- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.621
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım
Yumurta sayısını artırıcı kürü
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine on beş – on altı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-on beş dakika önce aç karnına için.
kızlar ya bu kür iyi ama incir sayısı çok fazla...çok kilo aldırabilir demi...
süngercik hoş gelsin
anlat bakalım yaşın başın deneyimlerin
bebik var mı 1. mi 2. mi isteğin yaş kaç
kaç senelik evlisin
kaç aydır deniosun
doktora gittin mi
iremcim siteyle biraz uyumsuz olmuş :) ben şimdi çıkıyorum daha sonra uyumlu bişey yapar özeline yollarım.hepinizi öpüyorum arkadaşalar
süngercik hoş gelsin
anlat bakalım yaşın başın deneyimlerin
bebik var mı 1. mi 2. mi isteğin yaş kaç
kaç senelik evlisin
kaç aydır deniosun
doktora gittin mi
anim hergun yeni birsey duyuyorum Allah dayanma gucu versin banaablam dertlenme boşver..Allahım çok büyük, eden bulur..sen kendini yıpratma
kiz beddua etmedim Allah a signdim herseyin iyisini guzeli o bilir guzel rabbim mazlumuda serliyde goruyorKız deme öyle beddua etme günah.
Allah'a havale et yeter
o bilir ya bu dünya da ya ahirette ne yapacağını
Hehehe sende bana katılıyorsun galiba :13:
Yumurta sayısını artırıcı kürü
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine on beş – on altı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-on beş dakika önce aç karnına için.
kızlar ya bu kür iyi ama incir sayısı çok fazla...çok kilo aldırabilir demi...
adaçayı içmeyin diolar yaaa
düşük yapabilio muş
katılıyorum sana bebikim....elmakurdum ya senin yaş kaçtı kııııı...ben seni fazla tanımıyom..sende anlatasana..craftycim ve oglakcımı iyi biliyomda senide tanıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?