Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

slm canım bende yaptım yemegimizi eşimle yedik şimdi göreve yolladım geldim sizede afiyet olsun canımm

Merhaba Kızlar;
Nasılsınız bakalım.. Şehirdışında kuzenimin düğünü vardı oraya gittim.. eşimle 4 gündür ayrıyız.. 1 kasım-7 kasım yumurtlama dönemim bakalım çalış çalış.. ne olacak....

iyi aksamlar melıke _ecesuu sizede afıyet bal seker olsun
çokk tesekkür ederim bitanem benimm

herkese selam kızlar bizde birazdan yemek yices.doymadan önce bi bakayım dedim kim var kim yok.şimdilik hoşçakalın
slm canım nasılsın afiyet olsun canım sizedee

mrb canım nasılsın hayırlı olsun kuzenin dügünüde hiç sorma valla bizde calıştık elimizden geldigince ya inşallah emeklerimiz boşa gitmez canımm

selam kızlar ya size bişey sorcam bilgisi olan varsa bana cevap verebilirmi bugün ilişki sırasında baya yoğun beyaz bi akıntı geldı geçen günde aynı şey olmuştu ama koku acı kaşıntı vs yok nedeni ne olabilir acaba

kanamam 7 gündür dewam ediyor hala kesilmedi erkenden doktora gidicem dua edin kötü bişey çıkmasınn

adete yakin oluyor yumuta beyazi gibi canimmmmm

canım bu arada hamilede olabilirsin yada gec yumurtlamışda olablirsin dur daha hemen kestirip atma

bilemiyorum ki ama daha önce hiç böyle olmamıştı yani az şeffaf akıntı gelirdi adetten önce sonra adet olurdum bu sefer bildiğin beyaz adamın üstü başı başı bile battı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…