- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
valla olmazsa hiç umrunda olmicak bizimkinin :1closedeyes: napiim ben istiyorum ya o bana yeter boşver :teytey: kahve de canım sperm hareketlerini artırıyor ama bir fincandır heralde fazlası tabi zararlı.bir iki saat önceden sert kahve içerse spermler hareketleniyomuş heryerde yazıyo :kedi: :kedi: ben kahvesine fazla dan ekliyorum çaktırmadan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Eki Görüntüle 57019
karınca gibiyiz hee regli günü yatıp yumurtlama günü çalışıyoz kocalarımızda agustos böcükleri hep eglencedeler
Kizlarrrr bu kahve tiyosu cok iyi. Peki tadi kötü olmayan ve Spermleri güclendiren baska seylerde var midir? Tadi kötü olunca yediremiyorum esime! Bizim spermiogramm cok kötü cikti hertürlü tiyonuza ihtiyacim varrr. Bu arada Vitamin haplari ise yariyor mudur sizce??
acil cevap....arkadaşlar yarın yumurtlama günüm .bugün kasıklarımda özellikle sağ kasığımda sancı var .bu ne demek oluyor.soğan kürü de kullanıyorum???
canım keçiboynuzu pekmezi var. harnup pekmezi diye de geçiyo. benim eşim bayıla bayıla yiyo valla:)
Ohhhhh bunu ögrendigim iyi oldu bundan sonra bende yapayim bari sert bir kahve. Yanliz hertürlü kahve olabilir mi canim türk alman kahvesi? kaydirigubbakcemile3
yok canım ya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?