- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.661
oğlak gelmedikçe içimi sıkıntı basıyo benim dilime vurdu
çok merak ettim yaaaaaaaa
Geldim..oo baya sohbet etmisşiniz yine..valla benim sağ tarafımda da 2 gündür pıt pıt diye bişey atıyo..acaba benim bebek düşmedimi ne?akşam eşime diyorumda kafayı yiyosun yavaş yavaş diyo bana:26: Ama yarın doktor bir sürprizim var bebek duruyo derse görür o.. çokmu hayal kuruyorum ne
yumurtlama nın gerceklestıgını gösteriyomus cnm. ben de bukadar anlıyom işte:)ateş yükselmesi niye olmuş:))))))))))))))))))ben ateş işini anlamıyom valla...
hıııhııııı çok relaxxxın canımmmmmama bak bi bak bana
nasıl relax yazıom hep
sıfır totomda olay
ben bu rahatlıkla o % 6 dan bi bebek çıkartırmıyım bak bombaya :)
Geldim..oo baya sohbet etmisşiniz yine..valla benim sağ tarafımda da 2 gündür pıt pıt diye bişey atıyo..acaba benim bebek düşmedimi ne?akşam eşime diyorumda kafayı yiyosun yavaş yavaş diyo bana:26: Ama yarın doktor bir sürprizim var bebek duruyo derse görür o.. çokmu hayal kuruyorum ne
seninkide kimyasal gebelik oldu demi canım..yoksa normal düşükmü anlamadım...
benimki aslında tamda belli değil cnm..kan değerlerime göre dış gebelik dedi doktor ama bebek ölmüşde olabilir dedi.1-2 gün daha bekleyelim kanını takip edelim daha erken olduğu için net anlaşılımıyo ne olduğu dedi.akşamına benim kanamam başladı.ben öldü diye yorumluyorum ama.yarın gidicem işte bakalım ne diyecek.
anladım canım ilk gebeliğinmiydi...benimde ilk gebeliğimi kürtajla aldılar...
yumurtlama nın gerceklestıgını gösteriyomus cnm. ben de bukadar anlıyom işte:)
hıııhııııı çok relaxxxın canımmmmm
dun aglayan benmıydımmm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olmaz kı ben ümitli değilim
ama insanız hepımızın için de ya olursa var..
düşünsene bende sağlam spermler kormozomları normal olanlar %3 örn : 10 spermden üçtanesi normal denk gelcek de dollıycekte bebek olcak olursa RABBİMİN MUCİZESİ OLUR O OL DERSE
umut fakirin ekmeği demiş müslüm baba eyvallahhhhh:129:
kızlar; canom artık hiç girmiyor topiğe galiba...napıyo acaba...onun durumuna çok üzüldüm...kıyafet bilem hazırlamıştı hamile kıyafeti...aman arkadaşlar erken moda girmeyelim...
mistral kanamadan sonra bile o umut bende de vardı
ya dusmedıyse ya ıcerdeyse dıye umutlanıp gittim
öğrenince çok kötü olmustum gunlerce agladım
sankı kımbılır ne olsa özürlü olacaktı
allaha sukur vucudum yanlıs gebelıgı tanıdı ve attı dısarı
şükret arkadasım benım
fazla uzulmek ıyı degıl.
İşte geldim burdayım,ben bu işte ustayım.
Nerede kalmıştık.
Hah la bende kendimi anlata,anlata bi hal oldum yakında beni tanımayan kalmayacak,hayır kimseden çekindiğimde yok galiba tüm özel hayatım,resimlerim,ismim,adresim herşeyimi verdim burdan...
- 30 yaşındayım
- 12 yaşında bir kız annesiyim
- Özel bir şir firmada çalışıyorum
- 4.aydır 2.çocuk için deneme yapıyorum.
- Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum,diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
mistral kanamadan sonra bile o umut bende de vardı
ya dusmedıyse ya ıcerdeyse dıye umutlanıp gittim
öğrenince çok kötü olmustum gunlerce agladım
sankı kımbılır ne .......olsa özürlü olacaktı
Allaha sukur vucudum yanlıs gebelıgı tanıdı ve attı dısarı
şükret arkadasım benım
fazla uzulmek ıyı degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?