- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.601
test tickerini bilmiyorum bu şimdiki gibi bişey olsun yazısnı resmini kafana göre yap canım aynı olmasın senden olsun:)
endometriosiz çikolta kisti cnm.. laparoskopi ile... carfty valla ne bilim bi heyca yaptım yarın bu saatlerde amelyatta olucam... budan paylaşmak iyi gelio... sohbet etmek kafamı dağatıyo... bide lokal anestezi falan dedi bi tanıdık acaba tamamen mi uyutucaklar bölgesel mi... ben uyumayı tercih ederim kalbim dayanmaz...
geçmiş olsun canım ama lokal anesteziyle yapılmaz laparoskopi, gerçi şimdi internette bi bakayım dedim lokal de yapılabilir diyor ama bu seninde tercihin sonuçta genel istiyorsan söylersin zorla kimse bişey yapamaz
ama korkma laparoskopi çok basit bi ameliyat tekniği hemen kalkarsın aynı gün bile taburcu edebilirler ağrın sızın çok az olur, geçmiş olsun
canımsen ne zamandır bebiş istiyosun, anlatasana.yaş kaç?
slm canlarim benimmmm kaynanasi iyi olanlara özendim valllaaaaa
benimkii beni sevez bende onu fakat yaptiklarina karsi cikipta hic bir zaman agzimi acmadim icime attim.kavga etmedik falkat herkese beni kötü göstermeye bayilir dün yine bir laf duydum sinirlrim alt üst olsu ben yedrmeyi seven bir insalanim esimde bende hic bir misafir glmesinki evine ac yolliyim anamdan öyle gördum misafri bereketiyle gelir,,,
biliyonuz ben yurt disindayim kaygana buraya 2 ayligina geldi iki ayin toplam tas catlasin 3 haftasi bizde kaldi onunda 10 gunu kucuk oglumla ben hastanede kaldik ben onu ac birakmisim yemek yapmamasim 3 tane cocuk esim sen yemediysen cocuklar ve esim ne yapti acaba onlarda mi ac kaldi.herkes gittimde gelin ymek vermedi diye anlatiliyormus sen ymedinde bizm yedik Allahim yaaaa ne bicim insan ben ufaklikla hastanede iken oturupta cocuklara birsey pisirmemis neymis efendim yemiyorlarmis patates kizart corba pisir dolaplaplr tiklim tiklim dolu yaaa ben zaten evde degilim esimede diyorki ben anlamam neyin nerede oldugunu ne bilen de pisirem dyor yaaaaaaaa
allah onu bildigi gibi yasinAllha ismarladim ben onu hal bole iken saygida kusur etmedim dolu dolu valiz valiz hediye goturdum ama bitti izinde yapmadigini birakmadi esimden ayiracakmis bende dedim kotusu gelip iyisi gelmez sendeki b pis huy olursa bunu kalkmis esimin kuzeninede demis ayiricam diye patladim artik.....esime dedim boyle anan ne diyr oda sasirdi kaygana trden tel acti esinmi anllatti dedi halbuki ben esime birsey anlatmadim kiz anlatti herseyi o anlatinca ben de soledim....... hep beni kotulemis esime.....
esimde tede o size özen gösterdi siz göstermediniz burada cesit cesit hediye hazirladi elleriyle siz kiymet bilmediniz dedi.......o zamana gelince kayganada ne dese begenrsiniz.....ben saka yaptim ne ayirmasiiii esim de essek degil afedersiniz anasini dinleyecek anasi rsmen domusssss.biliyor anasinin huyunuuuu........
ya kayinpeder hasta yatiyor demiski gelin ariyormu onlarda ariyor demisler yok yokkkk armaz biz o geline cok yapttik demis yaaaa bide bilerek yapmislarrrr.zindan oldu tatilim esimde yanimda degildii....
Allahim onlarin serrinden sana siginiyorum
valla roman yazacam ibreti alem olsun diyee......:84:
yaş 26, 1 yıllık evliyiz aslında hep istiyordum ama eşimi ikna etmem 9 ayımı aldı zaten
yani 3 aydır deniyoruz ama ilk ay adetimde gecikme oldu pko var dendi uzun bi süre adet olmadım bu ay 2. denememiz bakalım
ablam seninki de tan CEVRİYE hanım yani :)
cevriye hanim yine seviyor gelinini her ne edersede ben birsey yapmadim demedim ayni fikret misalii görumcelri kayganayi anam dan bacim dan ustun tuttum kiymet bilmediler yaaaaaaa bu dunyanin ahireti var hesap gunu siddetli onlar dusunsun iftirayi eden onlar yalanligi eden onlarrr yaaa zerre kadar sevmiyorumablam seninki de tan CEVRİYE hanım yani :)
anladım..seninde adetlerin düzensizleşti o zaman. bende bu ay 33. günde adet oldum geçen aylarda 27-28. günde oldum..sen ovulasyon testi kullanıyormusun?ben bu ay kullanacağım bakalım...
cevriye hanim yine seviyor gelinini her ne edersede ben birsey yapmadim demedim ayni fikret misalii görumcelri kayganayi anam dan bacim dan ustun tuttum kiymet bilmediler yaaaaaaa bu dunyanin ahireti var hesap gunu siddetli onlar dusunsun iftirayi eden onlar yalanligi eden onlarrr yaaa zerre kadar sevmiyorum
ya dusunun o kadar yanmis ki icin
dedim demedim degil
ALLAHIM ONLARA ÖYLE BIR DERT VERKI VERKI BENIMLE UGRASMAYI BIRAKSINLAR KENID DERTLERINE DÜSSUNLER IZINDEN GELELI TAM IKI HAFTA OLMUSTU MALESEF KAYINPEDERDE BEYNINDE TÜMÖR CIKTI VE BIZIM MESEL TAMAMEN UNUTULDU KENDI DERTLERINE DÜSTÜLERRR DEMEKKI BENI GERCEKTEN COK UZMUSERaLLAH BÜYÜK HAKLI VE HAKKISIZI GÖRUYORLAR VE ESMIM BENIM SAYEMDE 20 MILYAR YOLLADI HASTALIK MASRAFI ICIN BENIM LE EVLENMESEYDI ESIM YOLLAYABILIRMIYDI OTURUP KALKIP BANA DUA ETSINLER......
sedacım teşekkür ederim bak bakalım olmuş mu:)
kullanıyorum canım yaptım bu ay, ayrıca pko için soğan kürü, yumurtlama için bal tarçın çörekotu karışımı, ara ara adaçayı, akşamları civanperçemi aslanpençesi çobançantası adaçayı karışımının çayı..... yani KKda adı geçen tüm otu çöpü 2 ay içinde kendi üzerimde denedim
cevriye hanim yine seviyor gelinini her ne edersede ben birsey yapmadim demedim ayni fikret misalii görumcelri kayganayi anam dan bacim dan ustun tuttum kiymet bilmediler yaaaaaaa bu dunyanin ahireti var hesap gunu siddetli onlar dusunsun iftirayi eden onlar yalanligi eden onlarrr yaaa zerre kadar sevmiyorum
ya dusunun o kadar yanmis ki icin
dedim demedim degil
ALLAHIM ONLARA ÖYLE BIR DERT VERKI VERKI BENIMLE UGRASMAYI BIRAKSINLAR KENID DERTLERINE DÜSSUNLER IZINDEN GELELI TAM IKI HAFTA OLMUSTU MALESEF KAYINPEDERDE BEYNINDE TÜMÖR CIKTI VE BIZIM MESEL TAMAMEN UNUTULDU KENDI DERTLERINE DÜSTÜLERRR DEMEKKI BENI GERCEKTEN COK UZMUSERaLLAH BÜYÜK HAKLI VE HAKKISIZI GÖRUYORLAR VE ESMIM BENIM SAYEMDE 20 MILYAR YOLLADI HASTALIK MASRAFI ICIN BENIM LE EVLENMESEYDI ESIM YOLLAYABILIRMIYDI OTURUP KALKIP BANA DUA ETSINLER......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?