Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kayınvalidem süper bir insann arkadaş gibiyizz canımm kaynanayı sevenn gelin varmıdır başka bilmiyorum günlük sesini duymazsam çatlarımm :))))
BENDE SEVERIM KAYNANAMI AMA BAZI ZAMANLAR ÇOK GÖRÜGÜSÜZ DAVRANIR UYUZ OLDUGUM DA OLUR. AMA SVERIM YANI BASKALARINDAN DA KISKANIRIM AYRICA:)

selam kızlar nasılsınız bakalım.iyim medicim çok şükür .kontrole iki gün önce gittim herşey yolunda şimdilik.kalp atışlarını falan duyduk
MASALLAH SANA VE BEBIKINE ALLAH 9.AY 10 GUNSONRA KUCAGINA ALMAYI (SAGLIKLI) NASIP EDER INSALLAH

selam kızlar ... yarın amelyat olucam ve gıcık olduğum ne varsa yapacaklar.. lavman. sonda çok sinirlerim bozuk mideme ağrılar giriyo
KUZUM LAVMAN NEDEN YAPIYOLAR. BENDE ENDOMETRIOZİS AMELIYATI OLDUM LAVMAN YAPILMADI. SIKINTIM OLMADI BITEK AMELIYATTAN SONRA NARKOZU BIRAZ ZOR ATTIM. MUTLAKA GENEL ANESTEZİ YAPILIR CUNKU KARININI ŞİŞİRİP ÖYLE CIHAZI ICERIYE SOKUYOLAR DELIK ACIP. KORKMA COK BASIT BI AMELIYAT.

KORKMA KUZUM..:80:

BU ARADA NE COK YAZISMISINIZ KAYNIM GELDI ONUNLA ILGILENDIM CATLADIM NAPIOLAR ACABA DIYE:)

ya kızlar bir sürü çalışmam gereken şey var çalışamıyom..öyle oturuyorum odamda çok kötü vallahi....

cuma ya bugün
çöktü yorgunluk
ben bordromu yaptımmm
primlerimi yatırdııımm
maaş listemi hazırladım
yemek ödeme listemi yaptımmm
işim azken hafiflettim ki haftaya ptesi salı gelip dedikodudan uzak kalmiim die :)

vay vay çalışkan arkadaşım...varya sen olmasan ne yaprız bilmiyorum...tatlışkom benim

Ya kızlar oğleden önce toPüşte in and cin play a game idi
şimdi masallah herkeşley buyda
işim bitti (yanı azaldı)
yanınızdaym
bu arada ateşim de yukselmış bugun yuppilaylaylom:118:

Son düzenleme:
işim bitti (yanı azaldı)
yanınızdaym

ateş yükselmesi niye olmuş:))))))))))))))))))ben ateş işini anlamıyom valla...

işim bitti (yanı azaldı)
yanınızdaym

bi sevinme ya bi sevinme ya
bi akışına bırakın şu olayı
panik yok heyecan yok
çalışma oldu mu oldu
yumurta yakalandı mı yakalandı
sonra relaxxxxxxxxxxxx
yormayın canınızı

ama bak bi bak bana
nasıl relax yazıom hep
sıfır totomda olay
ben bu rahatlıkla o % 6 dan bi bebek çıkartırmıyım bak bombaya :)

ayy benimde karnımın içinde birşeyler oluyor:44:
çok çalıştım bu hatfa gaz yaptı galiba bende

bi sevinme ya bi sevinme ya
bi akışına bırakın şu olayı
panik yok heyecan yok
çalışma oldu mu oldu
yumurta yakalandı mı yakalandı
sonra relaxxxxxxxxxxxx
yormayın canınızı

valla bencede rahat olmak gerek..geçen ay çok çalıştıkta ne oldu...mal gibi kaçırmışım yumurtlama zamanını..neyse bu ay ovulasyon testine güveniyorum...

bugün bizim hastane çok yoğun , hatta bu hafta çok yoğun
ama cumalar böyle olmazdı
o kadar çok ses var ki, başım çookk ağrıyorrr:2:
bir an önce eve gitmek istiyorum

Geldim..oo baya sohbet etmisşiniz yine..valla benim sağ tarafımda da 2 gündür pıt pıt diye bişey atıyo..acaba benim bebek düşmedimi ne?akşam eşime diyorumda kafayı yiyosun yavaş yavaş diyo bana:26: Ama yarın doktor bir sürprizim var bebek duruyo derse görür o.. çokmu hayal kuruyorum ne

gaz o bebik gaz, çok normal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…