- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.581
benide hiç istemişti kaynanam onların köylü diğilim diye sonra kaynım evlendi aynı köylüler ama iki ayda kavga ettiler şimdi en kıymetli ben oldum tabi her işlerine ben koşuyom doktor falan geçmişede takılmıyorum yoksa sinirim bozuluyo
:
ayyy maşallah
allah kucağınada nasip etsin sağlıkla inş
sanırım yenisini yapman gerekiyor tatlım
selam kızlar ... yarın amelyat olucam ve gıcık olduğum ne varsa yapacaklar.. lavman. sonda çok sinirlerim bozuk mideme ağrılar giriyo
takılmamak en doğrusu... sonuçta herkes hata yapar benim anneme babam hiç onlara kızmadım mı hiç hata yapmadılarmı yada kız kardeşimm oooo sürüsüne berekett.. ama unutuldu gittiii şimdi konu kaynana olunca sanki 1 hakkı var gibi hata yaptı bittiii demek çok doğru gelmiyor bana... hatasını anladıysa pişamansa ve tekrar etmezse sorun yok bence
sedacım hoşgeldin,yenisini yapmayı bilsem bilmiyorum ki..sen biliyomusun?bu arada bebişin kalp atışlarını duymuşsun ne güzel,darısı buradaki herkesin başına inşallah..inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebişine:)
sağol cnm..en son 5 kasımda oldum gecikmeli,normalde 26-27 günde 1 oluyorum belki de aralık 1 e kayabilirsende hoşgeldin canım.biliyorum canım yaz gününü yapayım.amin canım.darısı burdak herkesin başına
sağol cnm..en son 5 kasımda oldum gecikmeli,normalde 26-27 günde 1 oluyorum belki de aralık 1 e kayabilir
uzak kaldım sanırım geçmiş olsun canım ne ameliyatı bu?
slm kızlar bişi sorcam size yaa en son adetim 20 ekimdi bu ay olmadım adet idrar tesstide pozitif çıkmıştı biliyorsunuz daha doktora gitmedim sizce gitmelimiyim birazdaha bekleyimmi ilk bebeğim kalp atışları alınamamıştı git gel git gel çok yıpranmıştım sonrada kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum erkenden gitmeye
napayım sizce yaaa
endometriosiz çikolta kisti cnm.. laparoskopi ile... carfty valla ne bilim bi heyca yaptım yarın bu saatlerde amelyatta olucam... budan paylaşmak iyi gelio... sohbet etmek kafamı dağatıyo... bide lokal anestezi falan dedi bi tanıdık acaba tamamen mi uyutucaklar bölgesel mi... ben uyumayı tercih ederim kalbim dayanmaz...
tatlım ovulasyon ticker mı yoksa test ticker mi yapayım.bide bu tickerla aynı mı olsunyazısı falan
durduğun kabaaaaahhhhaaatttt... git bi anl evelki iyi kötü ne var öğren ona göre tedbir alınsın.... ay hadi hayırlısı....
aç gel dedi mi dr
aç gidince genelle yapıo die biliorum
e sorsana arayıp aklında kalmasın
slm kızlar bişi sorcam size yaa en son adetim 20 ekimdi bu ay olmadım adet idrar tesstide pozitif çıkmıştı biliyorsunuz daha doktora gitmedim sizce gitmelimiyim birazdaha bekleyimmi ilk bebeğim kalp atışları alınamamıştı git gel git gel çok yıpranmıştım sonrada kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum erkenden gitmeye
napayım sizce yaaa
aç gel dedi evet.. sormam dün sordum sonda da lavman da var dedi... bilmeden gitmek daha kolay öbür türlü düşünüyorum kuruyorum.. evde telaşe var cnm ben kaçar öptüm akşama görüşürüz.... dua et bnm için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?