Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

T ak tuk ses çıkmasın duymasın komşular,
E n sessizinden yapılsın çalışmalar
N e kadar malzeme okadar umut
C ik cik ötüp durma uyanır çocuk
E rkenden yatır da anlamasın haaaa
R eçeldir baldır bunlar hep doping
E vinizin direeene yidirin emiiiiiii

pek uyduramasam da

baş harfıne baksana :sm_cool:

baş harfıne baksana

baş harfıne baksana

çokk iyiii !!!!!!!!!

kızlar ya benim mide bulaniyo gibim niyekine acabaa psikolojik belirtiler yaşamaya başladım sanırım bide şişkinlik uyku ve göğüslerde ağrı..daha adete 12 gün falan varrrr :bbo: :bbo: :bbo:

Senin nasıl gidiyo su .Çalışmalar ne kadar oldu?

cm tahminimce dün yumurtlamam oldu ve bugün inanılmaz sağ ve sol kasığım ağrıyor.yürürken bile bıçak batıyo ve sanki iki kasığımdada top gibi bişey var yürürken ağırlık yapıyo gibi sancı oluyo.acaba diyorum iki yumurta birdenmi çatladı 3 gündür çalışma var.çalışmalara daha da devam.bide ikiz oluyomu:Saruboceq::Saruboceq: bakalım hayırlısı.senin nasıl gidiyor?

Yumurtlama döneminde oluyor sanırım bu batmalar ve ağırlık hissi.bende de olmuştu.Birden çok yumurta olduğunda daha da fazla hissediyosun.Benim klomen de 2. denemem.Bugün regl im bitti.Bu sefer düzenli çalışma başlatacağım.

Birden fazla yumurtada çogul gebelik olasılığı artıyo biliyosun.Sende de neden olması?Ama senin çocuk var sanırım 2 tane daha gelirse yandın.

ahh keşke gelsin gelsin 3 tanede gelebilir:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…