Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Sorma yaaa ben nelerle ugrasiyorum igneler kan vermeler sürekli doktora gitmeler ama esime bir sigarayi bile biraktiramadim keci boynuzunu bile yediremiyorum bazen cok kiziyorum

aynen canım şu sigarayı bırakamadı bi türlü ya.napcam bilmiyorum.biraz bizim gibi hissetseler ne iyi olurdu işimizi kolaylaştırırlardı. kötükedihüso kötükedihüso

Emin misin canim ya?? Ben tam tersini okumustum.

Nasil bukadar kayitsiz duruyorlar anlamis degilim hicmi heyecanlanmiyorlar cocugum olsun diye.

valla olmazsa hiç umrunda olmicak bizimkinin :1closedeyes: napiim ben istiyorum ya o bana yeter boşver :teytey: kahve de canım sperm hareketlerini artırıyor ama bir fincandır heralde fazlası tabi zararlı.bir iki saat önceden sert kahve içerse spermler hareketleniyomuş heryerde yazıyo :kedi: :kedi: ben kahvesine fazla dan ekliyorum çaktırmadan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Evet bende ayni fikirdeyim sizinle. Biraz onlarinda yaptiklarina dikkat etmeleri gerekiyor. Zannediyorlar ki is sadece bizimle bitiyor ama oyle degil. Yediklerine dikkat etmeleri gerekiyor. Mesela cok sicak dus ya da sauna ya girmek de kotu etkiliyormus. Ben yanlis hatirlamiyorsam okudugum bir kitapta kola ve kahve yani kafeinli icecekler de kotu etlkiliyor deniliyordu.

canım kahveyi tabi az içmek gerekiyo ama çalışmalardan önce bi fincanın zararı olmaz aksne yararı var yerimseniben

< Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya&#8217;dan geliyor. Brezilya&#8217;da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.> Kızlar bunu bi sağlık sitesinden kopyaladım. sositososito

arkadaşlar yaa ben bu incir kürünü yaptım ama tadı çok kötü bide çok tatlı geldi bana bıraktım içmeyi.ben daha önce folbiol adlı folik asiti kullanıyordum eşim onu bulamamış folic plus almış onu içsem bişey olmaz demi?

valla ben bugün başladım içilmeyecek gibi değil.incir severim..nalları dikme tekniğini de uygulıycam:)ilk defa böyle şeyler yapıyorum,çok komik

karınca gibiyiz hee regli günü yatıp yumurtlama günü çalışıyoz kocalarımızda agustos böcükleri hep eglencedeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…