- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.461
ayyy kız anlatsana sonra nolduuuuuuuuuu
üzme cnm kendini bende aynı durumdayım hiçbir belirti yok kanımı bile içime çekiyorum hiç bişey hissetmiyorum ağrı sızlama hiç bişey yok.
kusura bakmayın eşim geldi onunla ilgileniyordum
dizinin en heyecanlı yerinde reklam olurya aynen ölesin kızzzzzzzzzz:)))))))9
aaaaaaa hiç faretmedim canım yaa du değiştirem :)))kız cano bizim bebekler birbirine benzeyecek herhalde ne dersin.Bu bebek benim favorim de.Hatta adı bile var ZEYNEPPPPPPPPPPPPPP
ben patlıyacam meraktan neyse ısrarlarıma dayanamadı açtı.hiç birşey anlamadan yüzüme baktı.çünkü hiç tahmin etmiyor.kırmızıları yiyeceğimi zannediyor.''şimdilik geceliklerini yolladı babama söyle 9 ay sonra ben gelecem dedi...benimki hala anlamadı hamileyim diyince öyle bir sarıldıki boynumu kıracakta tabi ben ağladım.onunda gözleri dolmuştu
ben patlıyacam meraktan neyse ısrarlarıma dayanamadı açtı.hiç birşey anlamadan yüzüme baktı.çünkü hiç tahmin etmiyor.kırmızıları yiyeceğimi zannediyor.''şimdilik geceliklerini yolladı babama söyle 9 ay sonra ben gelecem dedi...benimki hala anlamadı hamileyim diyince öyle bir sarıldıki boynumu kıracakta tabi ben ağladım.onunda gözleri dolmuştu
ya göğüsüm bile hiiiçççççç acımıyooooo(
aaaaaaa hiç faretmedim canım yaa du değiştirem :)))
aynen cnm bozma moralini bu ay olmassa artık bi dahaki aya cnm
yok canım değiştirmiştim rahatsız olmuyorsan tekrar koydum resmi inş ama benim bu aydan ğpek ümidim yok :2:HAYIRR TATLIM KALSIN LÜTFEN.bENİM HOŞUMA BİLE GİTTİ ASLINDA.sENİN İÇİN NEMLİ DEĞİLSE KESİNLİKLE DEĞİŞTİRME.belki uğurlu gelir bize ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?