Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

şuanda çekirdek yiyorum öyle kaptırmışım ki kendimi duramıyorum hee :)) eşime kırgınım ya hıncımı çekirdekten alıyorum resmenn

moralim bozuk gelicek kırmızılar sankii,hani belirti konuşmak yasak ya bende de belirti yok zaten

heme moral bozmak yokk.. cnm benüm.

medicalcim sen ne alemdesin bişey yazmıyosun?
ben mutfagı toparlıyorum bı taraftan bi taraftan yazdıklarınızı okuyorum irmciğim.
Ben calısıyorum işte günübirlik ilişkiler yaşıyorum :) yani eşimle..
birkaç gündür gıremedım pek topiişe 30 sayfa olmus okumaktan kör oluyodum nerdeyse..

okurken benim bile gözlerim doldu vallahi.aminnnnn.inşallah bu güzel duyguyu bizde yaşarız.

amin inşallah canıko

bozmayım diyorum ama elimde değil sanki,senin kaç gün var bakıyım bi hafta mı kaldı

güzelim benimde olmuyor görüyorsun bu yolda beraber yürüyoruz allahım ol dedimi oluyor.bize düşen çalışmak ve bol bol dua etmek gerisi allahtan...

kızlar benim 8 ay ugrasıp 8. ayında gebe kalan arkadasım var doktorlar bu yuzden 1 sene sure verıyolar ıste.. aaa bukadan şitres olmayun.. benimde bilinçli ikinci denemem ondan once de bı kere karambole denemem toplam 3 oluyo..
çıtla çıtla eşinden alma hıncını o sana şimdilik lazım.inş.hamile kaldığında bu çekirdekleri bile hoş bir anı olarak hatırlarsın
canom çıtlıam derken akrep nalan olmayasun gı ..

selam millet herkes mutfakta yemek mi yapıor
yoksa ütü mü yapıyosunuz hmm?
Ben yemekelrımı yaptım bırazdan sofra kuracagım ondan sonra da tiyatroya gidcz kocacuhum ile bir bakayım arkadaslarım neler konusmus dedım kımsecıkler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…