- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.501
selam millet herkes mutfakta yemek mi yapıor
yoksa ütü mü yapıyosunuz hmm?
Ben yemekelrımı yaptım bırazdan sofra kuracagım ondan sonra da tiyatroya gidcz kocacuhum ile bir bakayım arkadaslarım neler konusmus dedım kımsecıkler yok
slm canım bende yaptım yemegimizi eşimle yedik şimdi göreve yolladım geldim sizede afiyet olsun canımm
çokk tesekkür ederim bitanem benimmiyi aksamlar melıke _ecesuu sizede afıyet bal seker olsun
slm canım nasılsın afiyet olsun canım sizedeeherkese selam kızlar bizde birazdan yemek yices.doymadan önce bi bakayım dedim kim var kim yok.şimdilik hoşçakalın
Merhaba Kızlar;
Nasılsınız bakalım.. Şehirdışında kuzenimin düğünü vardı oraya gittim.. eşimle 4 gündür ayrıyız.. 1 kasım-7 kasım yumurtlama dönemim bakalım çalış çalış.. ne olacak....
kanamam 7 gündür dewam ediyor hala kesilmedi erkenden doktora gidicem dua edin kötü bişey çıkmasınn
yaaaaaaaaaa kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaa
ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım kimseden ses soluk yok topik pazar tatilinde galiba
adete yakin oluyor yumuta beyazi gibi canimmmmmselam kızlar ya size bişey sorcam bilgisi olan varsa bana cevap verebilirmi bugün ilişki sırasında baya yoğun beyaz bi akıntı geldı geçen günde aynı şey olmuştu ama koku acı kaşıntı vs yok nedeni ne olabilir acaba
galiba canım sende hoş geldin nasıl gidiyor calışmalar senin yumurtlama günlerin mi?
adete yakin oluyor yumuta beyazi gibi canimmmmm
yok canım yumurtlama günlerim değil adetime 3 4 gün var ama daha erken olacakmışım gibi geliyo senin durum ne
canım bende karışık adetim düzensin 14 ekimde adet oldum yumurtladığım günü bilmiyomo yüzden her gün calışıyoz
canım bu arada hamilede olabilirsin yada gec yumurtlamışda olablirsin dur daha hemen kestirip atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?