Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

takılmamak en doğrusu... sonuçta herkes hata yapar benim anneme babam hiç onlara kızmadım mı hiç hata yapmadılarmı yada kız kardeşimm oooo sürüsüne berekett.. ama unutuldu gittiii şimdi konu kaynana olunca sanki 1 hakkı var gibi hata yaptı bittiii demek çok doğru gelmiyor bana... hatasını anladıysa pişamansa ve tekrar etmezse sorun yok bence

evet bencede ya iki farklı kültür bi anda aile oluyo birbirine alışana kadar sorunlar mutlaka oluyo şimdi keyifli ama kocama kızınca annesine şikayet ediyorum saolsun hep benden yana

sende hoşgeldin canım.biliyorum canım yaz gününü yapayım.amin canım.darısı burdak herkesin başına

dün çok güzel bi rüya gördüm hala etkisindeyim
12 haftalık hamileydim kalp atışını duydum falan
garipti
demek ki bilinç altım çok etkilenmiş

slm kızlar bişi sorcam size yaa en son adetim 20 ekimdi bu ay olmadım adet idrar tesstide pozitif çıkmıştı biliyorsunuz daha doktora gitmedim sizce gitmelimiyim birazdaha bekleyimmi ilk bebeğim kalp atışları alınamamıştı git gel git gel çok yıpranmıştım sonrada kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum erkenden gitmeye
napayım sizce yaaa

uzak kaldım sanırım geçmiş olsun canım ne ameliyatı bu?

endometriosiz çikolta kisti cnm.. laparoskopi ile... carfty valla ne bilim bi heyca yaptım yarın bu saatlerde amelyatta olucam... budan paylaşmak iyi gelio... sohbet etmek kafamı dağatıyo... bide lokal anestezi falan dedi bi tanıdık acaba tamamen mi uyutucaklar bölgesel mi... ben uyumayı tercih ederim kalbim dayanmaz...

durduğun kabaaaaahhhhaaatttt... git bi anl evelki iyi kötü ne var öğren ona göre tedbir alınsın.... ay hadi hayırlısı....

aç gel dedi mi dr
aç gidince genelle yapıo die biliorum
e sorsana arayıp aklında kalmasın

aç gel dedi mi dr
aç gidince genelle yapıo die biliorum
e sorsana arayıp aklında kalmasın

aç gel dedi evet.. sormam dün sordum sonda da lavman da var dedi... bilmeden gitmek daha kolay öbür türlü düşünüyorum kuruyorum.. evde telaşe var cnm ben kaçar öptüm akşama görüşürüz.... dua et bnm için...

canım senin yaşadıklarını bende yaşadım seni anlıyorum korkuyorsun..ama bence git kan testi yapar.

ii ii genel anestezi o zaman
bol bol edeceğim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…