- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.481
değiştirmişsin bile ben yazana kadar.neyse sen bilirsin gulümmmmmmmmmm
sonra kerengimi isterim dedim.bu mevsimde nereden bulacaksa....darısı en kısa zamanda sizin başınıza kızlar...
moralim bozukgelicek kırmızılar sankii,hani belirti konuşmak yasak ya bende de belirti yok zaten
kızlar biraz önce eşim geldi yanıma ne yapıyorsun dedi bende kendi tickerımı gösterdim ona burada ne yazıyor dedim 2 day unstil testing yazısını.oda nedese iyi sana 2 tane test çubuğu lazım dedi.hahhaha koptum gülmekten
ben mutfagı toparlıyorum bı taraftan bi taraftan yazdıklarınızı okuyorum irmciğim.medicalcim sen ne alemdesin bişey yazmıyosun?
okurken benim bile gözlerim doldu vallahi.aminnnnn.inşallah bu güzel duyguyu bizde yaşarız.
4 aydır olmuyo hiçbir problem yoksa neden olmuyor,offff,neyse sizin de başınızı ağrıttım
şuanda çekirdek yiyorum öyle kaptırmışım ki kendimi duramıyorum hee :)) eşime kırgınım ya hıncımı çekirdekten alıyorum resmenn
heme moral bozmak yokk.. cnm benüm.
:
ben mutfagı toparlıyorum bı taraftan bi taraftan yazdıklarınızı okuyorum irmciğim.
Ben calısıyorum işte günübirlik ilişkiler yaşıyorum :)yani eşimle..
birkaç gündür gıremedım pek topiişe 30 sayfa olmus okumaktan kör oluyodum nerdeyse..
amin inşallah canıko
güzelim benimde olmuyor görüyorsun bu yolda beraber yürüyoruz allahım ol dedimi oluyor.bize düşen çalışmak ve bol bol dua etmek gerisi allahtan...
canom çıtlıam derken akrep nalan olmayasun gı ..çıtla çıtla eşinden alma hıncını o sana şimdilik lazım.inş.hamile kaldığında bu çekirdekleri bile hoş bir anı olarak hatırlarsın
canom çıtlıam derken akrep nalan olmayasun gı ..
dosthaneee senmi geldin kuzu nasılsın?
yok gıı kilo falan alamıyom ben sinir yapınca zayıflıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?