Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

seninkide kimyasal gebelik oldu demi canım..yoksa normal düşükmü anlamadım...

ateş yükselmesi niye olmuş:))))))))))))))))))ben ateş işini anlamıyom valla...
yumurtlama nın gerceklestıgını gösteriyomus cnm. ben de bukadar anlıyom işte:)

ama bak bi bak bana
nasıl relax yazıom hep
sıfır totomda olay
ben bu rahatlıkla o % 6 dan bi bebek çıkartırmıyım bak bombaya :)
hıııhııııı çok relaxxxın canımmmmm
dun aglayan benmıydımmm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olmaz kı ben ümitli değilim
ama insanız hepımızın için de ya olursa var..
düşünsene bende sağlam spermler kormozomları normal olanlar %3 örn : 10 spermden üçtanesi normal denk gelcek de dollıycekte bebek olcak olursa RABBİMİN MUCİZESİ OLUR O OL DERSE
umut fakirin ekmeği demiş müslüm baba eyvallahhhhh:129:

Son düzenleme:
kızlar; canom artık hiç girmiyor topiğe galiba...napıyo acaba...onun durumuna çok üzüldüm...kıyafet bilem hazırlamıştı hamile kıyafeti...aman arkadaşlar erken moda girmeyelim...

seninkide kimyasal gebelik oldu demi canım..yoksa normal düşükmü anlamadım...

benimki aslında tamda belli değil cnm..kan değerlerime göre dış gebelik dedi doktor ama bebek ölmüşde olabilir dedi.1-2 gün daha bekleyelim kanını takip edelim daha erken olduğu için net anlaşılımıyo ne olduğu dedi.akşamına benim kanamam başladı.ben öldü diye yorumluyorum ama.yarın gidicem işte bakalım ne diyecek.

anladım canım ilk gebeliğinmiydi...benimde ilk gebeliğimi kürtajla aldılar...

mistral kanamadan sonra bile o umut bende de vardı
ya dusmedıyse ya ıcerdeyse dıye umutlanıp gittim
öğrenince çok kötü olmustum gunlerce agladım
sankı kımbılır ne .......olsa özürlü olacaktı
Allaha sukur vucudum yanlıs gebelıgı tanıdı ve attı dısarı
şükret arkadasım benım
fazla uzulmek ıyı degıl.

Son düzenleme:

bak ya bak ya
şurda 2 kafanız dağılsın stres yapmayın diorum hemen kendine bak diosun
sıka sıka bi hal olduk kendimizi
bu nedenle bırak düşünme diorum

kızlar; canom artık hiç girmiyor topiğe galiba...napıyo acaba...onun durumuna çok üzüldüm...kıyafet bilem hazırlamıştı hamile kıyafeti...aman arkadaşlar erken moda girmeyelim...

geçen mesajlaştım ben
canı çok sıkkın gelmek istemiyor.
ilk 3 ay zor ya
çok bağlanmamak lazım ama
gelde bizim beyinlere anlat bunu

İşte geldim burdayım,ben bu işte ustayım.
Nerede kalmıştık.
Hah la bende kendimi anlata,anlata bi hal oldum yakında beni tanımayan kalmayacak,hayır kimseden çekindiğimde yok galiba tüm özel hayatım,resimlerim,ismim,adresim herşeyimi verdim burdan...

• 30 yaşındayım
  • 12 yaşında bir kız annesiyim
  • Özel bir şir firmada çalışıyorum
  • 4.aydır 2.çocuk için deneme yapıyorum.
  • Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum,diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

bende çok üzüldüm cnm..ilk muayenede doktorum başta böyle kanda düşük olup daha sonra normale dönen gebelikler oldu biraz takip edelim dedi.ertesi günü kanamam olupda gittiğimde eşim görüştü ben ağlamaktan konuşamadım bile zaten doktor sağlıklı bir gebelik değil düşüyo demiş.neyse dışarı çıktık annemler sordu bende düşecekmiş dedim.bayram içinde bursaya gidecektik ben gelmeyimde evde yatayım dedim.annem ısrar ediyo gel diye ben kabul etmiyorum falan.o sıra eşim dediki umudun varsa hala yok et çünkü bebek gitmiş zaten dedi.doktor söyleyince o kadar koymamıştı eşim söyleyince o kadar üzüldümki anlatamam olduğum yere çöktüm kaldım. Keşke diyorum hiç olmasaydı en azından ben hala umutla uğraşıp duracaktım.böylede sanki eline çok istediği şeker verilmişte hemen geri alınmış çocuk gibi oldum.

Neyse sıkmayım canınızı..bugün biraz dertliyim,efkarlıyım yine

vayyy vayy annesin sen öylemi,hemde genç yaşta anne olmuşsun ne güzel...ya düşünüyomda ben 18 yaşında çok çoçuktum evlilik felan beceremezdim...Allah 2. bebişini sana nasip etsin......

canım katılıyorum sana Allah biliyor en hayırlısını diliyoruz sağlıklı olsun diyoruz, ilk 3 ayda düşen geblikler kromozom bozuklukları oluğu için düşüyor yani yaşasa anomalili özürlü çocuklar olacak, o yüzden isyan etmemek lazım şükretmeliyizz, bugün öyle bir bebek gelmişti sağlık ocağına, doğumsal bir sürü anormali vardı ayaklar içe dönük beyninde su toplamış,yüzde felç bir gözde anormallik, oda dışarıdan görünnler, belki dahada problemi çıkacak ileride, öyle bir bebeğe bakmak çok zor Allah ailesine yardımcı olsun sabir versin, hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…