- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.561
kayınvalidem süper bir insann arkadaş gibiyizz canımm kaynanayı sevenn gelin varmıdır başka bilmiyorum günlük sesini duymazsam çatlarımm :))))
bugun benım gunum ,hasta olacak gıbı agrım yok ama kahverengı akıntım var hafıf. umudum yok beklemedeyım.
benim kaynanam çok zor bir kadındır... Kıskanç ve tuhaftır en başta biraz zorlandım ama şimdi alıştık birbirimize beni gelini değil kızı gibi görüyor bende onu öyle tabi... Arada birbirimize sinirleniriz onuda söyleriz çatır çatırr kavga ederiz yaniiiAma 5 dk sonra biter dün akşam açmış laptopu beni çağaıyor baktım bi dünya kazak şapka modelleri indirmiş sana bundan yapacam şundan yapıcamm sayıyoo çok hoşuma gittiii geçen senede ne modellerle eldivenler şallar bi sürü şey yapmıştı yine yapcakk Biz onunla herşeyi konuşuruz cinsellikten tuttaaa aklına gelecek herşeyy canım o benimm öbür gelini sevmiyooo çünkü ben eltimi sevmiyorumm oda benden yana oluyoorr Ama kızlar şunu unutmayınn ben bir numaralı kötü gelin olurdumm çünkü kayınvalidem zor bir insan... Ama eşimin annesi diyip saygı duydum ben ona 1 adım attım oda bana şimdi şükürler olsun iyiyizz
ben 4 ,5 yıllık evliyim.daha kayınvaldemle hiçbirzaman tartışmadık..çok saygılıyızdır birbirimize, çok resmiyizdir..
cnm senin kayınvaliden zorda olsa iyi bir insanmış...benim kayınvalidemin yanında eltime atsan hemen savunur kim olursa olsun.kendiside hakkında neler söylüyo neler.hiç sevmiyo. Annem benim için birsürü bebek hazırlıpı falan yapıyo..hamarattır annem çok sever örgüyü falan.geçenlerde ördüğü bir hırkayı göstermiş.illa eltimin kızına da istiyomuş.gelde kızma işte.demiyo güzel olmuş dünür eline sağlık diyede hemen eltimin çocuğu düşnüyo...off sinir oldum gene.
maşalllah diyelim güzel bişey...........benim kayınvaldem 69 yaşına birazda kuşak farklılığı var.....
maşalllah diyelim güzel bişey...........benim kayınvaldem 69 yaşına birazda kuşak farklılığı var.....
benimkide 58 yaşında ama ne sorsan 40 derçok bakımlıdır beraber kuaföre gideriz alışveriş yaparızz
kayınvalidem süper bir insann arkadaş gibiyizz canımm kaynanayı sevenn gelin varmıdır başka bilmiyorum günlük sesini duymazsam çatlarımm :))))
cnm senin kayınvaliden zorda olsa iyi bir insanmış...benim kayınvalidemin yanında eltime atsan hemen savunur kim olursa olsun.kendiside hakkında neler söylüyo neler.hiç sevmiyo. Annem benim için birsürü bebek hazırlıpı falan yapıyo..hamarattır annem çok sever örgüyü falan.geçenlerde ördüğü bir hırkayı göstermiş.illa eltimin kızına da istiyomuş.gelde kızma işte.demiyo güzel olmuş dünür eline sağlık diyede hemen eltimin çocuğu düşnüyo...off sinir oldum gene.
bana kimse yardımcı olmayacak heralde,neyse kendinize iyi bakın..
cnm ben görmedim birşeymi sordun..hemen yardımcı olmaya çalışalım.
sedis naber nasıl gşdşyo gebelik
kontrole ne zaman gidiyosun
benide hiç istemişti kaynanam onların köylü diğilim diye sonra kaynım evlendi aynı köylüler ama iki ayda kavga ettiler şimdi en kıymetli ben oldum tabi her işlerine ben koşuyom doktor falan geçmişede takılmıyorum yoksa sinirim bozuluyobenim eltim istenemeyen gelin oldu kaynım habersiz nikah kıydı düğüne el gibi çağardılar falan bi dünya olay... biz kıza sinir oluyoruz ama çünkü konuştuığunu bilmeyen bi söylediği öbürünü tutmayan salak bişeyybunlar evlendi düğünde ağlamalar falan anneyi zor sakinleştirdikk... amaaaa aradan 1 ay geçti bu kızz bi değerli oldu bi kıymetlii oldu.. benim papuç damdaa aman dilinden düşmüyorr bende gizli ona hediye almalar... ben bozuldum tabi okadar şey yaptı bu kız nasıl böyle değişiyor diye... bigün dedimki senin yeni gözden belli ama anne herkes zuzu değil sabırla bekliyorum dedim... neyse araya az mesafe girdii bigün ağlayarak arıyor yok eltin onu dedi bana böyle yaptı bilmem nee sonra baya çabaladı beni geri kazanmak için ama şimdi iyiyizz... oda dengeyi korumayı öğrendii
sağol cnm,şu tickerımda yanlışlık var da onu düzeltmeyi bilen varsa diye sormuştum,geçen ay regli gecikince tarih değişti de o öyle kalakalmış ya 30 unda ya da 1inde beklenmeyen günüm
bugün akşam kayınvaldeme gidicez,haftada 1 uğruyoz görev gibi yaaa çok sıkılıyorum.....
ayyy maşallahselam kızlar nasılsınız bakalım.iyim medicim çok şükür .kontrole iki gün önce gittim herşey yolunda şimdilik.kalp atışlarını falan duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?