığına çıkan bir bitki) canım istedi dedim oda'sana birşey yok sadece bir durumda sana bulup getiririm dedi hiç çaktırmadım tabi .samimi arkadaşının eşi doğum yaptı onu ziyarete giderken şimdi hamile olsaydın senii çok daha fazla sevecektim dedi.ben bişey demedim.arkadaşını gördü içi daha çok yandı tabi gece eve geldik...

eeeeeeeeeeee sona öldüm kız meraktan çatlatma insanı

televizyonda dizi izliyorduk .reklam oldu.iki ay önce küçücük bir bebek geceliği alıp hediye paketi yapmıştım onu alıp eşimin yanına gittim.sana bir hediyem var dedim.ama nasıl heyecanlıyım kalbim çıkacak.çok sevindi paketi biraz açtı sonra yok şimdi açmıyacam sonra açarım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…