Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bedenide ekleyin kızlar kırmızı kartı yedim ama bu aya çok ümitliyim üzgün diilim kürüm ve presedle kalıcam bu ayyyyyyyyyyyyyy bekle bizii kasımmmm

Ohhhhh bunu ögrendigim iyi oldu bundan sonra bende yapayim bari sert bir kahve. Yanliz hertürlü kahve olabilir mi canim türk alman kahvesi? kaydirigubbakcemile3

Kizlarrrr bu kahve tiyosu cok iyi. Peki tadi kötü olmayan ve Spermleri güclendiren baska seylerde var midir? Tadi kötü olunca yediremiyorum esime! Bizim spermiogramm cok kötü cikti hertürlü tiyonuza ihtiyacim varrr. Bu arada Vitamin haplari ise yariyor mudur sizce??

beklenmeyen adet tarihim 17 kasım yazarmısınıss kısçeler siz yazın ama ben olmucam ama siz yinede yazın :))))))))))))))))))))))bundan sona böle
POZİTİF ENERJİİİİİİİİİİİİİİİİ

canım keçiboynuzu pekmezi var. harnup pekmezi diye de geçiyo. benim eşim bayıla bayıla yiyo valla:)

acil cevap....arkadaşlar yarın yumurtlama günüm .bugün kasıklarımda özellikle sağ kasığımda sancı var .bu ne demek oluyor.soğan kürü de kullanıyorum???

acil cevap....arkadaşlar yarın yumurtlama günüm .bugün kasıklarımda özellikle sağ kasığımda sancı var .bu ne demek oluyor.soğan kürü de kullanıyorum???

yumurtlama zamanında benimde kasıklarımda sancı oluyor canım..yumurtlamamda hiç bi problem yok..hatta doktor normalden iyi diyor korkulacak bişi değil yani bence

canım keçiboynuzu pekmezi var. harnup pekmezi diye de geçiyo. benim eşim bayıla bayıla yiyo valla:)

Bayila bayila mi yiyor?? Ben ondan aldim ama imkani yok esime yediremiyorum. Hem kokusu hemde tadi cok kötü hakikaten. Keciboynuzu Pekmezinin cesitleri var mi diyecegim ama yoktur herhalde aynisi olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…