- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Elmakurdu canım bugün kırmızıyı gördüm bende.umutlarımı kaybettim sanırım önce umut aşılamam lazım.Bana yardımcı olur musunuz:sinifsinif:
Hoşgeldin canım
Bi dahakine günüm geçmeden test telaşına düşüp kendimi daha fazla heyecanlandırmıcam.Onun için 15 Kasım a ekler misiniz beni de:1rolleyes:
anamm ne çok yazmışsınız okuya okuya bi hal oldum
elma kurdu artık beni de ekleyebilirsin listeye 14 kasım :sinifsinif:
günaydınnn
ne uyuması uykularım kacıyor kırmızı kartı gördüm!!!!
sizin topike transfer oldum.
ekleyin bakim beni de:16 kasım
arkadaslar çok üzgünüm hasta oldun Allah bu ayda nasip etmedi nasip umutlar 13 kasıma tasındı listeye benide eklerseniz çok sevinirim
beklenmeyen adet tarihi 9 kasim benide ekleyun daaaaaa
Merhaba arkadaslar benim adetim 15 Kasim olucak. Beni de eklermisiniz?
Elmakurdum gülümmm benide yazar misin listeye. Ben Adetimi 05.11.10 de bekliyorum. Catlatma ignesi vuruldum dün veya bugün yumurtalar catlamasi lazim. Bizim Spermiogramimiz cok kötü cikti tutmasi mucize olur ama ugrasiyoruz iste allahtan ümit kesilmez.
bedenide ekleyin kızlar kırmızı kartı yedim ama bu aya çok ümitliyim üzgün diilim kürüm ve presedle kalıcam bu ayyyyyyyyyyyyyy bekle bizii kasımmmm
beklenmeyen adet tarihim 17 kasım yazarmısınıss kısçeler siz yazın ama ben olmucam ama siz yinede yazın :))))))))))))))))))))))bundan sona böle
POZİTİF ENERJİİİİİİİİİİİİİİİİ
Selam kızlar,günaydın=)
Bgn folik asit başlayacağım artık.
Önereceğiniz bir marka var mı?
canım günaydın, öncelikle doktoruna danışıp almanı tavsiye ederim, iki iyi marka var bildiğim folbiol, folplus ben folbiol kullanıyorum. günde yarım tane alıyorum ama birçok kişi tam alıyor bunu, folplus ta günde 3 tane alınıyor bildiğim kadarıyla, dr ile görüşmeni tavsiye etmemdeki sebebp kan testi falan yaparak kaçtan alacağın a karar vermesidir .
Günaydın arkadaşlar..
Cumartesi günü için dr dan randevu almıştım gittim kontrole. Aslında alttan muayene olmak istemiyordum ultrasonla baktırırım diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı dr biraz aksi ters bir kadındı ultrasonla birşey anlayamam dedi ve zorladı biraz. Neyse çok ta kötü değilidi ama yine de bayağı canım yandı. İlişkiye girerken acı duyuyorum demiştim vajinam çok darmış normal dedi zar kalıntıları duruyormuş hala. Bir de rahimim boynu bükük gibi duruyormuş ama gebeliğe engel değil dedi. Folbiol verdi ve adetin 10 14. günleri arası çok dikkat et 2 saat kalkma dedi. Haberler böyle...
Canım doktora gideceğim ama epilasyon gününü bekliyorum.
Folik asit için de artık geç kalmak istemiyorum.
Çünkü önümüzdeki ay başlayacağız biz de çalışmalara.
Ben başlayayım diyorum,sonra doktora gidince onaylatırım.
Sanırım bir sorun olmazbilmiyorumkismile
anladım canım folplus ta ekstra d vitamini takviyeside var sanırım ondan 3 tane alınıyor, sen folbiol al ozaman birde eczacıya sor
Canım günde ne kadar alman gerekiyormuş folbiolu?
Sabahları tok karnına 1 adet dedi. Bu arada ne kan ne idrar tahlili yapmadı. Herkese aynı veriyorlar herhalde.
Kızlar günaydın...
Bu topic şenlenmiş yine ne güzel...Bugün doktor kontrolüne gideceğim.Reglimin 4. günündeyim.Sanırım yine klomen vericek.Acaba başka doktora da danışsam mı doğru uygulamamı yapıyoruz.Okuyorum mesela klomen alan herkes iğne yaptırmıyo ben de yumurtlama normalken neden ilk seferde iğne yaptı?Yan etkileri olursa ?Başka bir doktora da gitsem mi?:1rolleyes:
Sesimi duyan yokkk muuuuuu?bilmiyorumkismile
yok canım ya ....
Sesimi duyan yokkk muuuuuu?bilmiyorumkismile
BEnimde bi fikrim yok bu konu hakkında ama eger istersen şüpheleri gidermek için baska bi dr a daha gidersen iyi olur için rahat eder
yaaaa kızlarrrr be neyapacğaım yaaaa elim kolum bağlı anlamadım durumumdan hiçbirşey regl.tarihimin 14.günü hala bişi yok üzülsemmi seivnsemmi bilemedim pehhh.7.günü kan testi idrar testi falan yaptıydım negatif şimdi birdaha yapsammı yapmak istemiyorum ayyyy ofssss
Nasıl yani canım,reglin 14 gün gecikti mibilmiyorumkismile
hıhı evet psikolij olarak kendimi hamile hissediyorum(( midem bulanıyor sankii başım dönüyor sanki yemekler burnuma koyuro sanki ay çokk fena bir durum resmen psikolojik hamillelik yaşıyorum diğer yandna regle belirtisi yokkk ne karnım ağrıyor ne sivilcem çıktı ne memişler dolgunn ayyy ofsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?